|
![]() |
#1172 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Gubi li se još nekome signal danas, ili samo ja imam specijalnu čast?? Dobijem ga samo kad odem na prozor.. Čim se maknem padne na 1 crticu ili sasvim krepa... Koje smeće je ta mreža, ne mogu vjerovati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1174 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Prijavi - dva puta dosad kad sam imao problema rijesili su vrlo brzo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa jel Tele2 nema tarife s neograničenim internetom? o.O Sve tarife imaju ograničen net:http://www.tele2.hr/privatni-korisni.../#uz-pretplatu Ili je to ono 1/2/3/4/5 GB po max brzini, ostatak po smanjenoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa jesi do sada koristio net na mobu? Ali da, sasvim je dovoljno 2GB. Osim ako ne budeš obavljao hrpu video poziva na mobilnoj mreži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1181 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Ma bit će ti dosta 2GB. Samo je pitanje obračunska jedinica, ali potšo se radi o pretplati vjerojatno je 10kB. Ali, jesi li siguran da želiš Tele2 pretplatu? Nije da je pokrivenost vrhunska ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam prešao na ovu mix tarifu 75, imaju neku promotivnu akciju do kraja mjeseca sa 2GB, e sad osnovni paket je 512mb + 1536mb dodatnog, međutim kada provjerim stanje minuta, sms-a i megabajta i dalje mi stoji ovih 512mb. Nemam pojma jel to sad aktivirano ili ne i kako to obračunavaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pokrivenost me isto malo brine. Trenutno sam u Zagrebu tako da ovdje sumnjam da bi imao problema, ali se bojim da ako se maknem iz centra da sve pada u vodu ![]() Ne privlaci me previse Tele2, ali što je da je, jeftini su. Ali izgleda da kod njih vrijedi ona 'kolko para, tolko muzike' ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Posalji na taj broj MB? i prikazati ce ti koliko je potroseno od ta 2GB sveukupno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ajde da ovdje pitam, možda neko ima iskustva s ovim govnarima. Ugl, imao par godina revoluciju, 155kn mjesečno, sve ok. U 6. mjesecu odlučio produžit ugovor, hitno mi trebao novi mob. Došao u tele2 centar, sve brzinski dogovorio, zvučalo bolje nego što sam očekivao, naime prvih godinu dana revolucija neće bit 150 nego 100, i još 35kn za mob i voila (normalno 15kn za radijsku frekvenciju nisu ni spomenuli), ali opet to bi mi dolazilo isto kao i prije, barem prvih godinu dana. Odma u roku par dana nastalo sranje jer sam potrošio neke puste megabajte, pa uključivao i isključivao pakete i zadnja dva mjeseca plaćao neke ogromne račune, ali ajde, danak neiskustvu (prvi put da sam se bakćao sa smrtfonom i tako to). I napokon sam ovaj mjesec očekivao normalan račun, jerbo je sve staro poplaćano i niš nisam uključivao, a kad ono 199kn računa. Po svemu sudeći nisu mi uračunali popust na revoluciju, čekam da mi odgovore na mail? Da li je to dovoljno da raskinem ugovor bez penala i prebacim se na bonove? Da li je tko imao slična iskustva s njima?
-MBO SOLTEK SL-75FRN2-L, SOUND, SOC.A, 333/4 -PROC. AMD XP 2600 ATHLON -RAM 256MB DDR OEM PC-3200 X2 + kingmax DDR PC3200 400MHz 512MB -HDD 320.0 GB SEAGATE, SATA, 16MB c., 7200 -ATI RADEON 9800 PRO, 128MB, TRASCEND. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Fresh Juice
|
Oni tebi moraju dopustiti raskid ugovora bez penala, a ne da sjetiš sam da bi išao jer mi se hoće. Ukoliko je njihova greška reći će ti da umanjiš račun za tolko i tolko, ili da platiš to a da će ti sljedeći mjesec biti umanjen. Raskid bez penala sigurno nećeš dobiti. Samo, ako si dobio za osmi tako uvećeno, vjerojatno bilo i za sedmi i šesti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
tako je, i meni se čini kad sam malo pronjuškao po tim računima da je uvećano... pa jbz, šta oni moraju napraviti da bi imao pravo na raskid ugovora, nije li ovo očito kršenje ugovora? a koliko sam shvatio iz rasprava po hakomovim stranicama ova dva prošla računa mogu zaboraviti jer je prošlo 30 dana, a i već je plaćeno
-MBO SOLTEK SL-75FRN2-L, SOUND, SOC.A, 333/4 -PROC. AMD XP 2600 ATHLON -RAM 256MB DDR OEM PC-3200 X2 + kingmax DDR PC3200 400MHz 512MB -HDD 320.0 GB SEAGATE, SATA, 16MB c., 7200 -ATI RADEON 9800 PRO, 128MB, TRASCEND. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Fresh Juice
|
Piši prigovor, žali se, možda ako ćeš im dosađivati ti daju raskid, ali teško. No, možeš pokušati. I svaki mail subject oslovi s prigovor i budi odriješit i ne pristaj na nikakve ponude i tako ćeš doći do raskida moguće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Nazovi SZK, reci ukratko što je, vidjeti će i po računima, umanjit ti vjerojatno odmah tarifu kako je bilo dogovoreno na prodajnom mjestu. Traži i za 6. i 7.mj da ti umanje te iznose jer nije tvoja greška. Za raskid ugovora vidi ovako kak' Juice kaže |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Promosmart 3Gb su već dva puta produžili,mislim da budu i treći, koristim je od početka i uštedila mi je dosta novaca. Ne znam kako bi opet se naviknuo na manje interneta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Imaš pravo - posljednji mjesec ostalo mi 100mb od cijelog paketa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|