Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.06.2009., 13:06   #1
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Aliens vs Predator 3

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.06.2009. u 15:40. Razlog: Sliku u thumb :-)
Necto je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2009., 15:12   #2
stsonic
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Igra izgleda ok s obzirom na trailere, i čini mi se da je dobro napravljena, ali mislim da će teško dostići onu atmosferu iz prvog (ujedno i najboljeg) dijela.
U ovom nastavku ima malo više "živih" boja i imam osjećaj da neće bit toliko strašna, što zbog boja, a što zbog kako se meni čini manjka stravičnih zvukova. Trebala je bit mračnija atmosfera, oni koji su igrali prvi dio će znat o čemu govorim... ne pljujem po igri, kažem, izgleda ok, ali eto, mala zamjerka na boje i presvijetlo nebo, što se vidi u linku: http://www.gameplanet.co.nz/pc/games...-vs.-Predator/
stsonic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.06.2009., 15:35   #3
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006

Jedva čekam

Citiraj:
Autor stsonic Pregled postova
I ali mislim da će teško dostići onu atmosferu iz prvog (ujedno i najboljeg) dijela.
Ja sam pak mišljena da AvP2 ima uvjerljivo najbolju atmosferu ikad viđenu u igri.
Jedan od rijetkih nastavaka koji je (po meni) bolji od originala.

Stari moj, kad ideš sa marincem srce ti u grlu. Izvadiš onaj tracker da vidiš ima li šta ispred tebe, tracker miran, nema beepa, otvoriš vrata, hodnik sa tračkom blinkajučeg svjetla, odjednom beep-beep-beep-beeep-beeeep srce tuče 120, kad sa stropa nešto opade nalik na Alienov rep, istrošiš cijeli šaržer Assault riflea i za svaki slučaj pokoju granatu, da bi vidio da si pucao u debeli kabel koji je visio sa stropa... ... stari moj, to ja zovem atmosferom.
Staro 07.06.2009., 15:38   #4
ZOKSY
Premium
Moj komp

ZOKSY's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
bilo je i vrijeme da izbace nastavak,stvarno predobro izgleda i nadam se da ćemo mi smrtnici moći voziti to na svojim konfama.

gdi je 2010
ZOKSY je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2009., 15:47   #5
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

I neka je igra "malo svijetlija" u odnosu na prethodnike. Meni još bolje, barem ću ju moći igrati i po mraku

AvP i AvP 2 čim se zamrači više nisam smjeo igrati
Zayebi ti to neke situacije u igri po noći bi mi skratile život za 6 mjeseci
Staro 07.06.2009., 15:51   #6
Hunt.ONE
ЬГΛY.Z0ИЗ
Moj komp

Hunt.ONE's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
ja se sjecam u jedinici, trebalo mi je 10min da skupim hrabrost da izadjem iz sobe s marincom.
hebena atmosfera je bila.

sumnjam da ni ovo nece biti, posto radi ista ekipa koja je radila avp 1
Staro 07.06.2009., 15:55   #7
dejanbinladen
konjpjukter

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ja sam pak mišljena da AvP2 ima uvjerljivo najbolju atmosferu ikad viđenu u igri.

ovo se slazme 100% meni jedna od najboljih igara koju sam igrao
dejanbinladen je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2009., 16:25   #8
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

BTW... "PredAlien" ?

Jel nisu to "Praetoriani" iz AvP2 MP-a
Staro 07.06.2009., 16:42   #9
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
od te igre sam očekivao jako, jako puno kad su je najavili, ali nakon prvog gameplay video, vidio da je čisto sranje, tj. konzolaško sranje, vidi se da je sve pojednsotavljeno, npr. skakanje i samo akcija, atmosfera mi izgleda jadno, nezanimljivo, nadam se da će to ispraviti. to je moje mišljenje, tako da neće opet pola ljudi pametovat
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2009., 19:30   #10
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Kad će se više zasitit tog U3 enginea?

Uglavnom, meni se ovakvo skakanje čini glupim, nekako mi gameplay prespor i atmosfera mi nije baš nešto, slažem se sa xGame-om
Hei$$e je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.06.2009., 19:41   #11
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
ja sam igrao jedan dio (ali se stvarno ne sjecam koji), i igra mi je bila prebolesna.a sto se tice ovog nastavka cini mi se da bi mogo biti ok
Staro 08.06.2009., 00:50   #12
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Ja sam igrao čini mi se dvicu, još na Celeronu 700MHz i RiviTNT2 sa 32MB
Tricu ću odigrat, dok ne odigram ne mogu komentirati.
Oni koji previše očekuju, budu razočarani, tak da ne očekujem 'stvarnost', mislim da ću biti zadovoljan... a volim takvu tematiku, tak da jedva čekam
Staro 09.06.2009., 19:10   #13
Markos
Premium
Moj komp

Markos's Avatar

slinio sam na dvojci a ovo jedva čekam
Markos je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2009., 21:49   #14
Bambusha
Premium

Bambusha's Avatar

Datum registracije: May 2008
Tek sad primjetio temu

Nisam ni znao da se sprema nastavak.

