|
![]() |
#1802 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Kad sam zadnju put uzimao, mislim da sam uzimao 3x5g dnevno, mjesec dana. Nakon toga mjesec dana pauze. Ispravno ili ne, ne znam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1803 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Znam njih par koji je od kemije bilo zlo, pa sam odmah pomislio da imas neki nelegalni kreatin ![]() EDIT: Citiraj:
Oprez, prilikom ovakve dinamike uzimanja postoji opasnost od prenabildavanja! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1808 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 17.12.2015. u 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pokvaren ti je kreatin. Od kreatina nikome ne moze biti muka, isti nema okusa, niti mirisa. Ako bilo sta od to dvoje osjetis, bacaj to smece i kupuj si kreatin.
![]() |
#1810 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Ekipa, full body ili splitovi 3x tjedno? iskustva? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1812 |
Semper iratus
|
3x tjedno mogu ići. dignit koju kilu mase, ojačat... standardno jel... trnutno radim splitove (prsa-bis/leđa-tris/noge-ramena), ali mi se čini da je napredak spor. trudim se jest šta više, ali iskreno najviše volje mi ubije to paženje na prehranu. tako da se mislit probat sad full body radit pa vidit ima li razlike |
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 28.12.2015. u 20:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Semper iratus
|
ma idem već neko duže vrijeme, i do sada sam išao 4 puta, sad više ne mogu, a i vrijeme mi je da malo protresem rutinu pa reko da probam ovo 2 mjeseca gurat pa ako vidim ikakvu promjenu. hrana je kvalitativno super, nego količina jebe, pazim što jedem, al jbg nemoš ti svaki dan kokoš pojest i kaule, a proteine mi je živa muka piti, stvarno ih ne volim, tako da sam sad počeo samo tamanit sve (ovo prazničko vrijeme najbolje za to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1815 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() http://stronglifts.com/5x5/ po meni je ovo najbolji program za full body workout, ubaciš još zgibove i dipseve i miran si ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1816 |
Semper iratus
|
ma ima svega, danas sam onaj kosi dip, zgib cu u srijedu, moram si još malo detalje posložit da nisu sve iste vježbe, al da uglavnom sve veće skupine pogodim, fali mi tu još ramena, veslanja... uglavnom tnx, baš ću pogledat par 5x5 programa pa pobrat najsmislenije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam nakon godinu dana splitanja zadnja dva tjedna prešao na full body, 4 puta tjedno, s tim da je jedan samo kondicijski (vreća, traka, noge pa u krug). Organizam je reagirao odlično, jer sam se dosta uljuljao u rutinu i bio mi je slab napredak. Sada metabolizam divlja, a ja napredujem. Nemam puno vježbi, kombiniram clean&jerk, zgibove široke/uske, čučnjeve, izvedenice mrtvog dizanja, veslanje šipkom, sklekovi, kombinacije vježbi na zgib mašini vlastitom težinom, girje... Znači nema bučica, utega, sprava. Velim, tijelo reagira odlično. Treba nekad promijeniti shemu treninga, probuditi tijelo i metabolizam. Bar tako mislim.
![]() |
#1818 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Nego ekipa, kakvi su vam ciljevi za 2016. godinu? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1819 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Ciljevi...bench 120 na repse, cucnit 2xbw (na repse), povuc 2xbw (na repse) na ~80kg bw. atm: bp 110 reps, sq 110 5x5, dl 140 x3, bw 82kg ![]()
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 29.12.2015. u 12:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
Full body 3 puta tjedno je nerealno i nepotrebno. Jedna grupa mišića jednom tjedno je dovoljno. Nemojte se ravnati po profesionalcima. Ishrana i odmor...tek onda teretana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1822 | |
Premium
|
Citiraj:
Isto ti se oporavljaju srednje rame, pectoralis i donja ledja? I ove spike, "trening je nebitan", bitan je, samo je lakse trenirat kao nepismena baba s osteoporozom nego imati dobro dizajniran program i posteno se umorit na treningu. Ok ak ti trening sluzi kao sredstvo da pobjegnes od zene/djece/punice i malo razgibas, ali ako zelis rezultate, treba to malo smislenije poslozit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
Baci fotku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1824 | ||
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
Ciljevi za 2016. Uh di krenuti... 230kg cucanj, 130kg bench press, 230kg deadlift na 75kg i svojih 19godina. Ponovno postaviti drzavni i europski rekord u kategoriji do 75kg i nakon toga se popesti u kategoriju do 82.5kg i isto napraviti u njoj. Nisam niti daleko od toga, samo da ostanem zdrav... U biti, ovo nisu ciljevi za 2016 godinu haha to su ciljevi za sljedece natjecanje koje ce biti, ma nisu ni ciljevi, to cu napraviti! Edit: @Mogy 3k zdrave hrane je ez pz, jebemu krusnu mrvu, meni je 4k odrzavanje. Nakon 7obroka clean fooda, ja moram jos jesti, ali nakon toga me biram sredstva, samo tamanim sta stignem haha... Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 30.12.2015. u 00:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Premium
|
Evo page https://www.facebook.com/ExpertMethod imas fotke kad sam mrsav, kad sam debel, sve. Evo ti i YouTube https://www.youtube.com/user/ExpertMethod/ Hoces i listu hrvatskih all time rekorda? Sad si ti na redu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Premium
|
It is I, Leclerc! ![]() ![]() Gillbert5, thnx, deadlift mi je osobno vrlo specificna zvijerka, moram posegnut duboko u sebe i oslobodit ono animalno da bi posteno dizao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|