|
![]() |
#151 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Damn ![]() ![]() ![]() Kakav win od quota ![]() 2 Visitor, da, istina, MW2 SP sam pokrenuo na 2 minute i izašao, nije mi se dalo ![]() Makar znam da je na nivou prethodnika - kratko i slatko, puno akcije i virtual krvi na faci, odnosno ekranu ![]() 2 Magarac: ček, već si prešao Marinca? Damn, ovo je bilo brzo... ali i kratko ![]() To je igra koja ako je atmosferom imalo nalik na dvojku igra (bar sa marincem) u punoj prostoriji ljudi, usred bijela dana ![]()
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Magarac nesh' zakomplicir'o quotove ![]() a ne, ne.. nebum ja to bez lampe igrao ! ona je pola ugodjaja.. ![]() za koji dan dolazi AvP, pa ubrzo i Vapor-X, a zatim i novi Windozi, e pa sad ako uz takvu inauguraciju nebude lampa radila, onda cu trazit da mi vrate lovu ! ![]() @Hammer samo probaj bogohulit i igrat to sa upaljenim svjetlima ! Otkrit cu gdje zivis i u sred noci ti banut u Predatorovom kostimu ! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#153 |
|
![]() Želiš li stvarno vidjeti kako izgleda čovjek sa srčanim? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=MQqANHMfj44&NR=1 COD-a mi ![]() Bježi od tog. Stari moj, već sam rekao par puta, neke scene iz AvP 2 su mi skratile život za 6 mjeseci ![]() Ak ću igrat poslije zalaska sunca barem će pas morat biti samnom u sobi ![]() Kakav ugođaj, ugođaj je kad je ne skačem na svaki beep i idem k'o Rambo ![]() Predator gameplay još i donekle, Alien je piece of cake, ali Marinac je nayebo k'o žuti.
![]() |
#154 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
U svakom slučaju igranje s allinenom i predatorom je klaonica kakvu još nisam vidio u nekoj igri. Sad mi je kristalno jasno zšto je zabranjena u nekim državama Mod: pobogu..ako ne znaš quotati obrati mi se na PM pa da ti objasnim..ovo nema smisla. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 18.02.2010. u 08:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
jebemti zasro sam se igrajuci. mracina, nema metaka, dolaze sa svih strana, jos igram na hard, nemogu kurca pogodit, em je cudan aim, em mi se trese ruka...a djubrad izdrzljiva...napokon igra koja mi dize adrenalin ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Pobio par aliena sa marincem i malo sa predatorom igro. Po postocima mi se čini da je fucking kratka igra jer odma letu skoro do 10 sa prvom misijom ![]() Grafika super leti igra ko luda. SAmo što je ovdje 1 : 28 ujutro sam sam u sobi pišti ono na sve strane straha nema....
![]() |
#158 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo i ja završio marincem i da malo je kratka.Ali ugođaj je onaj stari i to mi je zakon.Jako sam zadovoljan s igrom.Samo kad idem na wc pogled mi stalno poleti na ventilaciju ![]() ![]()
![]() |
#159 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
upravo sam bio u kod kozmetičara i depilirao se. mislim da ću namjerno pričekat pola noći da bude doživljaj ![]() ![]() ![]() ![]() Mod: i koji dio od nemojte teezati sa ilegalom nije bio jasan? Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 18.02.2010. u 13:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#161 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Odigrao marinca i predatora, atmosfera i gameplay odličan za oboje Malo kratko doduše , no neki trenutci su "OMG" Fakin soba s maticom i miljardom facehuggera, i facehuggeri u đungli ! Čak ni predator nije prelagan, obični alien s heavy attackom te može prilično razbit
![]() |
#162 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ti budeš imal oriđiđi pa nebudeš imal frke sa tim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
sad sam se razočaro zbog kratkoće,nego di otišlo 16 gb?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja započeo karijeru sa marincem. Čim je počela ona muzika i detektor pokreta kroz neosvjetljene prostorije izgasio sam, nisam bio spreman za srčane udare. Jbga, bilo kasno, mračna soba, slušalice...i nemam psa da stoji kraj mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ovom prilikom apeliram na sve pionire, da im se ne omakne koji zesci spoiler, jer ja bum ovo igrao tek' za 10ak dana, a ne mogu si pomoc da ne pratim temu ![]()
![]() |
![]() |
#167 |
|
![]() |
#168 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
treba mi mala pomoč, pa ako neko zna bio bi zahvalan ![]() prilikom instalacije nakon instaliranog dvd-1 javlja mi se error "Please insert disc 2" iako mi je on več u "dvd romu", i nakon klika na OK, ništa se ne dešava, on i dalje pita za disc 2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Premium
|
izgleda Hammer doslovno primjenjuje ono "enjoy the little things" ![]() mi smo udomili nekog malog brkatog lutalicu dok je jos bebac bio, i sad strahujemo da u neko tele ne izraste ![]() btw ja sad stvarno vam svima zavidim ak' se mozete tak' autenticno zasrat dok ovo igrate.. mislim sjecam se da su stari AvP bili prilicno groovy iskustvo, ali ne mogu zamislit bas takav horror o kojem pricate ![]() ![]()
![]() |
#175 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() No kako god da bilo igra je odlična. Morao sam malo detalje sa high skresati na normal jer se moja 9600GT baš i nemere boriti s tim detaljima na 1680x1050. Igra je odlična. Za sada špilam single s marincem. Sačma rulz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Guest
|
Citiraj:
ovo je jebena tragedija, kakvo bacanje prostora i resursa... inace, veceras idem probat ponovo odigrat, iako prognoziram opet nesanicu do jutra uzrokovanom mentalnom slikom aliena kako mu se slinave cube otvaraju. trebala bi u igri bit opcija da si prosviras mozak i skratis si patnje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#178 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
nemos se malo ni zabavit, ovi modovi odma sklanjaju postove.. hehhe... hamm, jesi to bio ti... sto se tice avp3, nisam igro, ali mi i dalje u secanju, samo kad pomislim, stoji avp2/// po meni strasnija igra nego Doom3... al opet, to je moje misljenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#180 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|