Sjećam se još kada je AvP2 bio FPS odlične grafike i gameplay-a...
Citiraj:
Jedan od rijetkih nastavaka koji je (po meni) bolji od originala.

Stari moj, kad ideš sa marincem srce ti u grlu. Izvadiš onaj tracker da vidiš ima li šta ispred tebe, tracker miran, nema beepa, otvoriš vrata, hodnik sa tračkom blinkajučeg svjetla, odjednom beep-beep-beep-beeep-beeeep srce tuče 120, kad sa stropa nešto opade nalik na Alienov rep, istrošiš cijeli šaržer Assault riflea i za svaki slučaj pokoju granatu, da bi vidio da si pucao u debeli kabel koji je visio sa stropa... ... stari moj, to ja zovem atmosferom.
Slažem se sa svime. Sjećam se prve misije kad upotrijebiš onaj neki hack tool i otvoriš vrata pa zatvore se iza tebe, a nema svjetla nigdje...Flare-ove k'o lud trošiš, i čim čuješ nešto, trč' u kut i pucaj u mrak...Više nego dosta situacija u kojima ti se sledi krv u žilama.

Heh, bila su to vremena kvalitetnih horora kad se trzneš na blagi pad napona u zvučnicima...

Citiraj:
BTW... "PredAlien" ?

Jel nisu to "Praetoriani" iz AvP2 MP-a
Po mom iskustvu, ja bih reko da je Praetorian samo faza u rastu xenomorpha. Veći od radilica(drone-ova), manji od kraljice, i heben za ubit' kad ti dođe blizu...
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional
Bambusha je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2009., 22:14   #15
Igneos79
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Kao Predator s iskustvom, odgovorno tvrdim da je jedinica bila puno strasnija ako ste igrali s predatorom. S marincem dvica, dok sa alienom ni jedan dio nije bio nesto ekstra strasan...
Igneos79 je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2009., 23:09   #16
stsonic
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Igneos79 Pregled postova
Kao Predator s iskustvom, odgovorno tvrdim da je jedinica bila puno strasnija ako ste igrali s predatorom.
Potpis
stsonic je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2009., 00:22   #17
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ajoj , ovo čudo izlazi a?

Kad se sjetim, hodam sa predatorom okolo i berem lubanje, skaćem po drveću....na kraju zujim tam oko obale kad ono >>šljap<<. Mijenjam one poglede, i nevjerujem...još jedan predator stoji tam. Brutalno...

A od marinca sam dobio aritmiju

p.s. brijem da onaj tracker neradi dobro
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2009., 01:10   #18
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Igneos79 Pregled postova
Kao Predator s iskustvom, odgovorno tvrdim da je jedinica bila puno strasnija ako ste igrali s predatorom. S marincem dvica, dok sa alienom ni jedan dio nije bio nesto ekstra strasan...

Igrao jedinicu sa predatorom, ništ posebno po meni, dosta "probavljivo", sa obzirom da dvojku nisam smio igrati kad padne mrak

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova

p.s. brijem da onaj tracker neradi dobro
Jok
Damn thing mi apsolutno nijednom u cijeloj igri nije pomogla

Prejaka mi je stvar sa marincem onaj minigun, kojemu treba 2-3 sekunde da se zavrti da počne roštiljati, sa desnim klikom vrtiš minigun "na prazno" da u slučaju potrebe odmah počne pucati lijevim klikom
Staro 25.06.2009., 22:47   #19
Phylip
Premium
Moj komp

Phylip's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Ispast će isprano.Brijem da ce se decki trudit al to nece biti to.Ko bu to jos crpil?
Phylip je offline   Reply With Quote
Staro 26.06.2009., 13:39   #20
nicegirl
Banned

Datum registracije: Jan 2009
dobre vijesti, jedva čekam da izađe
nicegirl je offline   Reply With Quote
Staro 26.06.2009., 18:17   #21
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Phylip Pregled postova
Ispast će isprano.Brijem da ce se decki trudit al to nece biti to.Ko bu to jos crpil?
a zakaj si ti tak' penismistican ?

ontopic; ja sam prije nekih dvije god. potpisao nekakvu peticiju za AvP3 i kad' sam vidio da konacno rade na njoj sam se prekobacio od srece..

