|
![]() |
#19621 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma možda i je dobar ovaj skupi hambi, ali... Neki dan sam baš radio doma haburgere, sad mi je žao kaj nisam poslikal. 6 kajzerica po 70 lipa iz lidla, pol kile kvalitetnog miješanog mesa za 20 kn, glavica salate za par kuna. Meso sam začiniš kak hoćeš, staviš si i sira i špeka domaćeg po tome ak hoćeš. Da skratim priču jer mi idu sline van, dva dana sam jel po tri vrhunska hamburgera za cca 30 kn ![]() Noi opet, kad se sjetim kak si nekad mogo pojest prefini mega hambi za 12 kn... Ovakve fast foodove se vani baš i ne isplati jest, ni zbog cijene ni zbog kvalitete mesa koje ti stavljaju. Čast iznimkama. Bolji mi je izbor za 80 kn najest se u Mex kantini, otići u spomenutu Klet (do koje pljunem od doma) na platu, otić u staru savu na neku tjesteninu, u dvojku na pizzu... Evo jedna prigodna slika od prije dva mjeseca: Samo ovakve pljeske priznam ![]() http://img85.imageshack.us/i/megapljeska.jpg/ A evo i kotlovine od nedavno: http://img168.imageshack.us/i/kotlovina.jpg/
![]() |
#19622 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Veceras pizza. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19623 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
al ste se razlajali...shvatite,pošto sam opčinjen cheseburgerima kroz povijest,morao sam otic tamo,probat to i platit da je 100 a ne 10€.... gigantske pizze mogu svaki dan jest i vec mi izlaze na uši,hambi je bila prilika i ugrabio sam je. Je,skupo je no kaj bi onda rekli na večeru od 21.000kn na kojoj sam sujedlovao prošli vikend u Peoplesu? Ko bu to platil? Plačeno je bezbrige,još su se svađali ko bu je platil ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19624 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19625 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19626 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
zašto imam osjećaj da ti nisi bio predvodnik svađe oko računa od 21k kn? ![]() shvaćam ovo za cheez... nije za svaki dan, ali priuštit si ovak za gušt je totalno oke. ljudi kupuju grafe za 5k kn i prodaju u garantnom roku za 2k, tak da ono... klopa mi je ispred fps-a u svako doba dana i noći. hell... ovo bi bilo božanski i da ti ja napravim nakon žderonja i route-a u 1 ujutro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19627 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19628 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() A da,moj moto: bolje zivjet 45 godina u guštu nego 90 u odricanju ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19630 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Sam jambraš neuhranjeni ![]() Lista za Ždere 21.05.2010 Hammdija Jelc tor superunknown masni rak vga killer MAHER codiac Lacy Vuco cuga: syss Mad_Duke Renesis Daddy
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19631 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
odšepaj Jelc.... idem se sad fino ubit u pravoj slavonskoj kulenovoj seki ![]() P.S. pozdrav iz VU ![]()
![]() |
#19633 |
našikan pravim haos
|
Lista za Ždere 21.05.2010 Hammdija Jelc tor superunknown masni rak vga killer MAHER codiac Lacy Vuco trouble cuga: syss Mad_Duke Renesis Daddy Htio nehtio sad moram doc pivcine platit pa nebi bilo zgorega nes i bacit u gubicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19634 |
Super Moderators
|
![]() |
#19635 |
Moderator
|
Odi kupi ženi Fermi ![]() BTW ubio sam se u kulenu, kobasicama, domaćem ajvaru i sve to lagano zalio pivicom. A za doček su nas na stolu dočekali Anjc-A Lovački šnicli ![]()
![]() |
#19636 |
Super Moderators
|
Kaj sad spamaš po PCE, idi se punici uvlačit ![]() Danas bude lagana večera-malo adidasa, sir, vrhnje i kukuruzni francuz ![]()
![]() |
#19638 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
do kad se mogu prebacit na listu za jest? možda mi nešto otpadne u petak, pa bi došao i pojest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19639 |
Super Moderators
|
Pa bil sam tjedan dana na bregu-a punica Slavonka... Panju ![]() Još se nisam oporavil od preŽderavanja ![]()
![]() |
#19641 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Samo javi Cekiju a on bu meni ![]() Uživanje je kad si na friškom zraku, nema kompa a bogami ni žene u blizini ![]()
![]() |
![]() |
#19642 |
Moderator
|
![]() |
#19643 |
Super Moderators
|
Deneš gajbu u gepek kad ideš i mir ![]()
![]() |
#19644 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nadam se samo da bu mi se stari vrnul do 6 inace bum moral cucka dopeljat jer ju nemrem ostavit samu doma |
![]() |
![]() |
![]() |
#19645 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() hebote cucak ![]()
![]() |
#19647 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() Nemrem ju samu ostavit doma...nikako. Al dolazim, sam il s njom |
![]() |
![]() |
![]() |
#19648 |
našikan pravim haos
|
OK,jede đabe ![]() Uveo sam blagu djetu nema jela nakon 20.00h ali sam poklekao,mala snita kukuruznog s ljutim ajvarom,nadam se da nebu smetalo ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 20.05.2010. u 00:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19650 |
našikan pravim haos
|
mazno sam dva kroasana punjena kremom od vanilije....overdoza odmah ujutro ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|