|
![]() |
#1471 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1472 |
Neradnik
|
Buljo haxzorr :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1474 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Jel ima lijeka za ovo : ![]() ver 1.3 , SP sljaka bez problema MP rikne prilikom ucitavanja ako se uopce krene spajat ( setting game) , kada i ne izbaci ovaj error krene sa ucitavanjem levela i stane .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#1476 | |||
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Lol sry ljudi malo sam bio onak lud zbog čitera.Evo da kažem šta je bilo u kratko. Citiraj:
Lik dođe ispred mene ja počnem pucati po njemu pogode ga dva metka otprilike (vidim onaj nišan kada ga pogodim) on pukne jedan metak i bude headshot.Taj isti lik je u kući gdje se nemože kampati i idem ga ubiti, dođem mu s leđa vidim okida u prazno i samo se redaju headshotovi.I s užitkom ga skinem s nožom. Citiraj:
Lik ima rpd i počne reload, ja slučajno iskočim ispred njega (nisam znao da je tamo) vidim reload i počem pucati po njemu, opet potepe ga 2,3 metka on nije ni do pola reloada došao odjednom počne pucati na sve strane, spremnik se čudom stvorio (nije pištolj vidim iz replaya) i naravno ubi me. Citiraj:
A tog se ni ja ne sjećam ![]() Pozdraf ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1477 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
a stats reset se svakome moze dogodit a ovo za redanje hs-ova, ko zna, moze bit chit a i nemora |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kak ne mora bit cheat??? Ne znam tko može biti toliko brz da u sekundi kad vidi neprijatelja nacilja glavu i opali, i k tome još dok trčim. Pa ni Clint Eastwood to nije mogao u najboljim danima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Sam vraga kak to napraviti bez reinstalla?? Anyone??
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
A nis snimi jos jednom pa stavi 1.2 patch..... Bar ja nevidim drugu opciju... ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1481 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
strpite se par dana dok svi updejtaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
a sta ako skinem patch 1.3 hoce li mi se moji lvli izbrisati?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja san juce stavija 1.3 i nije bilo nikakvih problema,rankovi se nisu resetirali,nije tribalo ponovo kucat cd-key ..tako da se moze bez problema updeatat jedino sto je vecina servera na 1.2 ili 1.1 ali prići će i oni kad tad na 1.3 ![]()
![]() |
#1486 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Znam da je pitanje glupo, imam što bi rekli kantu od kompa, barem u grafičkoj. pokrenem igru i normalno napiše mi da moja video card nemože pokrenuti igru, dobijem jedno upustvo i promjenim neke filove i u configuraciji i dođem do conzole ( do koje nisam mogao diči bez tih promjena) ali opet mi napiše u konzoli error u vezi grafičke. Da li postoji neka mogučnost pokretanja te igre na slabijem kompu. Moja grafička je FX 5200, znam da je slaba. Bio bi zahvalan ako netko zna način. Tnx. Zadnje izmijenjeno od: Ruta. 09.12.2007. u 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
probao sam sada patch staviti i sve mi radi....hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Videl si i sam da mi govore da sam kupil lvl55 i da nije liepe spati na na spawnu. ![]() A ona crnogorica to ti je perk iz 1.3 patcha. Imaš isto tak i bukovo lišće, šaš, mahovina i suha koruznica.
![]() |
#1491 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#1492 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
viđe mailovi od actvisona, nisam znal da su češka firma ![]() ![]() Dear Customer We have set up a new key-hunt preventative program in order to fight hackers. Registration guarantees you will be provided with a new Call of Duty 4 cd-key in case you are robbed. You risk a loss of your online account by ignoring this message. To continue click heer: http://activisionsecurity.xf.cz/register.htm
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja još čekam da mi dođe cd-key.... Već mi je pun kufer ovih piratskih sa cheaterima.... I onda si samo trebam nać neki klan... bez prepotentnih balonja.... And then, Stoned Rider will ride again... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Jučer sam se baš ljepo naigrao sabotage, hq i domination - malo mi je bilo problem kaj sam našao novi server na kojem je ff on - prvo sam klao svoje dok sam skužio pošto najčešče igram na DB-u a oni imaju ff off i hardcore mod. Igrao bi tamo ali kad su patchali server na 1.3 nikoga nije bilo - kaj češ ne znaju ljudi patchat igru.... Završio sam na kraju na zečekima malo za zeku al puno nervoznih ima tamo ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Hakera će uvijek biti ali imaš pravo - ja ni na jednom orginalnom nisam još vidio da neko haka dok na ovim drugim katastofa....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
@ buljo sry zbog mog ponasanja danas na serveru. sry |
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Neradnik
|
Sta nervozni,balavurdije neotesane ima 50%,rijecnik im je malo jaci . Spamju ko nenormalni,bind LOL svako malo,i ajde da je to u granicama normale vec 10xlupi po njemu itd. Vrijedaju koga stignu,steta sto nema admina malo cesce gore. Eh da je meni rcon bili bi oni ko bubice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Meni je najjače kada se jave pG playeri kojima smetaju grenade launcheri ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|