|
![]() |
#1952 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
kakva akcija? amd cpuovlje ili hladnjaci? ili sam kucista? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1953 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Super zadovoljan, istina da moram svaki tjedan pobrisati prašinu jer se na crnom kućištu dosta vidi al to nije mana kućišta. Baš sam danas radio rošade po kućištu, maknuo HD4850 (trenutno pišem sa x1550 ![]()
![]() |
#1955 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Oni filteri su više za ukras nego za neku funkcionalnu svrhu tak da sam se pomirio s tim. A ovaj gore poklopac - meh, iskreno, svejedno mi je, eventualno mislim izrezat nekakav filter gore čisto da postoji nekakva zaštita od pada predmeta na cooler ili vent ![]()
![]() |
#1956 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
I ja sam kupio Zalman R1 i jako sam zadovoljan njime. Cini se cvrst, ima prostora i sve sta mi treba. Cable management sam prvi put radio i cini mi se da je solidno sve provuceno ![]() Ova prozirna lijeva strana mi je isto fensi jer mi od grafe "Sapphire" lijepo izgleda kad svijetli ![]() Mogu nekako ugasiti ovu prednju ledicu, a da mi i dalje prednji vent vrti normalno? Nije da mi trenutno smeta, ali imam feeling da ce me zivcirat ta plava svjetlost nakon nekog vremena ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1960 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Iznutra su isti, Zemi onog koji ti ljepše zgleda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1961 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja sam uzeo r1 ljepše mi je, unutra je razmještaj isti imam 4 diska, 1ssd i 3 hdd Sve stane lijepo bez naguravanja r9 290x 300mm karticu, bez problema stane odličan airflow, na ulazu imam 1x120mm vent na izlazu 3x120mm -1 zadnji - 2 gornja |
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovaj R1 vise nigdje ne mogu nac. Na sve strane se raspitujem i nista. Futura ima, ali je 40kn dostava, što bi me došlo 440kn. Nego sad sam si razmišljao, uštedio sam puno što sam komponente iz 5 različitih dućana kupovao pa bih se mogao počastiti s malo boljim kućištem ![]() Iako sad gledam to se polako bliži Fractalovom R4 pa sad ono (90kn još dodam i do plaće živim od kajzerice ![]() ![]() Jel to R4 stvarno tako dobro kućište? Ili mogu dobit nešto iste funkcionalnosti za 100-200kn manje uz žrtvovanje izgleda (R4 mi je ono... predivno) ![]() Moram se odlučit danas da mi do subote stigne ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 29.01.2015. u 12:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1965 |
Premium
|
Zato ako ima što dobrog za cca 500-550kn bilo bi super ![]() Kakvo je ovo Fractal Core 2500 ili 3300. Čine mi se ok. Samo što koliko vidim nemaju utore za USB 2.0 i bojim se da mi ovaj USB za wifi net nece radit preko toga :/ Jel inace sve USB 2.0 naprave rade bez problema uštekane u 3.0 (mislim na ovako osjetljive stvari ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 29.01.2015. u 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1966 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
ja sam za nekih 450 kupio http://www.corsair.com/en-gb/carbide...mpact-atx-case i skroz zadovoljan. ako ga nađeš za tu lovu preporučujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#1967 | |
Premium
|
Citiraj:
Zajebi fractal, ja bi kupio ovo: http://www.nzxt.com/product/detail/1...-atx-case.html Ima ga kod nas, cini mi se Ak želiš r1, prodam ti ga ja, nema nikakvih oštećenja ko nov je, 300kn ![]() star je mj dva... tak nekaj 1 radi usis 3 rade ispuh zraka ložik nalaže da oni koji rade usis zraka uvlače prašinu 2 naprijed ne mogu stavit jer je taj dio izblokiran sa cageom u kojem imam 4 diska, dakle kao da ventilatorom kroz ciglu pušeš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1968 | |
Premium
|
Citiraj:
Za R1 ti javim ako ne nađem ništa što će me baš onako osvojiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1970 |
Premium
|
Oke svelo se na ovo: R4 Fractal Core 3300 NZXT H230 NZXT S340 Ili R1 od našeg kolege jed2i ![]() R4 je prokleto lijep, ali je i skup, 3300 je klasika, ali ima prostora za puno. NZXT su mi oku privlačni, ali mi Fractalovi izgledaju kvalitetniji (H230 sam vec prije krajičkom oka gledao, ali za iste novce mogu dobiti 3300) Znaci bitno mi je dosta mjesta, dobro hlađenje, odnosno opcije za hlađenje i da velike grafe lijepo idu unutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1972 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Osobno imam R1, i ne mogu reći da je loše kućište, ali u usporedbi sa fractalom r4 kojeg sam promatrao i opipao u dućanu (nažalost ga financije nisu dopustile), mogu komotno reći da je komad bezveznog pleha i plastike ![]() što se tiče nekih zamjerki na r1, osobno mi je to prašina u razgovoru sa poznanikom koji ima fractala, spomenuo je da je njemu prašina nepoznanica, te odvratan izgled kad se skine poklopac gornjih ventova (možda je osobni dojam ali meni je bezveze). sad skužih da sam o tome pred koji dan već pisao u ovoj temi ![]() Zadnje izmijenjeno od: CheCola. 29.01.2015. u 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1975 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1976 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
bilo ga je prije tjedan dana na sve strane, i nestalo na sve strane, na kraju sam jurio jucer u futuru jer je tamo bio jos jedan ![]() makar je jeftin pa mi nije zao , i za tu lovu ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1977 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1978 | |
Premium
|
Citiraj:
ovako su mi temperature najmanje, nije kućište hermetički zatvoreno pa da zrak nema od kuda doći unutra |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1979 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |