|
![]() |
#181 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Matisa A - 36% (2) - u srednjoj sam prva tri razreda imao 2 a u cetvrtom 3 iz matise ![]() Engleski A- 80% (4) - pušiona Hrvatski B- 65% (3) - mislim da bi na višoj razini imao više ![]() fiziku sam dobio 3 na srecu, mislio sam da cu pasti ali sam od 24 pitanja na zaokruzivanje 21 tocno rjesio, zakon ![]() nevjerovatno sam prosao kemiju- imao sam ju samo u 1. godini, niiiiista se nisam pripremao, ispit pisao jedini u skoli ![]()
![]() |
#182 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ponovit ću, ova matura nije zamišljena da sruši 80% ucenika, već da se napravi bilo kakva selekcija učenika.. moj bratić pojma nema matematiku, riješio je oko 40% i dobio 4.. pa ja vas sada pitam gdje to ima? Pa to je kec bez razmišljanja.. da je u moje vrijeme bilo takvo ocjenjivanje vjerovatno bi sada završio medicinu.. Pazi sada ako se neki faks odluci ipak na dodatni prijemni, pa ovi odlični učenici ipak popadaju, tko će onda biti kriv??! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Moje ocjene su ti bile - hrvatski (A) 3, engleski (A) 4, matematika (A) 3, fizika 3 i informatika 3 pripreme = 0 hrvatski za esej sam se pripremao tak da sam večer prije iz 6 od onih 8 knjiga napisao kratak sadržaj (koristeći google ![]() ![]() matematika / fizika / informatika, nikakvi zadaci niti nešto slično ![]() ja sam uglavnom bio zadovoljan sa rezultatima ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Pa ti učenici koji su pali, nitko drugi, jednostavno Citiraj:
Neznam zašto se neki (ne)vade na pripreme. Pa i te pripreme vrijede odnosno nevrijede ovisno koliko pojedinac misli radit dok je na njima. Znam par frendova koji su bili na pripremama i napijali se svaki dan i normalno da je to bio fail i da su roditelji krivili "loše" pripreme, dok su recimo drugi koji su radili kako im se reklo da rade na pripremama prošli prijemne bez problema.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 05.07.2012. u 20:54. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Jel' ti kužiš na koji se način matura ocijenjuje ? Njima je najbitniji najviši postignut broj bodova na maturi i prema tome druge ocijenjuju tipa ako je najbolji učenik mature riješio točno pola ispita (50%), nemreš onom ko je riješio zadatak manje od njega dat 2
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima netko od vas ekipe koji je upisao 1. godinu faksa s rezultatima s DM i sada se želi unutar sveučilišta prebaciti na drugi smjer sa istim tim rezultatima? Malo se gubim po tom pitanju i htio bih čuti priču nekoga tko je to prošao.
![]() |
![]() |
#187 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Koliko vrijedi ta 4ka onda? Pa ljudi koji su nekada morali rijesiti 60% da bi dobili 2 pa oni su svemirci za ovakve.. Ovo je krivi smjer za znanje i skolstvo... Ovom sto je rijesio 50% mozes dati 2, a sve ostale srusiti i ponoviti ispit.. I to je to.. Pa bit ce nuzno uvesti prijemni na fakultete, jer sa ovakim pocetnim znanjem tesko da ce tko zavrsiti te faksove.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Na kojim to predmetima nitko nije rješio 95+%? Jer kolko sam do sad skužio od silnog govora i pisanja po internetu i televiziji o državnoj maturi, da je bila lagana i da ima visoki postotak ljudi koji su dobili puno bodova... A ova rasprava zadnjih par postova se vodi kao da je matura bila jako teška pa su morali davat 2 ljudima sa 20% rješenosti... Nisam ju pisao niti osobno pričao s nikimo tko je pa sam zato vjerojatno slabije informiran, što je i razlog zašto ovdje pitam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() ali takav je sistem, da se sistem promjeni i gleda se prema punom ispitu, a ne prema najbolje napisanom ispitu, onda bi pola ljudi od kojih je polagalo, palo došlo bi na taj način do neke selekcije, ali čuj, onda bi krenula i hrpa nezadovoljnih roditelja koji misle da je njihovo deršite znalo i čudili se zašto njihov dripac nije dobio 2 nego je suknuo
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
student sretan - nemora još barem dvije godine raditi (ako krenemo generalizirati i te dvije godine racunamo prvu i ponavljanje prve godine) roditelji sretni - sinčić/ćerce upisali (ne)željen fakultet ministarstvo sretno - za roditelji se nemogu na njih iskaljivat radi problema na fakultetu ![]() praktički su izmislili win-win scenario za upise na fakultet ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#192 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Pozdrav. Zapoceo sam snimanje tutorijala za najpopularniji digitron medju ucenicima i studentima CASIO fx-991 ES. Jos uvijek ima onih koji ne znaju sve trikove i načine na koje ga mogu primjeniti. Pa evo, ovim putem kroz video tutorijale želim vam omogućiti da naučite kako najbolje iskoristiti mogućnosti koje vam digitron nudi. Nadam se da će vam tutorijali biti korisni i da ćete nešto novo naučiti. Lijep podzrav, Ivan http://www.youtube.com/watch?v=liWMrz3UN_s http://www.youtube.com/watch?v=tagVSqGLku8 http://www.youtube.com/watch?v=g3Ll65stmUA http://www.youtube.com/watch?v=xriAxba_TJo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|