|
![]() |
#122 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Scroll miša za podešavanje udaljenosti na samoj pušci, a za sve ostalo treba iskustva odnosno kad skužiš kak se udaljenosti na mapi kreću. Nadam se da si prošao single player? Ako ne, to je a must - trening da te upozna sa svom fizikom i feature-ima igre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Na vecini mapa je dovoljno stavit pusku samo na 200 metara, jer su mape jos uvijek premale da bi se koristilo ista vise. Jedino na fallen heroes tu i tam dobro dođe 300m. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
DBS
|
Vidiš ja na Fallen Heroes nikad nisam preko 200m koristio jer je tu 200m idealno. Spartanovka je jedina mapa gdje mi je trebalo 300m (vidi 2-3 posta prije)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Sada sam krenuo sa SP-om, inače sam se odmah bacio na MP ![]() Bome nije niti SP lagan na najteže, ali ide sve bolje.
![]() |
![]() |
#126 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Nije ono što sam očekivao, napravljen je veliki otkorak od vrste realizma koji je nudila stara RO:O. Shvaćam da je igra evoluirala kako bi privuka veću bazu igrača, ali ipak, i ovako nova (i brža) mi se sviđa. Još uvijek ima onaj thrill, neizvjesnost i oprezan pristup što me i privlačilo kod RO franšize. Igram hardcore/territory, uglavnom na The Damned Priests, The Wild Bunch i Franz Kaiser serverima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Premium
|
Imate servere? Ja od sinoć ne vidim niti jedan. Također koja je razlika u serverima s low, med i high PB-om. Ili cheatas ili ne, koja je ovo fora?
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
jedan info , tražeći jučer najjeftiniji MW 3 , naišao sam na RO 2 za samo 18 $ ili ti 13€ , zbilja odlična prilika! |
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
|
Ja danas potegao na 146m Kar-om i na to sam izuzetno ponosan, na 279m ne znam ni dal bi ga vidio osim ako bi stajao nasred polja. ![]() Udaljenosti sam prokljuvao, samo treba gledati udaljenost kod killova i brzo se pokopća, ja sam pokušavao ravnati po tome koliko bi to 100tki na atletskom bilo ![]() Za ljude koji trče, da li treba pucati ispred ili točno u njih? Nikako ih pogoditi.
![]() |
![]() |
#130 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() Vođenje mete iliti lead-anje je jedna od stvari koju sam zadnje skopčao. Totalno se razlikuje ovisno od puške do puške i udaljenosti s koje se puca te pod kojim kutem ti "meta" trči. Sad pogodim svaki drugi put, više manje... ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 06.11.2011. u 21:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 07.11.2011. u 14:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
I ja kupio tamo, ono oko keya je na ćirilici, ali je igra na latinici. Tako da nemaš brige ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Drone
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Registered User
|
spojim se na server (probao sam više njih) i uđem u onu prvu "spectator scenu"....piše conecting....nakon toga taj text nestane ali ne uđem na server....i ne mogu van, moram gasit prek alt tab i task managera..odn. ne reagira na tipke...jučer sam se mogao spojit na neke servere....o čemu se radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Premium
|
Ne znam, meni se neki put spoji na server i ne vidim protivnike, samo svoje komrade kako pravocrtno trče. Neki put mi nema niti servera i piše plavim slovima paused, ostavim neko vrijeme tako i izlistaju se. Ali večinom normalno radi.
![]() |
![]() |
#139 | |
Drone
|
Citiraj:
Pretpostavljam da imaš Thompson router? Postoji rješenje za taj router restart na Steam forumu, koji je momentalno "offline for maintenance". Pročitao sam negdje kako je Steam forum u biti hankut. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Premium
|
Citiraj:
Forum je offline zbog održavanja, barem tako piše. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Premium
|
Evo opet ista stvar, nema neprijatelja a moj team je ili nepomičan ili neprestano trči. Lista servera je tu, plavog "paused" nema. Router najnormalnije radi, mreža i internet su tu
![]() |
![]() |
#144 |
Premium
|
Možda ne riješi problem ali sa jedinicom sam imao sličnih problema i ovo me spasilo https://support.steampowered.com/kb_...1452-HCVB-6984 |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | ||
Drone
|
Citiraj:
A evo malo više o Steam forumima i "offline for maintenance" problemu: Citiraj:
http://www.techspot.com/news/46158-s...ty-breach.html |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
noob in da game
|
Citiraj:
Istih problema sam imao i ja sa thompson routerom i ovim igrama TF2, RO, RO2. Probao sam sve i svasta i nista nije pomoglo, sva sreca pa imam staru kasdu na kojoj nema takvih problema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() I ne samo za RO2 već i druge igre koje imam na steamu su nekad zezale sa spajanjem na servere..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Premium
|
Ye, super je. Najveći je šok veličina mapa koje su stvarno ogoromne. 64 igrača imaju više prostora nego nego 20 njih u COD-u. Zgrada je doslovno zgrada, a ne kutijica s 3 prosorije veličine moje sobe ![]() Već neko vrijeme igram i dalje sam u potpunosti izgubljen na startu nove partije.
![]() |
![]() |
|
|