Inace, najveselije LAN momente vezem uz AvP2, a sjecam se da je i singlep bio whole lotta fun, koji je imo ostao neprikosnoven do danas.

Sto se tice ovih nekih zamjerki koje bujaju generalno po netu.. za ovo predatorsko skakanje mislim da je zapravo dobra ideja. Tako nesto mi je falilo u prijasnjim verzijama, jer skakanje zapravo nije jedna od banalnih kretnji, koliko je esencijalni Predatorov perk, koji je zbog genericne izvedbe u ranijim nastavcima bio exploatiran u multiju kao nekakvo mutantsko bunny hoppanje, sto je bilo potpuno nerealno i izgledalo nadasve blesavo, a definitivno nije moglo biti koristeno u autenticnoj predatorskoj maniri extremno udaljenih skokova - koji su izmedju ostalog njegov zastitni znak. Ovako ti developeri omogucuju uz manje kompromise koji ce do izlaska igre, uvjeren sam biti jos vise minimalizirani, da sam odaberes koliko daleko ces djipnuti sa njim i jos bitnije na koju konkretno lokaciju. Ne zelim dok sam u krosnjama te extraterestrijalne djungle i vrebam marince razmisljati o rubovima tankih grancica na koje cu eventualno uspjeti doskociti ili ne zbog limita samog engine'a.
A naricanja o nedostatku rike, animacija itd. u demo sadrzaju igre koja izlazi za vise od pola god. necu ni komentirati

Sve v svem' jedva cekam i to kupujem cim se sjati na policama algoritma i to onda budem igrao do penzije
Staro 26.06.2009., 18:42   #22
renton77
Premium

Datum registracije: Jan 2008
i meni je 2ka bila predobra..igrao sa marincem.
Mislim da 3ku trebamo cekati onako ništa posebno ne ocekujuči...možda nas iznenadi!
renton77 je offline   Reply With Quote
Staro 26.06.2009., 23:01   #23
Phylip
Premium
Moj komp

Phylip's Avatar

Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
a zakaj si ti tak' penismistican ?

ontopic; ja sam prije nekih dvije god. potpisao nekakvu peticiju za AvP3 i kad' sam vidio da konacno rade na njoj sam se prekobacio od srece..

Inace, najveselije LAN momente vezem uz AvP2, a sjecam se da je i singlep bio whole lotta fun, koji je imo ostao neprikosnoven do danas.

Sto se tice ovih nekih zamjerki koje bujaju generalno po netu.. za ovo predatorsko skakanje mislim da je zapravo dobra ideja. Tako nesto mi je falilo u prijasnjim verzijama, jer skakanje zapravo nije jedna od banalnih kretnji, koliko je esencijalni Predatorov perk, koji je zbog genericne izvedbe u ranijim nastavcima bio exploatiran u multiju kao nekakvo mutantsko bunny hoppanje, sto je bilo potpuno nerealno i izgledalo nadasve blesavo, a definitivno nije moglo biti koristeno u autenticnoj predatorskoj maniri extremno udaljenih skokova - koji su izmedju ostalog njegov zastitni znak. Ovako ti developeri omogucuju uz manje kompromise koji ce do izlaska igre, uvjeren sam biti jos vise minimalizirani, da sam odaberes koliko daleko ces djipnuti sa njim i jos bitnije na koju konkretno lokaciju. Ne zelim dok sam u krosnjama te extraterestrijalne djungle i vrebam marince razmisljati o rubovima tankih grancica na koje cu eventualno uspjeti doskociti ili ne zbog limita samog engine'a.
A naricanja o nedostatku rike, animacija itd. u demo sadrzaju igre koja izlazi za vise od pola god. necu ni komentirati

Sve v svem' jedva cekam i to kupujem cim se sjati na policama algoritma i to onda budem igrao do penzije
Nisam pesimistican nego pesipizdican.To je stanje svijesti na koje utjece necije pizdicno ponasanje koje uzrokuje pesimizam,pesimizam je kad iz vedra neba sve vidis crno.Ja to naime nisam.Mozda to tako pricate u pozegi ali ovdje
je malo drugcije.Alien VS Predator ili Alien protiv Predatora ilii kako ga jos zovu u nekim krugovim Alien contra Predator je bio remekdjelo.Makar ga jan nisam igrao ,nisam mogao prec onog prvog predatora(kako jebeni marinac moze sam svladat predatora),imam nazalost osjećaj,a igrao sam puno drugih igara i citao Hacker ,tako da mogu pretostaviti da se jazavci programeri mozda furaju na staru slavu i neće u ovj naslov unijeti toliko entuzijazma kao u ostale,ehm em zbog gunitka inovativnosti(sto novo mozes ubacit u jos jedan alien vs predator) i forsiranja grafike sto se u danasnje vrijeme postao mainstream umjesto fokusiranja na ono sto bi trebao bit najjaci adut igre a to je gameplay.Igre u zadnje vrijeme malo sakaju a svi su upali u tu monotoniju jednolicnih naslova pa to ni ne primjecuju ili nisu dovoljno zreli i nisu presli call of duty fazu.I nećeš igrat dva sata nego bekih dva i pol ak ces imat srece.S druge strane mozda sam ja glup ka kurac i nemam pojma i vjerovatno zavidan svima vama koji možete pokretati nove igre dok sam ja zapeo na radeonu 9600xt.Mir van idem ća
Staro 27.06.2009., 06:32   #24
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Citiraj:
Autor Phylip Pregled postova
Nisam pesimistican
nisam rekao da si pesimistican, vec penismistican

