|
![]() |
#151 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#152 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
@sam hehe pico jedna ma 5 glava si corav s novim lecama : wtf : @dama hehe riba ima puno kosri: cheers2 edit: @ren joj prokuzili ste mi kompleks jao sto cu sad=) @rak a stas ja sam ti perolaki zderonja=) btw zed ima pravo author nije za skakanje...on je za ugodnu voznju Zadnje izmijenjeno od: mc_fish. 20.06.2006. u 17:15. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#154 | ||
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
"Moj je tata jači." Citiraj:
![]() |
#155 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Dok vi trabunjate on ga koristi: http://spaceman.cz/main_en.html Slika 1, 2, 3, 4, 5, 6. Par video demonstracija: http://spaceman.cz/skola_en.htm
#156 |
Guest
|
to slike stare par godina, al brodo nema veze, mislim da on i dalje vozi za author.... i sad neznam od koje je godine taj gang al je po svim pričama kao najbolji, geometrija, čvrstoća i tak.... sve poslje njega su neke điđa miđe pravili od geometrija zbog čeg su pucale rame... |
![]() |
#157 |
Moderator
|
Rak, zakopavas se brate... Author ima model za skakanje? Da, ima, sve sam ih vozio. Jedino prvi (2003' Ante Meridiem) je bio odlican...svi ostali puk-puk! Sta si mislio, da sam s trekking bikeom isao u skate park? Author ode u vjecna... Nista od njih dok ne naprave postenu celicnu ramu....aluminij nije za nas abjuzere
#158 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#159 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Pametan čovjek će znati cijeniti pametan savjet. I kao mnogo puta do sada, na ovom forumu, Rakov savjet će se pokazati kao ispravan. Nije jedan čovjek uštedio podosta novaca kada je kupovao komp ili bicikl. Fish za tebe imam samo reći Asus P5ND2 SLI.
![]() |
#160 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() n00b ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
rak bavim se time malo vise od 2.5 god...a vozim malo vise (ili oko) 10 ![]() mogu za sebe rec da ne padam s bajka sam tak... ![]() a stos e tice kompa...tj maticne polako si dosadan(jerbo fakat i vrapci kod tebe znaju tu pricu) lol al sam iz tog stosta naucio kao sto se i vidi iz postignutog s doticnom plocom ![]() gle nikad nisam reko da je author los bajk al za extreme NIJE neke da boom, norco haro itd rame nisu za to(a koje glase pod tim imenom) doduse kvaliteta kosta...author ima 1 ramu za extreme...dobar frend mi ju je imao i sad je kod jednog drugog frenda...duga prica...uglavnom ne tvrdim za sebe da sam expert u bilocemu al stosta ipak znam ![]() @sam a sto to ti govoris ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#163 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#165 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ok, ne znamo...zaboravio sam da si TI ipak najbolji skakac ![]() Nema to veze sa znanjem ili ne...prava voznja abjuza bikeove do maximuma i prije ili kasnije svi popuste...kad vidis nekog da dobro vozi znat ces...do onda, taa-taa
![]() |
#166 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
a prca me rak jer mi je govorio na nf4 ie...eh kad nije bilo a ja nisam kanio cekat prvu posiljku novih ploca...sam piknuo asusa p5nd2 sli=) uglavnom cist ok ploca ak imas vodu pri ruci hehe inace mos okretat odojka unutra u doslovnom smislu rijeci: wtf : edit: nisam josip(u)a htio spostat...al ajde necemo valjda zaboravit kurenje tagana? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#167 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() 1. nevezano uz ovo gore: Jel znate ima li u Zgbu negdje neki rent-a-bike servis? (info što setaljnije pleeze) osim http://www.mopedo.hr/index.html - to jedino nađoh kad guglah 2. nevezano uz topic cijeli: zašto smajlič "wtf" izgleda kao da neko nekoga pali sa letlampom? ili užarenim mikrofonom?! (glupo je otvarati topic o ovome, pa valjda ćete mi dozvolit ovaj OT) |
|
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
imaš kod prvog ulaza na jarun rent a bike i romobil i role |
![]() |
#169 |
the luda ribetna
|
zas bi me sputavalo u daljnjem zivotu...?!niej do mene greska neg jednostavno nije niceg dostjnog bilo...ilitiga naucio sma jos stosta o vodenima, biosima, pisanju i editiranju istih itd itd itd=) ne zalim sto sam ju uzeo...i evo prodana je vec...sam se ceka kupac za vodeno |
![]() |
![]() |
#170 |
Moderator
|
Imas i kod Fumica isto rent a bike, na Gagarinovom putu na Tresnjevci (blizu Učiteljske akademije, prema placu)
#171 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
3mj star author.....crack na dva mjesta, puko na jednom mjestu.....naci uzmem ramu i razdvojim ju.... ![]()
![]() |
#172 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Sve u svemu, ova je rasprava počela tako da je netko davno pitao koji bi mu bicikl preporučili za odlazak na posao. Blago sumnjam da mu se može dogoditi puknuče rame taman da kupi i Pevec bicikl. Interesantno je i kako je PUNO ljudi s ovog nebiciklističkog foruma vozilo Author bicikl, skakutalo s njime i dogodilo se puknuče rame. Ajde, molim vas. To nisam pušio niti sa 12 godina.
