|
![]() |
#1441 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
je takoder na onim freeforall serverima s 50 igraca, covjece tip sigurno ima wallhack,. ***ote tip se legne ,sniper i ono okida u prazno. i ja lezim uz zid, taman se spawnam i vec zna di sam. i okine i jasno da pogodi, ono uopce nezna di sam, na lsijepo gada i svaki put te okine. mislim kakva je poanta svega toga.
![]() |
#1442 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Kako maknuti AIMBOT sa kompa/iz igre? Pošto ga nisam stavljao nemam pojma gdje je on zapisan i da li ga se uopće može maknuti. Kako mogu provjeriti da li imam instaliran kakav cheat i slično? (vidi, ipak 2 pitanja ![]()
![]() |
![]() |
#1443 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Prvo i jedino kolega Isus(zanimljiv naziv, a opet tako čudan=tebi izgleda svevišnji pomaže) ![]() 1. nikad se nisam koristio šiframa ni chetovima ni u jednoj igrici. 2.pa čak i u singlplejeru kad negdje zapnem postam da mi se pomogne ili odustanem od igranja jer nemam živaca. 3.slab sam sa eng. sranjem pa ni neznam koristiti dotična sranje(ipak treba imati i znanje za koristiti tako nešto) što ja nemam i nezanima me učenje hoču se samo igrati. 4.Igru sam kupio kao i večina članova ![]() ![]() Uopče me nezanimaju drugi(i šta isti rade neka to njima bude na dušu) 5.CoD 4 igram cca2tj. i s tvojim optužbama sam jako daleko stigao(ako se dobro sječam 12levl)jako dobre šifre nema šta. Vidim da si student pa se posveti učenju(28god) i nemoj voditi brigu šta drugi rade.Nije mi namjera vrijeđati ali nemoj ni ti druge(javno optuživati) Pokušam se spojiti na server ako ide ide ako ne dobro uopče neznam zašto bi se trebao pravdati i dokazivati nešto za što nisam kriv(uvijek sam bio protiv piratstva ali nam mogučnosti nedozvoljavaju da kupujemo 3-4 igre i plačamo 1.000kn za iste te se svi snalazimo kako znamo)kupujemo key-eve od dotičnih koji ih prodaju pa i ja tako.Uvijek sam spreman izdvojiti 100-200kn za nešto što volim jer igram samo 2 igre na netu(Cod 2=CoD 4). Još jednom puno hvala tek sam sada vidio da me optužuješ jer bi prije odgovorio na iste(neču se ispričavati i odgovarati više na iste).Prekratko sam na forumu da bi se qu...o kako neki navode. Sorry jedino ostalim članovima na podužem postu i nadam se da neče povjerovati uvijek ovakim fantomima.Još jednom pozdrav. Isprike moderatorima i ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne kužim ![]() Ako govoriš o ideji za dedicated server - to je propalo jer se nije dovoljno ljudi prihvatilo obaveze plačanja. Metar dana nam je trebalo da skupimo za najjeftiniji server koji nije game server nego sve treba uploadti (igru i ostalo). Nema smisla krenut u to jer ako se treba moliti ljude za lovu svaki mjesec onda zaboravi. Umjesto toga pokrenut ćemo par običnih/klasičnih servera - za to možemo skupit lovu... Malo se odužilo dizanje običnih servera jer smo čekali da vidimo jer se može dovoljno ljudi skupit za lovu za dedicated. Citiraj:
![]() Inače za one koji olako viču wallhack - cod4 ima uav/radar koji pokazuje pozicije protivnika - u dvojci si to vidio samo ako je protivnik pucao. Nadalje dosta zidova i prepreka se može sa određenim oružjem i perkom nasumično propucavati - jednostavno dereš pa ako nešto zakačiš. Zvuk je i dalje bitan dio igre - može se ljepo čuti ako neko hoda blizu tebe čak i iza zida pa podereš po njemu. Uglavnom u četvorki ima toliko toga što može izgledati kao cheat a nije. Nemojte zaboraviti ping i lag - to što neko vidi nije nužno ono što onaj drugi vidi - igrao sa na serverima (pogotovo COD2) sa večim pingom i lagom pa sam se naučio pucati ispred ili iza protivnika da ga pogodim. Ili situacija kada pucam u čovjeka cijeli šaržer iz tommija a on ne pada - zbog laga on u stvari nije tamo gdje ja pucam ![]() Ne velim da nema čitera - ima ih i previše - sada bi tu svakojake psovke i uvrede napisao za njih ali pravila foruma me zaustavljaju. Za sada idem uglavnom na DB (hardcore, sabotage) a oni imaju orginalni server i nisam baš vidio čitere, bar ne za sada.... @tdominov - ako si uzeo "jeftinu igru" koja je u sebi to imala tj. da je to netko upakirao u igru, nabavi drugu i to orginal, isplatit će ti se dugoročno... Nemoj se čuditi (makar to može biti i bug u igri - promjena rezolucije) ljudima koji te napadaju kada postaš screen na kojem piše AIMBOT.....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 07.12.2007. u 12:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
@tdominov U screenshotu ti piše aimbot. Što je inkriminirajući dokaz, može biti da ti je netko tko ti je dao igru bio gad i to imao, no dok se to ne dokaže dokazi govore u korist optužbe. @MM govorim o tome da postaš ipove servera koji nisu gusarski.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Banned
|
pozdrav
