Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.12.2007., 07:24   #1441
daytripper
Ultrabitchinfast

daytripper's Avatar

Datum registracije: May 2006
je takoder na onim freeforall serverima s 50 igraca, covjece tip sigurno ima wallhack,. ***ote tip se legne ,sniper i ono okida u prazno. i ja lezim uz zid, taman se spawnam i vec zna di sam. i okine i jasno da pogodi, ono uopce nezna di sam, na lsijepo gada i svaki put te okine.

mislim kakva je poanta svega toga.
Staro 07.12.2007., 08:48   #1442
grille
Premium

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Zmaj000 Pregled postova
Ma nema to veze znao on il neznao taj aimbot nije sam dosao kod njega ,jedino ak je igru prebacio s harda na hard pa tako dobio,no nevjerujem. Bilo kako bilo po meni je haxzor
OK, pitanje dana za mene je onda:

Kako maknuti AIMBOT sa kompa/iz igre? Pošto ga nisam stavljao nemam pojma gdje je on zapisan i da li ga se uopće može maknuti. Kako mogu provjeriti da li imam instaliran kakav cheat i slično?

(vidi, ipak 2 pitanja )
Staro 07.12.2007., 10:36   #1443
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor seth Pregled postova
ma nije spajperist 100%. vidim da ga neprijatelja na radaru i kao idem ga ubit i vidim da je kao moj?WTF! i idem je ipak po njemu pucat,i pokaže se onaj aim(kao da ga pogađam) ali ništa,čudno
nije to cheat,to je bio samo pravi bosanac!
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2007., 11:03   #1444
SetH
Premium
Moj komp

SetH's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
SetH je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2007., 11:09   #1445
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Citiraj:

danij3l je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2007., 11:59   #1446
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
pozdrav

Prvo i jedino kolega Isus(zanimljiv naziv, a opet tako čudan=tebi izgleda svevišnji pomaže) molio bih te kao Isusa da me neoptužuješ za nešto što nije istina.Pod br.
1. nikad se nisam koristio šiframa ni chetovima ni u jednoj igrici.
2.pa čak i u singlplejeru kad negdje zapnem postam da mi se pomogne ili odustanem od igranja jer nemam živaca.
3.slab sam sa eng. sranjem pa ni neznam koristiti dotična sranje(ipak treba imati i znanje za koristiti tako nešto) što ja nemam i nezanima me učenje hoču se samo igrati.
4.Igru sam kupio kao i večina članova što bi značilo da svi varaju???
Uopče me nezanimaju drugi(i šta isti rade neka to njima bude na dušu)
5.CoD 4 igram cca2tj. i s tvojim optužbama sam jako daleko stigao(ako se dobro sječam 12levl)jako dobre šifre nema šta.

Vidim da si student pa se posveti učenju(28god) i nemoj voditi brigu šta drugi rade.Nije mi namjera vrijeđati ali nemoj ni ti druge(javno optuživati)
Pokušam se spojiti na server ako ide ide ako ne dobro uopče neznam zašto bi se trebao pravdati i dokazivati nešto za što nisam kriv(uvijek sam bio protiv piratstva ali nam mogučnosti nedozvoljavaju da kupujemo 3-4 igre i plačamo 1.000kn za iste te se svi snalazimo kako znamo)kupujemo key-eve od dotičnih koji ih prodaju pa i ja tako.Uvijek sam spreman izdvojiti 100-200kn za nešto što volim jer igram samo 2 igre na netu(Cod 2=CoD 4).

Još jednom puno hvala tek sam sada vidio da me optužuješ jer bi prije odgovorio na iste(neču se ispričavati i odgovarati više na iste).Prekratko sam na forumu da bi se qu...o kako neki navode.

Sorry jedino ostalim članovima na podužem postu i nadam se da neče povjerovati uvijek ovakim fantomima.Još jednom pozdrav.

Isprike moderatorima i .
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2007., 12:05   #1447
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Isus Pregled postova
ah MM ti opet imaš server koji nisu za nas obične smrtnike
Ne kužim Trenutno nemamo nikakv server!

