|
![]() |
#152 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#154 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Nisam ni ja neki ljubitelj cheatanja, ali kad vidiš kako murjačka Crown Victoria doslovce leti kraj tebe dok ideš preko 250 ili kako se 6 Corvetta stvori samo od sebe...ili kako su zadaci debilno repetitivni...ono, najprije probij 2 blokade, pa 4, pa 6, pa 8, pa 10...ono, haloooo? Malo maštovitosti ih ne bi ubilo. Inače, najbolji cheat sa trainerom je instant speed, pa kad se zaletiš sa 200 mph u murjački auto i gledaš kako se smrad koji te ganjao jedno pet minuta okreće u zraku...ahhh, melem za duševno zdravlje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
CK: I kolko fremaova (molim te pogledaj sa frapsom) Na kolko je leica, koji driveri.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Fleks, ak oces solidan kompromis iskljuci "particles" prek registry-a, istina gubis, dim, lisce koje pada z drveca itd. ali framerate je puno konstantniji i solidan... Ja rokam sve na max(1024x768), samo kaj je visual tretment na low jer me zuckavost malo iritira i ide na 30-40fps-a No NFSMW mi radi na 16,6 pa i to uzmi u obzir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Sa frapsom mi se ne da kemijat, ali odokativno raspon je 30-50fps
![]() |
![]() |
#160 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja igram na 1024x768, mid-high, AA na pola, filtering isto. I igra radi fino, jedino tu i tamo randomly počne ful trzat, povratak u win (sa win tipkom samo) i nazad u igru sredi problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Grafa neotkljucana na 400/900, Svi detalji na max, osim AA koji je na 2x... Cak sam preko registry-a maknuo motion blur, al je opet u igri tak da, registry mod ne delaju...al nije bed...
![]() |
![]() |
#162 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ah...mene ubija 1280x1024, moram isključit skrot i AA i AF...makar je grafa full otključana... al dobro..glavno da se igra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
-------
|
Ovaj igra, onaj igra................a ja čitam kak vi igrate.:mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Ex-Gastarbajter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam si sad upecao Audi TT-a...mmmm...pogon na 4 kotaca...pravo iznenadjenje nakon punteka koji mi sad stoji u garazi u slucaju da me murija ulovi ![]() Jedino kaj ga moram malo pobojat jer se murija vec ljepi na mene ko muhe na govno... ![]() Sad sam se utrkival s onom Izzy, jebate kaj je zenska cudna...cijeli krug ju derem, ostavim ju 400 metara iza sebe i onda zanjih 10% kruga, zena me sam tak dostigne, brijem da sam moral 3 put restartat...prvi put u igrici...
![]() |
#168 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
![]() |
#169 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
McG, kad te počnu Federal Pursuit Carovi lovati na čelu s Crossom...not good... |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
To ti je policijski pedercina koji ti na pocetku ogrebe auto sa kljucem, da meni to napravi, zaklo bi ga bez premišljanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
-------
|
A ništ, kad napokon složim komp zinstaliral bum to čudo od NFS-a i svako malo bum postal kak napredujem. Pa ne bu mene murija zahebavala (nikad nije, uvijek sam našel lijek za nju). |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
jel ima neko problema sa sjenama u igri... trazio sam na netu i sjene su koma uglavnom onima koji imaju ati kartice.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
yes afkros ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Premium
|
Ja sam gotov ![]() ![]() Evo porazio sam gada koji mi je uzeo BMW ![]() Finalni komentar je da je igra mogla biti puno bolja da su malo ustimali career mode, jer je murja nemoguca(steta sto nema replay-a pa vam nemrem pokazat kak murjaci izlaze iz zidova ![]() Osim toga igra je odlicna, bar ako ste NFS fanatik kao ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Ex-Gastarbajter
|
Meni malo smeta što nema onoliko podešavanja, barem ko u U2. I nema auspuha, branika,... |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Trenutno 13 na Blacku, sa Puntom još ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|