S tom igrom igram več cca 14 dana i nikada nije to izbacilo a večinom igram na istim serverima zašto nije odma izbacilo ako je tako(pored punkbustera koji normalno radi i updejtan je).Nikada nisam imao problema ni na jednom serveru naravno koji dopuštaju takvu igru.(zna izbaciti da cd-key nije uredu) ja odem dalje uglavnom negdje upadnem.Igra od kog sam dobio(odnosno kupio) je skroz uredu.neznam na kojem principu radi taj Aimbot ili kako več i o dotičnom sam samo čitao(preslab sam sa znanjem o nekom hakiranju ili sličnom)i nikad se nebi služio istim(bez obzira što slabo igram=2-3h dnevno nemam i nisam od onih koji pate ako me ubiju-bilo kako pa i kundakom,nožem sve je to igra i zabava barem zamene samo pokušavam ubiti vrijeme). Uglavnom neslužim se takvim stvarima i samo neželim optužbe(jer to nesluži nikome na čast i donosi negativan ugled)opčenito.Zamene je to kao i krađa lopova(pa samo sam ukrao jednu šteku i sl.)Uvijek sam igrao fer a kako sam to po...io i na koji način neznam. ![]() MM čekam da se jave dotični koji prodaju key-eve i isti ču kupiti odma kao što sam uzeo i za CoD2 nije mi žao love, inače se malo igram kao što sam napisam 2-4h max jer nemam flet.I samo sam tražio pomoč(da sam znao o čemu se radi da li bi uopče postao i sam sebi napravio sr..e). ![]() Još jednom isprike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
1oo1 NooB
|
Tvorci hackova koriste rupe u directx-u i lošim grafičkim driverima i zato je nemoguče rješiti taj problem. Kaj se tiče hackova samih to su fajle koje se ubace u direktorij igre gdje zamjene orginalne fajlove. Nisam još čuo da ih se dobije sa igrom (osim u Poljskoj - tam prodaju orginale sa hackovima ![]() Punkbuster radi tako da kad je određeni hack neko vrijeme u opticaju, oni ga ubace i prepoznaju. Oni koji prodaju hackove jednostavno izmjene gore spomenute fajle i tako u krug. Inače kada PB nije updatean znaju se pojavljivati kojekakve poruke čak i neke koje nemaju veze sa mozgom ali nikada videohack (tu spada wallhack, bojice-protivnici u jarko reflektirajučoj boji, no smoke i slično). Aimbot je scripta koja nema veze sa grafikom pa zato ne piše videohack. Hack, multihack ilitiga jednostavno cheat uključuje sve gore navedeno.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
gle foru, imam uav jammer i tip me pogodi tri puta zaredom snipom, iza zida dok lezim? svaki put dolazim lezeci, mijenjam pozicije, niti ne pogledam iza zida , ono nista. fakat nezna da dolazim. i sljus... dobro mozda me cuje kak hodam po zraku, ako je tolko udaljen od mene.
![]() |
#1453 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovako vi koji ste izbaceni s hackom dajte SS od main foldera. @tdominov Ak to nerijesis prije kupovine original keya budi sigurn da kad se spojis na server i kad te izbaci a hackom da ce ti taj key biti neupotrebljiv |
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#1457 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
tesko ovako,cheat ko cheat mozes ga na sto mjesta staviti,u mainu najlakse pada,stoga se izbjegava to i stavlja se u system32 kao dx file. ali ti cheat mozes bilo gdje metnut. moj savjet tdominov,jest taj da promjenis key pa probaj,mozda je taj tvoj key neko s aimbotom koristio,pa na temelju guida igra misli da si ti. uzmi drugi key,moj savjet originalni,neces nikad imat problema,ili onaj drugi,jel ![]() ali probaj tu foru s mjenjanjem keya
![]() |
#1459 |
Banned
|
pozdrav
http://img252.imageshack.us/img252/4603/cod4vk5.jpg evo kopija foldera(Maine) ![]() Još jednom hvala i ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
U dvojci je na primjer mjenjao gfx_d3d_mp_x86_s.dll i gfx_d3d_x86_s.dll. Ovdje u četvorki vjerovatno mss32.dll i binkw32.dll. Nebi sad radio tutorial za potencijalne konjine ali svako može provjeriti vrlo jednostavno ![]() @tdominov - deinstaliraj tu igru i nabavi potpuno novu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1462 | |
1oo1 NooB
|
Izašao je 1.3 patch za igru: Call of Duty 4: Modern Warfare™ 1.3 Patch Citiraj:
http://www.cod4forums.com//index.php?showforum=78 UPOZORENJE: Svako tko stavi patch 1.3 neče moči više igrati na 1.1 i 1.2 serverima. Isto tako oni koji imaju 1.1 ili 1.2 neće moči igrati na 1.3 serverima. O problemima sa 1.3 patchem: http://forums.raidersmerciless.com/s...ead.php?t=2616
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 07.12.2007. u 21:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo bas sam chitao da ce Treyarch raditi novi call i izgleda da ce biti u WWII fransizi ![]() Nije sigurno ali pise na njihovoj stranici ako ste ljubitelj "Drugoga Svje. rata tim bolje"...... nadam se da ce i biti tako....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo decki ja instalirao COD4 i jedva cekam s nekim multi odigrat smijem s vama pls ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ne, to je dokaz da si chiter ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Jbm pa nemogu vjerovati koliko ima chitera.Lik s 13 levelom zapuca metak i headshot stoji iza zid pukne headshot.Onda vidim neki drugi počne reload ja iskočim isprednjega počnem pucati on nije ni počeo reload odjednom ima spremnik i metak a ubi lik negdje 20 lv ko i ja.Pa kojem k.... je pb? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|