![]() |
Jeste bili vani danas?Kak vam je bilo?
Evo ja sad malo prije došao...
Nije bilo loše,nismo puno popili...20 Bavaria ja:mad: : cheers2 |
Čuj izlazak koji završi prije 1 ujutro nije izlazak, nego piće prije spavanja, a 20 bavaria si stigao popit jedino ako si počeo u podne, inaće nebi bio u stanju ovo natipkat.
|
mozda mislim na 20kn bavaria :D
|
ma popio je on 20 bawario sa crvenom etiketom(bezalkoholnih),LOL
|
pa eto bilo mi dosadno..otisao s frendom u pivnicu...pa poplacao piva u vrijednosti 100kn...spalili dvije kutije pljuga...otišli do ducana..uboli jos piva...dosli kod mene...pojeli kulena i sira...zatim se zavaljali na balkon uz pljugu i pivu..eto...bilo je ok :)
|
20 bavaria popio. 0:46 si doma online....
u 0.20 si zadnje dakle bio u bircu. a tek onda se izlazi ;) probaj drugi put ostat do 2,3 pa ces malo dulji osvrt na svoj izlazak napisat... a i bolje ces se provest. zasto? jer je to tako, tek iza ponoci fun begins.... |
ja sam prehladjen, tako da sam sinoc proveo doma uz tv i caj, ***************ga.. bolje se lijecit jedan vikend pa onda iducih 10 bit vani...
|
mi smo lumpali petak po ZG :D
i slušaj Tom-a, zna čoek... kod nas prije 00:30 nema se šta :( tek oko 1 je ono pravo... |
Mi smo počeli u 8 i bili do pol 1...Stigne se popit,vjerujte mi:)
Nismo dugo ostao jer sam morao pješke doma a ko zna u kakvom bi stanju bio u 4-5 :D:D |
Slušajte, bavaria je bila možda 0.25X20=10 piva. Hmmm, to dobro promrda....
|
Citiraj:
|
nakon skoro 2 mjeseca izasao jucer , od oo:30 do negdje 5:30 , malo do jaruna , jeger do jegera i sjetio se zakaj 2 mjeseca ne izlazim po javnosti - najbolje je ekipa i neki park , parking ili necija kuca , to je zivot .
|
jucer Boa , nije 20 Bavaria bilo :D al je bilo cca 6 žuja i jos prije jedna točena u bircu ..
doma u pol 5 , ne u pol 1 ko autor :D jedva cekam srijedu , frend ima rodendan , cuga u bircu tom (boi)sve po 8 kuna , ajmeeeeeeee vec se vidim : lol2 : |
ja sam jucer bio kratko vani,pošto draga ima turnir danas pa nismo dugo ostali,a društvo je većinom na moru :)
inače,ovaj kaj je reko da je popio 20 bavaria a u 00:46 doma,ja bi reko uzalud bačen novac ili loš tulum.obično se izađe oko 21-22 lagano se pije u parkicima i tek onda oko 00:00 krenes u grad ili negdje u birc itd. amater :P |
Ja sam se u petak napio ko stoka(nesjećam se šta sam pio i koliko sam pio,ali znam da sam pio pivu) i vratio kući oko 5-6sati ujutro,pa malo spavo do oko 12,pojeo 1 porciju šiš čevapa,pa malo za komp i u 18h opet otiso piti(2 točene od 1l i 2 bavarije i malo vigora sa đusom-nisam mogo više,bio sam pun još od petka) i danas me "malo" boli glava i trbuh,ali nema veze večeras opet izlazim!
|
i mom frendu je bilo zakon sinoc...natuklo ga je pet janjevaca...mora da mu je bilo lijepo :D
malo je plav i naotecen... :D LOL...znam da nije za smijat se..ali hebi ga :D |
Prvo s frendom u Lovran na izlozbu slika od prijateljice,otvorenje,finjak...a onda na festu u Rukavac,pijanka :D Ja s 3 frendice,bilo je zanimljivo i jako seksi :D (draga,ne vjeruj svemu sto procitas...) (koristim operu,ostane stranica na browseru :D) u slucaju pojave bolje polovice na ovoj stranici,moze biti kobno :D
Tbred's to do list : Tools => delete private data => all history&cookies Pcekspert Tbred?Nikad cuo :D |
Citiraj:
hahahahhaha... |
Citiraj:
oO tak i treba sa 3 frendice :) onda se pipka i istražuje ahahahahah :D joj sad sam se sjetio nečegaa aaagagga rofl eheheh :D :D |
Citiraj:
|
mi se malo za***************avali po birtijama,otišli na burek, penjali se na lampe u centru itd, došao oko pola 3 kući
|
e tbred, dobro objašnjenje :D
|
Evo sad frend bio kod mene...On mi brojio->14 Bavaria ipak :)
14x0.25=3.5l :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Izlazite van samo da bi se napili i napušili.... cccc pa to mogu i kod kuće, ne moram zbog toga ići negdje van... bolje mi se napit kod kuće nego negdje vani.... Piće se samo svodi na to tko će više popit i ko će ispast veća faca.... : wtf : : wtf : |
Citiraj:
Mozda u tvojim godinama :confused: iako ni 16 nije malo za ovakve izjave. |
Svašta, anyway..ja i frend kupili bocu trojke i i q-pack, oblili se ko stoka...osli do besta...barili cure...vratio se kuci oko 3 pola 4...sve u svemu...standardno...
|
Neznam kak je kod vas ali meni je ovo dobro...Ne pijem 5-6mj i onda se napijemo lijepo :) Mada jučer nisam bio pijan jer samo morao hodati :D
A najbolje mi je kaj nikad neznam s kojom ženskom sam bil pa samo dobim poruku drugi dan,lol :D |
Joj da mi je biti trijezan!
Zašto? Da se pošteno napijem! : lol2 : |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:36. |