|
![]() |
#151 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma najbolje bit bez cure ja je namam niti je nisam imao lijepo kloniš se pederluka i pedera pa ga prebiješ i tako ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma meni je F&F3 solidan,ali zadnja scena owna to morate priznati ![]() a što se tiče ove teme,istina je što je Bran rekao (većina ![]() mene bi bilo sram.ali to su obično jadničci koji nemaju svoje društvo jel ih je odbacilo i vjerojatno tlačilo čitav život,cure njegovih godina ih ne žele ni pogledati jel su jadni,pa se onda poslije hvale kak su ***************ali neku klinku.sramota. a što se alkohola tiče,volim popiti ali u granicama normale.i oni kaj su rekli da se rezanjem bljuje....nemate pojma.poslije piva pređeš na duple pelinkovce i majka si ![]() i još jedno šta fali seksu iza kioska?! ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#154 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ako si već bez cure nemoj bit peder |
![]() |
![]() |
#155 | |
.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
|
nekakva martina je kod tebe i ti pises po forumu ?! omg ![]() ja sad doso izvana,bio malo s boljom polovicom vani,nista posebno ![]()
#158 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
@Robi555 Ajd ti pusti tu Martinu na miru i odg. mi na PM ![]() @robert7 Ja sam se pokefal sa ljepšom polovicom, tako da, danas sam imao još jedan razlog da ostanem doma (drugi je ispit) Kaj je najgore, ja nisam nit kriv nit dužan, ali opet bum ja moral biti taj koji će se morat ispričat. Bemti te ženske ![]()
#159 |
Premium
|
nema,ali zna se kaj je najbolje poslije svade ![]() ma i ja sam u problemima,ona ima "tehnicke probleme" ![]()
#160 |
Premium
|
Veli da sm dorb i otipla je...idem ti sd odg na PM evooo,saaaaaaaad |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 | |
Premium
|
Citiraj:
a to je navuci bozicne papucice i nista prije braka ![]() ![]() moras ti nju prije dresirati nego ona tebe.jel ako ona uzme konce u ruke (a vjeruj hoce ![]() ![]() bas su nezahvalne,mi njima rebro a one nama tako. zato su najbolje tetke :P
![]() |
#164 |
prcknedl
|
robi555---uf uf!!! ![]() robert7: ne, nego lijepo s curom koju volis i to je to. a ne qurvat se sa svakom drugom na koju naletis u klubu koja da i jos zgleda.... ![]() ok malo pretjeran primjer ali poanta je ista ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja došo sada sa maškara i bilo je mnogo dobro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
#167 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
btw zaboravio si staviti ispod slike: Fotograf: csx ![]() |
|
![]() |
![]() |
#168 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Ja sam sinoc bio u disko klubu "seven" u Opatiji,vecinu vremena sam imao na sebi "réservé" koja inace ide na stol,tako je htjela 'frendica' koja to sinoc nije bila ![]() Neznam ni sam kako sam dosao doma,samo znam da sam toyotici sinoc nepotrebno trosio gume u svakom zavoju ![]() Evo neki filmic sam pronasao u mobitelu ![]() ![]() video-0074.3gp
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 09.07.2006. u 14:19. |
|
![]() |
![]() |
#170 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#171 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ma nisam divljao,trosio sam malo gume ![]()
![]() |
#172 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() zato je mene jucer iz boe doma furala od frenda stara ![]() mater i piva , do kad am se digo (12)sam popio oko3 litre soka , svakoh sat vremena sam iso pit .. |
|
![]() |
![]() |
#173 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Meni od 21h do pol 5 nije dosta.... Ma znam da zvučim ko mama pogotovo vama mladcima koji se gore hvaljakate o ženama, seksu i cugi, al nemojte vozit i pit. Čak i kad misliš da si trijezan, nisi. I samo ti treba da se neki klinjober veći od tebe zaleti u tebe u tatinom merđi i ti si kriv jer si pio... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#174 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Kad mislim trijezan,mislim na onih 0.0 na alkometru ![]()
![]() |
#176 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
meni ne radi muvie ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | ||
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Treba se potruditi razumjeti ženske. I zapamti da ti ne loviš ženske nego da si ti "lovina". |
||
![]() |
![]() |
#179 | |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Pa di su klinkice : stoopid ,si ti pogledo fotogaleriju kluba.... e al od svih slika ja sam vidio mozda 1 ili 2 dobre ,ovo sve ostalo je ono ...tj. za nest je dobro ali da bi se s njom ,seto po gradu ili da bi se mogo zaljubit u nju to nikako ne.... hocu rec da su lose,nisu ono dobre ni sa sminkom.. mozda ima veze kaj je taj disko u Marka Kovača 12 - 40318 Domašinec Kaj je to neko selo,katastrofa...... i nisam reko da nemres ic trijjezan barit trijeznu curu ili malo pripitu,al cura koja je ful pijana nju nemres trijezan barit to sam napiso pogledaj bolje.... |
|
![]() |
![]() |
#180 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
i da ima dobrih komada tam onda bi pod ljepotice bile slike od cura iz tog kluba a ne nekih s weba pogledaj malo bolje http://www.sampion.hr/babe/studeni/default.asp mozda si tam kod tebe u Međimurju ti lovina ,ja biram njih ne one mene .... Zadnje izmijenjeno od: kony. 10.07.2006. u 11:50. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|