Ako govoriš o ideji za dedicated server - to je propalo jer se nije dovoljno ljudi prihvatilo obaveze plačanja. Metar dana nam je trebalo da skupimo za najjeftiniji server koji nije game server nego sve treba uploadti (igru i ostalo).
Nema smisla krenut u to jer ako se treba moliti ljude za lovu svaki mjesec onda zaboravi.
Umjesto toga pokrenut ćemo par običnih/klasičnih servera - za to možemo skupit lovu... Malo se odužilo dizanje običnih servera jer smo čekali da vidimo jer se može dovoljno ljudi skupit za lovu za dedicated.

Citiraj:
e ovako,i ja sam primjetio jedan zanimljiv cheat.igrao sam mislim na onim bosanskim serverima i mislim da sam bio amerikenjac i lik se zvao delux (protivnik) i nitko ga nije mogao ubit...zašto? jer je imao istu odjeću kao mi amerikenjci...pucaš po njemu ali nemožeš ga ubit a i mnogi drugi su to primjetili
Ili je bot ili je bug

Inače za one koji olako viču wallhack - cod4 ima uav/radar koji pokazuje pozicije protivnika - u dvojci si to vidio samo ako je protivnik pucao.
Nadalje dosta zidova i prepreka se može sa određenim oružjem i perkom nasumično propucavati - jednostavno dereš pa ako nešto zakačiš.
Zvuk je i dalje bitan dio igre - može se ljepo čuti ako neko hoda blizu tebe čak i iza zida pa podereš po njemu.
Uglavnom u četvorki ima toliko toga što može izgledati kao cheat a nije.

Nemojte zaboraviti ping i lag - to što neko vidi nije nužno ono što onaj drugi vidi - igrao sa na serverima (pogotovo COD2) sa večim pingom i lagom pa sam se naučio pucati ispred ili iza protivnika da ga pogodim. Ili situacija kada pucam u čovjeka cijeli šaržer iz tommija a on ne pada - zbog laga on u stvari nije tamo gdje ja pucam

Ne velim da nema čitera - ima ih i previše - sada bi tu svakojake psovke i uvrede napisao za njih ali pravila foruma me zaustavljaju.
Za sada idem uglavnom na DB (hardcore, sabotage) a oni imaju orginalni server i nisam baš vidio čitere, bar ne za sada....

@tdominov - ako si uzeo "jeftinu igru" koja je u sebi to imala tj. da je to netko upakirao u igru, nabavi drugu i to orginal, isplatit će ti se dugoročno...
Nemoj se čuditi (makar to može biti i bug u igri - promjena rezolucije) ljudima koji te napadaju kada postaš screen na kojem piše AIMBOT.....
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.

Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 07.12.2007. u 12:30.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2007., 12:43   #1448
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
@tdominov
U screenshotu ti piše aimbot. Što je inkriminirajući dokaz, može biti da ti je netko tko ti je dao igru bio gad i to imao, no dok se to ne dokaže dokazi govore u korist optužbe.
@MM
govorim o tome da postaš ipove servera koji nisu gusarski.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2007., 12:46   #1449
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor Isus Pregled postova
@MM
govorim o tome da postaš ipove servera koji nisu gusarski.
Hebi ga - imam orginal pa se zaboravim
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
Staro 07.12.2007., 13:18   #1450
ECHO
Banned
Moj komp

pozdrav

S tom igrom igram več cca 14 dana i nikada nije to izbacilo a večinom igram na istim serverima zašto nije odma izbacilo ako je tako(pored punkbustera koji normalno radi i updejtan je).Nikada nisam imao problema ni na jednom serveru naravno koji dopuštaju takvu igru.(zna izbaciti da cd-key nije uredu) ja odem dalje uglavnom negdje upadnem.Igra od kog sam dobio(odnosno kupio) je skroz uredu.neznam na kojem principu radi taj Aimbot ili kako več i o dotičnom sam samo čitao(preslab sam sa znanjem o nekom hakiranju ili sličnom)i nikad se nebi služio istim(bez obzira što slabo igram=2-3h dnevno nemam i nisam od onih koji pate ako me ubiju-bilo kako pa i kundakom,nožem sve je to igra i zabava barem zamene samo pokušavam ubiti vrijeme).

