|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Iskreno se nadam da to nebu bilo tako kako je prikazano na tom Marine traileru. Xenomorph se zaleti i onda mu fakat treba sekunda i po' da se pokrene nakon što je marinac promijenio poziciju... Ovak' liči da je na najlakšem...( Rookie u gornjem desnom kutu ? ![]() I jesam ja ono čuo neki ženski glas? Komunikacija s drugim ljudima dok trčiš po mračnim hodnicima prepunim Xenomorpha? ![]()
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
aj mi pliz odgovorite na ovo (da ne otvaram novu temu) u AvP2 - igram ulogu predatora...i rjesavam misiju "rescue clan mates" - prodem mimo onog snajperiste na tornju i popnem se dizalicom u neki "toranj" s vise razina - poubijam sve i kaj sad...nikak se ne mogu maknuti s mjesta. Vidim da mi je na nekim konzolama zeleni kvadratic...kaj, trebam nesto aktivirat? kako? sve sam ih ubio - pa di su ti clan mates?? pliz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#126 |
Premium
|
puno hvala... jedva cekam da nastavim igru ![]() MA KOMA! pa kak da ovo napravim: At the back of the elevator, you'll find a panel. Hack it and then turn back around, where you'll notice a ladder has just appeared......Once you're up the ladder, proceed into the elevator-shaft. Open the lid and drop-in and kill the fellow inside. s kojom kombinacijom tipaka? stiscem sce moguce...ne ide! ![]() edit - ma evo skuzio sam...ne mogu vjerovati, tu sam opciju vec jednom probao al nije uspjela...mora da sam nes krivo napravio sad sve sljaka ![]() Zadnje izmijenjeno od: ethan. 09.02.2010. u 13:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
nekontam ovaj novi AVP... po ovim videima sto sam video, mislio sam da ce biti puno bolji sto se tice grafike, umetne inteligencije i pokreta likova... i dalje se drzim da je avp1 i doom najscary igre po meni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Pod naletima kopita zla
|
Samo za informaciju. Onaj tko napiše od kud je nabavio igru (link, skraćenica itd..) dobiva odmor (naravno ovo vrijedi samo za ilegalne puteve). Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 16.02.2010. u 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Guest
|
ne vidim jos nigdje review, samo ovo: http://www.gamespot.com/pc/action/al...ary;user-score jel tko odavle vec probao? |
![]() |
![]() |
#133 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
prešao prvu misiju s marincem, atmosfera odlična, grafika također sve na max ne trza ni malo. grafika bolja nego u multy demo-u. nekih bugova nisam zamjetio do sad, jako lijepi efekti svjetlosti i sjena. eto to je što se tiče prve misije s marincem, mislim da je igra kvalitetno napravljena i da ću je sigurno preći cijelu.
![]() |
#139 |
Guest
|
jesi probao multi? |
![]() |
![]() |
#141 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
probao i ja orginal iz kazahstan mi dosla ![]() Uglavnom velika ocekivanja sad cu viidt hoice li biti opravadana. AI nije losh isto zasad na normal alieni fino izbjegavaju paljbu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#143 |
Premium
|
![]() |
#144 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#145 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
sejvam igru i idem loadat ono sve prazno neam nijedan sejvan WTF |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Premium
|
mozda je neko anti-piracy dejstvo u pitanju ![]() "Iskreno, neznam kolika je kampanja u novom omiljenom COD-u, nisam je ni pokrenuo" --- ![]() ![]() Meni ce to biti jedino od CoD-a sto cu vidjeti, ali u svoje vrijeme ![]()
![]() |
#147 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#148 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
za 5 sati sam prešao marinca i tak tak,dobra je mjuza a ostalo malo iznad prosjeka. Grafika je ok ,radeonke igru pojedu za doručak, sa svom silom aa i dx11, drži se 60 fps ko blesava. Počeo sam s alienom i čini mi se zanimljivije... btw. čim upalim lampu igra se zruši na desktop,pa je nisam ni koristio Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 18.02.2010. u 08:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Premium
|
Citiraj:
za 5 sati sam prešao marinca i tak tak,dobra je mjuza a ostalo malo iznad prosjeka. Grafika je ok ,radeonke igru pojedu za doručak, sa svom silom aa i dx11, drži se 60 fps ko blesava. Počeo sam s alienom i čini mi se zanimljivije...[/QUOTE] e bi mogao probati kak' radi to u DX11 samo sa jednom 5870 ? Bas me zanima, s obzirom da sam planirao to igrat' na jednoj 5870, DX11 i full HD rezoluciji ![]() aj' bio bih ti zahvalan ![]() edit* pa wtf za lampu, ona je navodno 50% sustine Marine gameplay'a :X
![]() |
![]() |
#150 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Mod: magarac nauči se quotati! Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 18.02.2010. u 08:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|