|
![]() |
#1381 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1382 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Komp ne smrzava zbog hladnjaka, bez brige. Prvo bi beeper maticne ploce skvicao kao divlja svinja da je temperatura nenormalna... |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1384 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1385 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Intel Stock Cooler
Negdje sam po netu citao da se stock cooler da moddat tj. poboljsat ili nadogradit...nesto tako.. Ima neko informacija o tome ili zna kako to? hvala |
![]() |
![]() |
#1386 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo ja uzeo svoju V8-micu i malo ga šmirglao. No prije toga sam ga rastavio, da vidim kakva se zvijer skriva između tornjeva ![]() ![]() Malkoc sam se namučio da ga skinem, na jedvite jade negdje sam iskopao toliko mali imbus da odvrnem vijke kojima je vent stegnut za heatsink Rastavio, očistio od prašine ![]() ![]() Vent, koji jos nisam full očistio: ![]() ![]() ![]()
#1388 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
#1389 |
Why so serious
|
XIGMATEKI rasturaju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Xigimatek ima problema sa uvozom vlastite robe u EU. Kad srede probleme, pojavit ce se i u Linksa... ako se ne varam oni su sad distributer za hr |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1391 |
Guest
|
|
![]() |
#1392 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Al jbg dok ih jedini imaju mogu radit kaj im se hoće! Al jedan xigmatek gladijajator je zakaparen ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1393 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ST
Citiraj:
![]() |
#1394 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#1395 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
#1396 |
|
Jutros mi bilo dosadno, uzeo još malo šmirglati ![]() Kupio i polir pastu, i sa njom na kraju malo izglancao. ![]() Ovako to sad izgleda, nakon sat vremena šmirglanja. 600/800/1200 (nema više večih gradacija di sam tražio, tak da sam završio sa 1200 :/ ) Da sam još sat vremena lappao, bilo bi pravo ogledalo ![]() ![]() ![]() ![]() Može se skinuti i maska sa venta, pa eto malo sad će ovak bit ![]()
#1397 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1398 |
|
A-A ![]() Baza kao default je bila dosta loša, ono, OK, ali prosjek, samo su se sjene vidjele na dotičnoj, nikakav odraz Nakon prvog lappanja, došao nije uopče bilo odraza ali temp je bila niža. Sada nakon trečeg, imam fini reflection i još nižu temp ![]()
#1399 |
Why so serious
|
Točnije, o kolko nižim temperaturam mi pričamo! Valjda si zabilježil razlike, ubiti to je i svrha poliranja! |
![]() |
![]() |
#1400 |
|
"Deafult" baza (Coolermaster pasta) naprama prvo poliranje (Spire Blue pasta) ==> razlika ~4 stupnja (na 1.30V - i7) Prvo poliranje naprama današnje poliranje ==> razlika ~ 2 stupnja (ista voltaža, i7, Spire Blue pasta) Dakle, nekakvih ~6 stupnjeva u globalu.
#1409 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
V10
http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...sirnije&id=272 http://www.overclockersclub.com/reviews/cm_v10/ http://www.youtube.com/watch?v=DyXxfe0IAxU kilu i dvadeset žebeleza baš me zanima kak se ponaša kad neko od nas kupi
Zadnje izmijenjeno od: mhadina. 11.05.2009. u 14:29. Razlog: dodatak video reviewa |
![]() |
![]() |
#1410 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Mene zanima jel se mogu kupiti zasebno ovakvi LED zatamnjeni ventovi koji su na njemu sa PWM kontrolom? Rado bih ga stavio umjesto ovog serijskog na TX2. Ali sta je brutalan, brutalan je |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|