|
![]() |
#151 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#152 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
jel normalno da kad ste na boservanju nekog dok cekate respawn da su likovi onak zamuceni/blurry...cudno mi je sve to...i kod alt-tabanja mi se stvori kao neki memory leak...iskljucio sma sve zive blurove na opcijama al i dalje imam ta neka cudna zamucenja u igri.. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 12.11.2011. u 22:38. Razlog: dupli post... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 | ||
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: isprobao oba načina, igra mi puno bolje izgleda sa DepthOfField=true jer daje baš to - osjećaj prostora. Na false mi sve (npr. i predmeti pored mene i vrh zgrade) izgleda izoštreno, kao da je na dohvat ruke, bez obzira na udaljenost. Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 12.11.2011. u 17:21. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Drone
|
Citiraj:
Pun k. i 800 bugova i problema! Trebat će nekako pregrmit dok ih sve ne poispravljaju! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Banned
|
Ostavio sam taj depth na true, ali sma sve blurove koje sma mogao naci stavio na fals...jos sam mna dva promijenio iz1 u DOFBlurValResolutionFactor=0.001 sad mi je puno bolje..pojacao sma gamma na 2.5 i nemam vise tih zamucenja..pjave se tu i tam u 3d kad sam mrtav al puno bolje mi je ..nije mi zlo vise...ahahah jedino me malo muci kaj slabo to ekipa igra...steta.. Citiraj:
Error: No maps/servers show up on my map/browser list Fix: 1. Open your RedOrchestra/System Folder 2. Delete all .ucl files 3. Restart Steam and RO Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 12.11.2011. u 22:38. Razlog: dupli post... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
gledao sam u mydoc i pod steamapps i prošao sve direktorije same igre i nemrem naći ucl fajlove...di je to točno ja sam idiot? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Banned
|
Probaj ovo onda: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2158701 http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2110630 meni najcesce proradi nakon kaj par puta odem u menu ili restartam RO ili steam.. e da..mozes servere potraziti i kroz steam..odes gore na view...filter stavi RO2 i to ti je to. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 12.11.2011. u 22:39. Razlog: dupli post... |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Registered User
|
Izguštao sam se večeras. Stvarno zabavna igra. Ja, kao veliki ljubitelj taktičkih pucačina (ali i simulacija svih vrsta) bi volio da igra ima još veće mape. Odn. da je igra sporija. Bila bi još realnija. I još bi se više izdvajala od BF3/COD arkadica za dječicu (bez uvrede). Ne bi škodilo da je grafika malo bolja iako nije presudno za zabavu. Ali moram priznati da igra na 1920 rezi i sve na ultra izgleda sasvim solidno. Jedinu prednost COD, BF3 i sličnih, naspram ovog malog remek djela vidim u tome što potonje imaju bolju grafiku (radili su ih veći studiji s više love) i veću populaciju koja ih igra (mahom masa zajapurenih klinaca i nešto starije ekipe). COD može biti zabavan ali samo ako je COD4 i ako se igra preko mreže s par frendova na poslu (oko 23 sata) na 27" monitorima, kao što to nekad ja radim. H-E H-E |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Drone
|
@gnomisa: Probaj igrati na ovom serveru: *®FK®* -TE- Infanterie [Total REALISM Modus] no kill message server. Ova te postavka stavlja u poziciju u kojoj nakon izmjene paljbe, često ne znaš je li protivnik još uvijek živ, što te tjera na sasvim novi nivo razmišljanja i planiranja slijedećeg poteza. Uz to, čest je i dobar teamplay uz dosta VOIP komunikacije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#162 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Za sve one s server browser problemima koristite Steam server browser. Radi jednako dobro - bez bugova in-game servera. Citiraj:
![]() Reklamiranje ovakvih igara je nešto totalno drugo. Ali da servera fali, ne fali. Fali tzv "full switch" servera, gjde se vidi pravi sjaj ove igre. I to u kombinaciji s countdown modom igranja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Registered User
|
imam pitanje...kupio sam bratu ključ za RO2. Međutim, za razliku od mene, njemu igra nije "sjela". Aktivirao je ključ preko svog steam accounta. Sad me zanima jer ja taj ključ mogu poklonit frendu i dal ga on može aktivirat na svom steam accountu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Banned
|
od tih 5, 3 su sa botovima ![]() a cuj, za pocetak...tih 5 servera osim ovog kaj sam spomenul s botovima...su u rusiji...ne pada mi ping ispod 80-90 i to kad mi B.net radi full speed... nije da ne mogu ubit nekog al ono...osim kaj vidim da me ping j. imam i psiholosku barijeru znajuci da ce me ekipa ubit samo tako... znaci, kaj...nemam izborta nego bit vreca za napucavanje...s obzirom da je igra dosta bugovita, jos taj nedostatak EU servera...nekak mi bas i ne odgovara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Banned
|
ja u browseru vidim 400+ servera(od toga je 390 prazno!!)...imam servera hrpetinu sa pingom 20-30, barem njih 50...svi su prazni...ak sortiram po broju igraca. prvih 5-6 je sa pingom preko 80(u najboljem slucaju) uglavnom..sad sam igrao na ruskom, 30ak killova u dve runde, s pingom preko 100..jebi ga, adaptiram se takvom nacinu ali niej da sam vesel.. kaj je najgore pola ekipe sa tih krcatih servera su iz EU i nije mi jasno zasto ne nafilaju neki centralno europski server.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() Svejedno, uz BF3 i novi CoD logično je da imamo pad popularnosti. Još malo kad se igra ispegla dići će se brojevi igrača po serverima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Banned
|
Po meni, kaj se tice ovih pingova...identican kao u AA3... kad je malo ljudi na serveru pingovi se drze nisko...cim se pretjera, iznad nekog kapaciteta samog servera ode sve k vragu...obje su isti engine... nekako mi se cini da je to zesce sj. netcode... sjecam se kad smo imali server za AA3 na hosters.at ako smo ko admini strogo pazili da nam ne uletava ekipa s pretjerano visokim pingom sve je bio u redu. cim bi uletio netko ko ima veci ping svima bi se pingovi poremetili i nastao bi kaos...i sami developeri su bili svjesni problema. nevjerojatno ali istinito...taj problem ni do dan danas nisu rijesili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja sam isto odustao od igre do daljnjega bas zbog visokog pinga i praznog servera..ak se nešt promijeni na bolje vraćam se, a ak ne šteta..
![]() |
#175 |
DBS
|
Neki mini patch je izašao (Steam update), i baš bacio oko - servera ko u priči. Možda zato što je petak navečer i ovo igra malo starija ekipa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Registered User
|
ono što se meni dešava je da dobijem listu servera, spojim se (probao sam na vipe njih), konektam i vidim ekipu unutra kako se bore + chat i onda mi svi počnu plesat na mjestu, kao da sam izgubuio konekciju ili kao da je server riknuo....ne kužim...stavio sam onaj fix za thompsona... |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
DBS
|
Nice! Koja mapa? Jel pao Gold achievement? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pavlov's house. Nije još pao gold, ovo mi je jedan od daljih killova uopće (bez snipa s kojim ionak igram rijetko). Vrte se oko 210, a za gold mi treba 225
![]() |
![]() |
#180 |
DBS
|
Ja sam gold ubo na Spartanovki. Isto mi je trebalo dosta. Ima par lokacija s kojih te ekipa nemre skužit otkud pucaš, fenomenalna mapa! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|