a sto se tice ocekivanja, ja cu biti zadovoljan ako mi daju multi iz avp2 ere sa updejtanom grafikom a i single sa doticnim (AvP) premisama ne mogu fulat' ni da se zaintace.
Staro 27.06.2009., 13:31   #25
Phylip
Premium
Moj komp

Phylip's Avatar

Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova
nisam rekao da si pesimistican, vec penismistican

a sto se tice ocekivanja, ja cu biti zadovoljan ako mi daju multi iz avp2 ere sa updejtanom grafikom a i single sa doticnim (AvP) premisama ne mogu fulat' ni da se zaintace.
To sam tek kasnije skuzio kad sam ve c postao ali ovo i dalje stoji samo uprogramiraj umjesto pesimistican penismistican
Staro 30.07.2009., 16:59   #26
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Staro 30.07.2009., 17:28   #27
Mortal
Rambus 3xtr1m
Moj komp

Mortal's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ma marinac prokleti je imao bateriju limitiranog trajanja. I naravno ugasi se kad ne treba.

AVP2 prošao sam sa alienom i predatorom.
Ali mreža je bila super, samo kampiraš sa alienom na stropu i čekaš nekog jadnika

Jedva čekam trojku

Ryzen 7 2700X
Sonic Tower rev.1 (polirani) + 12cm Chieftec
2x 8gb Crucial
B450 Aurus Elite
Segate 500GB Server edition
Silwerstone Strider 560W +12@11.97-11.94V
GTX 1060
Samsung p2770, Hanns G 22' landscape
Samsung pleomax& Microsoft Sidewinder
Kensington Duo Wawe Pad

1. 2xP3 933, Intel OR840 Server, PCI MX440, 4x128Mb Rambus, 80gb segate, SmartBox 400W
2. P4 2.0 wille, Intel i850, 4x128 Rambus, GF2 GTS PRO, 80gb segate, MS 480w
3. P4 1.6 willie@2.0 - Abit th7 II, 4x128Mb Rambus@ 1078mhz, 9000pro, 80gb segate, silwerstone 400w
3 x Prestigio 710, 3 x Microsoft Optical desktop v2.0

i5 530
640gb
1x4gb, 1x2gb ddr3
GT330M
16' wide - white body
Harman Kardon
MX revolution
Online with nokia E70

Battery grip
Beercan: 35-70, 28-85, 35-105, 70-210
Minolta: 28-80, 35-70, 28-100, 35-80, 28-105xi, 75-300
Sigma: 35-70, 28-135, 18-200, 70-300
Sony: 18-70, 55-200
m42: Zenit 135mm, Crestar 135mm, Helios 44m

Mortal je offline   Reply With Quote
Staro 30.07.2009., 17:48   #28
Bambusha
Premium

Bambusha's Avatar

Datum registracije: May 2008
Ako budu bile situacije k'o zadnja (xenomorph te napada s jedne strane, a predator sa druge) na trailer-u, može se slobodno reć' da je marinac naj**o.
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional
Bambusha je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2009., 00:34   #29
Amepshi
Premium
Moj komp

Amepshi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
AvP kao marinac - koja lekcija iz poniznosti! Nema toga danas vise u igrama, cak su i Diablo III pretvorili u "rainbow & pony"...

Marinci ko marinci ce uvijek biti u g*vnima do pojasa, lako za njih. No pitanje je sto su uspjeli postici u balansu s Predatorima i Alienima. Pogotovo u situacijama kada s njima upravljaju ljudi.

Igra ima jedan veliki adut, a to je multiplayer. Cetiri marinca zajedno ciste aliensko gnijezdo. Na prvu loptu izgleda pre*ebeno da bi bilo istinito, ali ako ces se moci respawnati do u nedogled... igra ce izgubiti ono najvaznije - osjecaj stezanja kosti od iskonskog straha.
Amepshi je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2009., 00:50   #30
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
">" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno