|
![]() |
#2071 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Ne nudi. U device manageru prikazuje ispravan driver / model monitora. No nekad zaboravi, pa se prebaci na neki generic monitor driver koliko kužim. Onda moram klinuti na "detect" gumb da ga podsjetim. Možda je razlog tome što su winsi instalirani sa drugim monitorom. Ovaj je dodan kasnije. Čudna stvar. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2072 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Koji monitor? Imao sam slučaj kad se frend preselio curi i spojio njezin monitor, neki BENQ 20" sa čudnom rezolucijom za destop monitor, mislim da je bila 1440x900 ili tak neš. I nebi li ga nebi nagovorio ni za driver ni da sliku da u nativnoj rezi. Reinstalirali windowse (ne zbog toga, nego jer su bili u kiti) i monitor se prepoznao sa windozerima i radi normalno ever since. Inače, takvi monitori tipa Benq, Acer, HP sa "nekonvencionalnim" rezolucijama i dijagonalama mogli bi imati takvih problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2073 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Ti folderi se pojave kada stisnes Scan and fix neku particiju/drive u windowsima. edit: ovo http://i.stack.imgur.com/qt8RC.png |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2074 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Ako tamo vidiš prošli monitor deinstaliraj ga i zakači ono kad te pita da skroz obriše drivere. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2075 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovako, u zadnja dva dana sam spasio te podatke i napravio potpuno cistu instalaciju win 7 (original cd) i sad mi se svakih nekoliko puta kad upalim komp javlja onaj "blue screen" i nesto broji i onda se sam resetira. Do cega to moze bit? jel to znak da je ovaj disk ipak u losem stanju? Sad cu stavit HD tune pa pokusat detaljan scan napravit. Jer obje particije koje su prije bile na disku samo sam formatirao prilikom instalacije win 7 drugo (velicinu) nisam promjenio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
A da napises kako si spasio podatke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Premium
|
pokra89 - pise na stranici ispred. kolege su preporucile live linux kali i onda sam uspio doci do foldera koji su mi trebali. cuks - pokusat cu slikat blue screen. Memorija je - 2 X 2GB DDR3-1333 Skill RipJaws Ploca - gigabyte GA-P55A-UD3 __________________________________________ Kako cu uklonit ova 3 usklicnika? ![]() Ovo je quick scan sa HD tune pro programom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2080 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Uklonit ces ih tako da nadjes drivere za maticnu plocu pa ih instaliras. To mozes preko papira od kompa saznat ili preko alata cpuz, aida64, itd. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2081 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Kratko pitanje,mjenja se matična s asus h81m-k na asrock h81 hds...jel se može izbjeć ponovna instalacija windowsa? isti chipset je u pitanju...mislio sam preko device managera deinstalirat sve od matične,ugasit komp,promjenit matičnu i...nadat se da će u windowse? ![]()
![]() |
#2082 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
sine da si se ti nagledao šta sam ja sve vidio da radi ono čistom zamjenom diska ![]() ukratko - samo uštekaj sve, di imaš uskličnike add/remove te drajvere i dodaj onda koji ti fale. win će se zbuditi 1000% ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2083 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#2089 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
ponovna aktivacija se rijesi s win 7 dvd-om i repair opcija ili se treba zvat microsoft radi reaktivacije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Mislim da imaš koju aktivaciju fore koju moš isklikat samo, al nakon toga zvrcneš M$ suport ak ne prolazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2092 |
Premium
|
Imam jedan problem a nemam pojma kako to popravit. Sestra mi ima jedan stariji komp koji vec duze vremena losije radi. Na njemu je do sada bio WIN XP. Danas sam ja zelio stavit WIN 7 al problem je u tome sto kad ja odaberem boot opciju u biosu i stavim primary boot sa win dvd-a on i dalje boota sa harda... Nemam pojma kako ni zasto al je tako... POkusao sam stavit u biosu i opciju DISABLED na hard disk i opet ista stvar... ima netko ideju zasto je to tako i kako se to moze popravit? unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2093 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Khm.. Mene nije nikakvu aktivaciju ikad tražilo.. :-/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Probaj neki drugi medij, eventualno install sa sticka. Neš mu se ne dopada kod ovog imagea izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2095 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Prvo provjeri u postojecim win da li ti ispravno radi optika. Ako radi, onda u biosu nesto nisi podesio kako treba. Kod boota rucno stisci da ti se prikaze boot meni pa odaberi boot device. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2097 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Skini si rufus i ISO windowsa i snimi na USB. Uštekaj USB pa onda BIOS>Boot priority USB |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2098 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
bok! jel se moze negdje u w7 pronaci sa kojih linkova se updejtaju windowsi?(mislimna ip,domene,stranice,....) Zadnje izmijenjeno od: k1z+. 18.09.2014. u 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2099 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
pa ima ih milion.ipak hvala.pitanje jos uvijek stoji.negdje u registryu mora pisati. jer instaliram windowse i samo outpost.pregledam win i cisti su.a nakon updatea pronade 6 trojanaca.znaci ne skida samo sa microsoftowih servera. Zadnje izmijenjeno od: k1z+. 20.09.2014. u 11:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|