![]() |
#173 |
Guest
|
daj rak više lol.... (počeo sam tu pisat tonu teksta al zbrisah sve i odlučih se ne petljat u raspravu, uglavnom malo mi smeta druga rečenica ![]() btw kad je na kraju okupljanje, može vikend-subota navečer, najranije oko 7-8(pliz ne prije-sparina-sunce-mamurluk-neda mi se niš) na trgu pa bumo odjahali do jaruna/maksimira? Zadnje izmijenjeno od: trpi. 23.06.2006. u 05:04. |
![]() |
#174 |
Feldwebel
|
Ne treba te živcirati. Bila je to samo šala. Jasno mi je koja su naprezanja. I jasno mi je da svaki proizvođač može zasrati neku ramu. Možda je to i Author napravio sa novim Gangom. Za to postoji test prije kupovine. Kako se uvaženim stručnjacima moglo dogoditi da kupe bicikl koji nema dovoljno čvrstu ramu? Veliko je to znanje. Samo i dalje pratite DropBike. Ono što ne dopuštam je generaliziranje da je neki proizvođač loš zato što se nekome ne sviđa neka rama. Baš zato sam napisao da je momak tražio bicikl za odlazak na posao. Kakve to veze ima s pucanjem rame na Gangu? I nikako ne dopuštam da se skakutavci nazivaju jedinim znalcima i poznavaocima bicikla. Što se tiče rekreacije ipak sam tu puno jači. Zasigurno imam više kilometara u guzici nego vi uspješnih (i neuspješnih) skokova. Trebam li sada tvrditi da bi svi trebali imati isključivo Peugeot sa Campagnolo s RecordC dijelovima? Krasam bicikl u svakom pogledu. Je li svakom potreban? Lijepo je i dignuti vam tlak ponekad. Tak se lijepo zapjenite. Nije dropbike moj izvor informacija. Ja probam. U 20 godina sam svašta probao. Inakon 20 godina kupim Authora jer je vrlo dobar bicikl, a za te novce čista fantazija. To govori u prilog tome da svakome nije potrebno najbolje. Vozim olimpijsku discipllinu, a ne vozim na olipijskim igrama. zato mi nije potrebna karbonska rama ali je lijepo znati da postoji. Trebam li ja preporučiti Canondale od 40-tak tisućkica nekome tko se malo voli popeljati po gradu?
#175 |
Guest
|
ne kažem ja da author nevalja, samo za dirt/street(ako si već iskusniji vozač) nevalja, govorim o gangu, on nije dobar(bar što se tiče čvrstoće, izgled i geometrija su ok) uspoređujući sa ostalim dirt street ramama. i to samo zbog toga što je od fakin aluminija. iskreno ja se i bojim aluminija, jer kolko znam on kad puca baš pukne, odlomi se, a kro moli bi se savinuo na mjestu di bi aluminij puko. a o drugim author modelima za xc i normalnu vožnju neznam kakav je u usporedbi sa ostalim markama za isto, nit me zanima previše, iako po tvojim rječima valja, i vjerujem ti.... samo sam reagirao na usporedbe silovanja bajka kruzanjem i streetanjem/dirtanjem.... odoh spat. |
![]() |
#176 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
#177 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
http://www.fumic-bicikli.hr/web/jarun.asp |
|
![]() |
![]() |
#180 | |||
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
kada se brzinom od 30 km/h zaletis na skok i napravis salto unazad, tvoje skuplanje rupa pri 40 km/h izgleda kao odlazak na plac...probaj to sa svojim bajkom....il je valjda moj bicikl neki specijalni..... P.S. ne zelim se prepucavat, nit vrijedat nit blablablablalbalba.....sam ti ocu dokazat da nisi bas u svemu najpametniji...... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|