|
![]() |
#182 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Počeo sam prelaziti SP na veteran težini kao vježbu. Rezultati su više nego očiti. Sada ubijam puno više nego prije. Savjetujem svima koji se osjećaju noobovski da naprave isto. Meni je jako pomoglo. Mislim da VL_Elma ili nešto tako dobro zna o čemu pričam. Prije je on mene tukao, a sad ja njega ponekad (osim ako mi nije puštao ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma nema do MP-a... ja sam prije prošao SP, pa onda tek išao na MP, ali tek na multiu možeš uhvatit neki skill, a i 100x je zabavnije ![]() evo mene za koji čas gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Vido...pa nisi ti tako slab kao sto pricas...nemas srece....a i brzine...ali za kakvih 25 sat igranja na netu budeš uhvatio ritam.... Ja isto poceo nedavno....joj...ovaj mjesec mi istjece flate a onda necu bas igrati cod2...ah sta je tu je...opet cu se prebaciti na IL2:Sturmovik.... Inače ja sam Ema....lol...nadimak mi je zakon...ne? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa di si Adi? A znas sto te ceka... ![]() Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Ex-Gastarbajter
|
evo sad smo pucali, bilo je mnogo lijepo... jedino onog snakea treba uvjerit da mu himmler ne smije biti nick(jest da ga je odmah po refreshu promjenio, al opet) |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
inace obavijest svim clanovima i gostima foruma C2Y. Trenutno je u maloj banani, radi se na popravcima pa dok ne poprimi svoj stari izgled nemojte postati jer to ometa rad. Citati se moze. @ET aktiviraj se, prevelika apstinencija skodi ![]() Ne mislim da moras igrati za klan ali povremeni dolazak na server i ganjanje Gandze po serveru krijepi organizam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Ex-Gastarbajter
|
bogme, slajmica je jučer vraški pucala ![]() a gandžonije, uf, ni ne javi se, samo mi odjednom metak pospremi... al dobio je i on svoju porciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ne da mi se quotati... kažem da je do servera, jer mi se prije NIJE događalo ovo što mi se događa sada. i kraj diskusije. igra sama ili neke postavke na serveru mi se umiješaju u config file. ne kužim što nije jasno. Instaliram igru, stavim patch, stavim iwd file, instaliram ASE, upišem adresu servera, i spojim se isključivo i jedino na c2y server. i onda mi baca na default. zbog mene?? yeah right... ![]() no, nebitno, uspio sam nakon višestrukih pokušaja natjerati da igra zapamti moje postavke. Čak ni promjene u cod2you folderu, i njegov config file, nije htjelo prihvatiti sve naredbe... nego iz 2. 3.ećeg puta... a zašto, to ne znam.. nego, bi li tko sad na server malo ako ima tko budan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Ex-Gastarbajter
|
e i ti gabre ![]() ![]() ja idem ća brzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
herr Flick
|
Niko drugi do sada se nije prijavio sa takvim problemima, samo ti. Probleme koje su do sad ljudi prijavljivali rijesavalo se u hodu. Ljudi igraju svake veceri a server je kriv ? ![]()
![]() |
#201 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja sam imao jucer velikih problema sa serverom. Kad bim se spojio igra bi i dalje radila, ali ja se nisam mogao micati. Igra mi je slala poruku da je konekcija prekinuta, iako je internet perfektno radio (probao sam i druge igre preko neta koje su sve radile dobro, a kad bim probao CoD2 opet isto). A drugi dan kad sam probao igrati opet je sve radilo normalno. Dali netko zna zasto mi se to desavalo.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Ex-Gastarbajter
|
vjerovatno problemi sa ISP-em... samo tebe je bacalo van kolko sam skužio. i mrcinu jednom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
|
U redu hvala. Nadam se da je samo to bio problem. Vidimo se veceras!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
[SW]'V^idO
|
![]() Member of [SW]' CoD2 clan. Join us! Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/ Zadnje izmijenjeno od: Vido. 12.06.2007. u 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Premium
|
Bilo je lijepo veceras na serveru, ali ste jedno prejaki za moj ukus. Morat cu se poboljsat ako zelim igrati na vasem levelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
[SW]'V^idO
|
![]() |
#207 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Za sve treba vremena, a neki igraju i par sati dnevno zadnjih 12-18 mjeseci.
![]() |
![]() |
#208 |
Ex-Gastarbajter
|
ma samo legni nekamo i čekaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
herr Flick
|
Hehehe kemperu stari i ti moras mrdati guzicu jer kad stigne upozorenje o kickanju nema ti druge. Samo to jos moze Kempesisa istjerat iz rupe u kojoj se skriva ![]() @edit Ameri su za istjeravanje Japanskih kempera koristili bacace plamena, da i mi ubacimo to korisno sredstvo za rostiljanje Kempesisa ? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|