Uglavnom neslužim se takvim stvarima i samo neželim optužbe(jer to nesluži nikome na čast i donosi negativan ugled)opčenito.Zamene je to kao i krađa lopova(pa samo sam ukrao jednu šteku i sl.)Uvijek sam igrao fer a kako sam to po...io i na koji način neznam.

MM čekam da se jave dotični koji prodaju key-eve i isti ču kupiti odma kao što sam uzeo i za CoD2 nije mi žao love, inače se malo igram kao što sam napisam 2-4h max jer nemam flet.I samo sam tražio pomoč(da sam znao o čemu se radi da li bi uopče postao i sam sebi napravio sr..e).

Još jednom isprike.
Staro 07.12.2007., 13:37   #1451
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Tvorci hackova koriste rupe u directx-u i lošim grafičkim driverima i zato je nemoguče rješiti taj problem.

Kaj se tiče hackova samih to su fajle koje se ubace u direktorij igre gdje zamjene orginalne fajlove. Nisam još čuo da ih se dobije sa igrom (osim u Poljskoj - tam prodaju orginale sa hackovima).

Punkbuster radi tako da kad je određeni hack neko vrijeme u opticaju, oni ga ubace i prepoznaju. Oni koji prodaju hackove jednostavno izmjene gore spomenute fajle i tako u krug.
Inače kada PB nije updatean znaju se pojavljivati kojekakve poruke čak i neke koje nemaju veze sa mozgom ali nikada videohack (tu spada wallhack, bojice-protivnici u jarko reflektirajučoj boji, no smoke i slično).
Aimbot je scripta koja nema veze sa grafikom pa zato ne piše videohack.
Hack, multihack ilitiga jednostavno cheat uključuje sve gore navedeno.
Staro 07.12.2007., 13:44   #1452
daytripper
Ultrabitchinfast

daytripper's Avatar

Datum registracije: May 2006
gle foru, imam uav jammer i tip me pogodi tri puta zaredom snipom, iza zida dok lezim? svaki put dolazim lezeci, mijenjam pozicije, niti ne pogledam iza zida , ono nista. fakat nezna da dolazim. i sljus...

dobro mozda me cuje kak hodam po zraku, ako je tolko udaljen od mene.
Staro 07.12.2007., 15:51   #1453
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ovako vi koji ste izbaceni s hackom dajte SS od main foldera.

@tdominov
Ak to nerijesis prije kupovine original keya budi sigurn da kad se spojis na server i kad te izbaci a hackom da ce ti taj key biti neupotrebljiv
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2007., 16:37   #1454
grille
Premium

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Ovako vi koji ste izbaceni s hackom dajte SS od main foldera.
Staro 07.12.2007., 16:59   #1455
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Tu ja nevidim nist main cist. Sad jel se negdje drugdje nalazi to neznam. Vecina ih bude u mainu.
Staro 07.12.2007., 17:05   #1456
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Tu ja nevidim nist main cist. Sad jel se negdje drugdje nalazi to neznam. Vecina ih bude u mainu.
ti iskusni čiteru.
mymoon je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2007., 18:01   #1457
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

tesko ovako,cheat ko cheat mozes ga na sto mjesta staviti,u mainu najlakse pada,stoga se izbjegava to i stavlja se u system32 kao dx file.

ali ti cheat mozes bilo gdje metnut.

moj savjet tdominov,jest taj da promjenis key pa probaj,mozda je taj tvoj key neko s aimbotom koristio,pa na temelju guida igra misli da si ti.

uzmi drugi key,moj savjet originalni,neces nikad imat problema,ili onaj drugi,jel
ali probaj tu foru s mjenjanjem keya
Staro 07.12.2007., 18:59   #1458
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Nevjerujem da je do keya jer sam po ovome ga pb kika zbog hacka,da je key pisalo bi mu ban na guid bla bla. Nek proba i to sto si rekao ali nevjerujem.
Staro 07.12.2007., 19:36   #1459
ECHO
Banned
Moj komp

pozdrav

http://img252.imageshack.us/img252/4603/cod4vk5.jpg evo kopija foldera(Maine) premda nevidim ništa čudno i osobno nikad nediram ništa(jer se nekontam u te stvari)najviše što promjenim je rezolucija i max.fps-a su jedine promjene.Ako ima nešto sumnjivo javi.Hvala na savjetima pokušat ču sa predloženim opcijama)možda pomognu)glede ostalog mogu samo čekati da se javi osoba od koje sam kupio cd key za CoD 2 pa da isto tako uzmem i za CoD 4 poslao sam mu mail i čim dođu proizvodi uzimam isti.

