|
![]() |
#1231 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ja sam od danas na optimi, na osnovnom paketu i t-comovoj brzini. igrao sam Cod2 popodne i ping se kretao od 60 do 80 što je čak malo bolje nego što sam imao na t-comu. torrenti rade isto dobro a rs kao i prije. ja sam iz slatine. ako ovako ostane definitivno ću se prebacit na opti dsl(bit će mi tek za 1mj dostupan) jer ću puno love uštedit, a flat i 3mbit-a košta kao 5gb kot t-scuma!! pa makar i pucala veza isplati se |
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Po n-ti put .. OptiDSL radi savrseno ... Optima ADSL Traffic usluga je bila u banani, ali se valjda sada cini kada se mreza rasteretila da i tamo sve sljaka. Ne zelim provjeriti jer imam tamo flat account, a i sad kod t-coma imam flat pa zbog te informacije ne zelim baciti 150kn ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1233 |
Pod naletima kopita zla
|
ne ne ne ova optima..pa to treba zapaliti..pa koji to idioti rade unutra!!?? Dobio sam račun za prošli mjesec od 90kn ![]() Tj.kao da sam prešao flat mini paket za 70mb ![]() Korisničke stranice kažu: Noćni promet: 37,88 GB Dnevni promet: 5,02 GB Ukupno promet: 42,9 GB + fair usage ![]() "Naplata Internet prometa vrši se prema principu pravednog korištenja (fair usage). Nakon potrošnje inicijalnog paketa prometa, svaki slijedeći započeti paket prometa naplaćuje se tek nakon potrošenih 512 MB. " drugim riječima poslali su mi 20kn prevelik račun i sada opet povuci potegni! ma da mi daju 10000MB flat za 0,50kn nebi ga uzeo!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Zna li netko kada će Optidsl biti dostupan u Istri?Da li Optima radi nešto po tom pitanju dostupnosti u Istri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Pod naletima kopita zla
|
pozdrav, dobrodošao na forum. gore pitanje koje si postavio postavi na topicu za koji sam ti dao link http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=47184&page=5 ovo je topic samo za optima adsl traffic uslugu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma adsl traffic ti je odličan za ODVIKAVANJE od online igara, pa se ti misli. Da ne spominjem da je P2P i dalje limitiran, bar meni. Tj. to sve vrijedi kad konačno uspiješ dobit punu brzinu svog linka...
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
A zašto da se skida normalnom brzinom tek nakon 22? Pa nema više flat min paketa. A o nekim normalnim brzinama neću ni govorit. Cijeli mjesec se natežem s njihovom SZK jer mi je brzina oko 250kbps, tj. četvrtina onog što plaćam. Doduše za to sam se žalio i t-scumu i tek jučer je nešto napravljeno pa se da živit, ali ping mi je uredno viši nego na t-comu. Uglavnom Optima kod mene više ni da je besplatna. Mjesec dana da se riješi problem je katastrofa ako se mene pita. Inače se držim one da treba biti fin i pristojan prema SZK, ali prevršili su svaku mjeru. Od optime 3 mjeseca nisam uspio dobit kvalitetnu uslugu, s time da sam prva dva radi flat min paketa još i bio strpljiv, sad stvarno više nema razloga za strpljenje i ograničavanje P2P i povišene pingove...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1241 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
ja sam mislil da gore govoriš o periodu nakon 22 sata pa sam zato navel da mi sve radi ok nakon 22 sata ... radi meni normalno sve i tokom dana ![]()
![]() |
![]() |
#1242 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni je isto ping ok, cak ni prije nije bio toliko los dok je postojao FLATMIN samo sto sam nonstop imao loss-a podataka sa serverom pa je navecer bilo nemoguce igrati. Ja mogu reci da sam relativno zadovoljan sa uslugom posto jos uvijek nemam neke alternative ![]()
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Magister Mundi sum!
|
ja imam optima traffic flat rate .. ping mi je ok .. .. na optima cod2 serverima oko 30 .. na ostalima 40-55 ( ovisno kolko ljudi je gore ) .. i nema nikakvih ograničenja
![]() |
#1246 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja koristim iz jednog vrlo jednostavnog razloga: moj način da podubrem konkurenciju ![]()
![]() |
#1247 |
Magister Mundi sum!
|
![]() |
#1248 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
zanima me pošto nekaj razmišljam čopit taj adsl traffic od optime 15gb 70kn,e sad dal bi možda trebal očekivat kakve probleme što se tiče optime ili slobodno mogu uzet tih 15gb?inače kombinacija je t-com 8mbit/optima 15gb,zasad.a posle bum videl,pa se i zaletim na flatrate |
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ljudi...evo zanima me opcija same teme. Mislio sam uzet 15Gb prometa. E sada me zanima: a) koliku cijenu plaćam t-comu-gdje to piše (znači mene bi mjesečna naknada koštala 70kn-optima promet + ?kn-t-com brzina) b) da li još uvijek vrijedi ona fora sa početka teme - da je flat od 22-07h, i dali to vrijedi i za osnovni paket(2Gb-20kn)? c)da li postoji takva opcija sa telefonom - t-com/optima Zadnje izmijenjeno od: Ivano. 31.10.2007. u 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Magister Mundi sum!
|
![]() |
#1252 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ima li taj njihov flat kakve prednosti u odnosu na ostale jer vidim da su skuplji?
![]() |
#1256 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Voljatel ima za 210kn standardni flat, a nudi i flat sa sporijom vezom za niže cijene.
![]() |
#1258 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Optima nudi flat od 88kn (Flat =50, 1024= 38).
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Da to uključuje i promet. Sorry...tek sam sada vidio. I to je 134kn, i to za 7Gb, a flat košta 214kn, znači u rangu Iskona, Voljatela, a T-com, da ne spominjem. Znači zaključak je....Optima (u ovom slučaju ADSL Traffic) je najviše FER, barem za moje interese. Stavit ću tablicu na temu "Usporedna tablica cijena ADSL-a". Zadnje izmijenjeno od: Ivano. 01.11.2007. u 01:06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|