Još jednom hvala i .
Staro 07.12.2007., 19:52   #1460
zagi
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2003
Ne samo da sam ga editirao nego i izbisao

Zadnje izmijenjeno od: zagi. 07.12.2007. u 21:29.
zagi je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2007., 20:01   #1461
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Krivo!

U dvojci je na primjer mjenjao gfx_d3d_mp_x86_s.dll i gfx_d3d_x86_s.dll.

Ovdje u četvorki vjerovatno mss32.dll i binkw32.dll.

Nebi sad radio tutorial za potencijalne konjine ali svako može provjeriti vrlo jednostavno

@tdominov - deinstaliraj tu igru i nabavi potpuno novu.
Staro 07.12.2007., 20:02   #1462
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Izašao je 1.3 patch za igru:

Call of Duty 4: Modern Warfare™ 1.3 Patch

Citiraj:
DESCRIPTION:

This is the release of the v1.3 Call of Duty 4: Modern Warfare™ patch by Infinity Ward.

This patch addresses the issue reported by community member Uzi Kidding which now catches some files bypassing the pure client test. In addition this update will set properties so that Anti-lag is always enabled upon map loads, an optimization for Sniper Rifle accuracy at certain distances (as well as ACOG scopes), as well a fix so text chat between rounds of multiplayer will no longer cut out at the end. The 1.3 patch will also include all previous fixes from previous patches.
http://www.infinityward.com/communit...55887#msg55887

http://www.cod4forums.com//index.php?showforum=78

UPOZORENJE:

Svako tko stavi patch 1.3 neče moči više igrati na 1.1 i 1.2 serverima.
Isto tako oni koji imaju 1.1 ili 1.2 neće moči igrati na 1.3 serverima.

O problemima sa 1.3 patchem:

http://forums.raidersmerciless.com/s...ead.php?t=2616

Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 07.12.2007. u 21:05.
Staro 08.12.2007., 16:37   #1463
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Evo bas sam chitao da ce Treyarch raditi novi call i izgleda da ce biti u WWII fransizi
Nije sigurno ali pise na njihovoj stranici ako ste ljubitelj "Drugoga Svje. rata tim bolje"...... nadam se da ce i biti tako....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2007., 16:45   #1464
Spoljarik
Premium

Spoljarik's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Evo decki ja instalirao COD4 i jedva cekam s nekim multi odigrat smijem s vama pls
Spoljarik je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2007., 18:01   #1465
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Evo bas sam chitao da ce Treyarch raditi novi call i izgleda da ce biti u WWII fransizi
Nije sigurno ali pise na njihovoj stranici ako ste ljubitelj "Drugoga Svje. rata tim bolje"...... nadam se da ce i biti tako....
Oni rade igre za konzole.
Staro 08.12.2007., 18:01   #1466
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Evo dokaz da sam pro

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2007., 18:05   #1467
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
ne, to je dokaz da si chiter

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2007., 18:16   #1468
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Jbm pa nemogu vjerovati koliko ima chitera.Lik s 13 levelom zapuca metak i headshot stoji iza zid pukne headshot.Onda vidim neki drugi počne reload ja iskočim isprednjega počnem pucati on nije ni počeo reload odjednom ima spremnik i metak a ubi lik negdje 20 lv ko i ja.Pa kojem k.... je pb?
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2007., 18:21   #1469
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
....i headshot stoji iza zid pukne headshot...

Citiraj:
....Onda vidim neki drugi počne reload ja iskočim isprednjega...
Pa nemoj iskakat isprednjega
Citiraj:
...a ubi lik negdje 20 lv ko i ja.Pa kojem k.... je pb?...
A koji je tebi k....?

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2007., 19:18   #1470
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Evo dokaz da sam pro
Dokaz da postoje još za nas neke neotkrivena mjesta za kempanje
1v@n je offline   Reply With Quote