|
![]() |
#91 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
idem ja gore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Eto i mene.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#95 | |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Ja mislim da treba ostati originalan
![]() |
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
I Ja mislim da bi server trebao ostati creckan. Ali vidim da vas to ne zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Ex-Gastarbajter
|
previse se raspravljalo da bi se sada predomislili ![]() evo ja sada bio, malo pucao, i gibam spavat. bio je i buljo. lijepo je bilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
![]() Bilo je tebi kad si se samo izležavo ko bolesnik neki, a i auto-balance je poslije uradio svoje. Zasto je stavio tebe i bulju u isti tim samo on zna. Bilo je fino kako god, trebali bi vise io cesce dolaziti.
![]() |
![]() |
#99 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Milentije a gle zadnji sam došao i zato me prebacio tamo server, al više sam htio pucat po renu ![]() P.S. Jel moram reć koji mi je prvi kill na renu bio (hint: nije se kretao) ![]()
![]() |
#100 |
Adrenaline junkie
|
Jedino mi ne ide u glavu u cemu je fora sakriti se u kantu za mlijeko ili u neki fenjer, pa odatle puca snipom po jadnom protivniku. ![]() ![]() Ko odrzava ovaj server i kakva je konekcija do i od servera (nekako su nam pingovi visoki)? BTW Plz sto duze da server ostane ovakav kakv je sada (điđimiđi i to). ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Ex-Gastarbajter
|
pa jesam bio svaba ili ne ![]() a kaze milentije da ja kempam, on amer i skinem ga na vrhu njegove kuce koja je pola metra od spawna mu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Adrenaline junkie
|
Allow downloading-->No -->
Kakav broj postova (666) Multiplayer options-->Allow downloading-->No
Kakav broj postova (666)
![]() |
#104 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
sta je ovo ljudi tek pol 11 a nikog na serveru... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#107 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmmm, gledaj ja sam nakon 4 mjeseca na brodu, danas instalirao cod2, upgrade na 1.3, skinuo onaj mod sa 1 stranice ovog threada i jedino me PB kickao ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Medjutim nasa je zelja da se server otvori za sve, hrvatske (podrazumjevam vas sa PCe prvenstveno a i sire) i strane igrace ako ih bude bilo. Iz tog razloga server se mora postaviti u originalni mod (PB, key i te sitnice ![]() ![]() Postoje nacini kojima se varalicama zaprijecuje pristup legalnim serverima i zelimo ih iskoristiti. A i na kraju krajeva zelimo izaci iz "ilegale" da mozemo normalno raditi i odrzavati server i forum. Trebat cemo naci i sponzore pa ako nam neko moze pomoci u tom smislu neka mi se javi. Sponzore trebamo jer zelimo prosiriti server i otvoriti CTF server. Ima dosta ljubitelja tog nacina medju nama (i medju vama, nadam se) pa ce nam trebati sva moguca podrska Napominjem za sada je server jos takav a prije prelaska na original bit cete obavijesteni tu C2Y team
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 07.06.2007. u 23:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Premium
|
nino5 rekao: " Hmmm, gledaj ja sam nakon 4 mjeseca na brodu, danas instalirao cod2, upgrade na 1.3, skinuo onaj mod sa 1 stranice ovog threada i jedino me PB kickao ![]() ![]() Ljudi ja vas ne razumijem. Stvarno....
![]() |
#110 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
tomasini ,problem je u tome da trebas staviti alowdownload na NO,drugog preblema nema. I mozes tupiti da si stavio na NO kad znam da nis pogotovo ako te izbaci ponovo a istim razlogom. Ili promjeni u cnf ili promjeni u MP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
[SW]'V^idO
|
Bilo je odlično sinoć. Igrao sam nekih sat vremena (stara me potjerala sa kompa ![]() ![]() Milentije, ti si mi bio prvi kill i nemaš pojma koliko si me usrećio ![]() Do sada imam 10ak killova :n00b: (zašto nema smajlića koji nosi tablu sa natpisom njub?) Samo neka server ostane ovakav što duže. Nemorate se nigdje žuriti. Take it easy ![]() Ste razmišlali o serveru za WolfET? On je free i mali pa ga svatko može skinuti, a i zabavan je. Još stavite partizani mod i kolji švabe ![]() ![]()
![]() |
#112 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() Je li ti palo na pamet da bi to trebalo i platiti ? Baci oko na koji post gore pa vidi sto sam napisao Mi bi voljeli puno toga napraviti ali sve zavisi od suske. Koliko para, toliko muzike ![]() Orjentirani smo samo na CoD2 i eventualno na njegove nastavke (ako budu dovoljno dobri i interesantni igracima)
![]() |
![]() |
#113 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Tomasini, nema drugog rjesenja osim gasenja allow downloada. Ako ti nesto pokusava skidati i dalje nakon sto si ugasio tu opciju, nesto ti ne stima sa igrom. Ako radi svima, mora i tebi. Sto se tice pingova i laga, takav je server. Ne pase ni meni, pa me cesto vidis kako dodjem i odem ako laga. A Miletnije, kemperi kazes. ![]() ![]()
![]() |
#114 | |
[SW]'V^idO
|
Citiraj:
![]() Ako ikad dobijem na lutriji koji miliončić ću da vam doniram (iskreno).
![]() |
![]() |
#115 |
herr Flick
|
![]() |
#116 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Jel ima bilo kakav način da smanjim ping, jučer ping cijelo vrijeme od 88-110, da ga bar spustim na kojih 60-70.
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ukljuci Dx7 mode, pogasi pozadinske programe tipa icq, msn, skype i slicno i provjeri onda. Ako nece nize, morati ces rijesavati problem sa providerom DSL usluge.
![]() |
#118 |
Ex-Gastarbajter
|
mislim da treba podrzat projekt i izgurat... šta se tiče W:ET-a, i sada stoji brdo hrvatskih(!) servera prazno. www.mrcine.org zaigraju svako malo w:et, pa pitaj tamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
oće tko sad na server??! AJMOO idem gore za 10sec edit: kako mrzimovakve stvari... odem sad gore na server, kad dočeka me trzanje... i vidim ja igra je u AUTO modu renderiranja slike, tj. dx9.. A jučer sam stavio na dx7! drugo, krenem ja bazat po mapi, kad maxpacekts upozorenje... i izbaci me van... a JUČER sam stavio na packets na 60... i defaultne mi kontrole bile opet... KOJI VRAG? |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
da ti nije config read only? |
![]() |
![]() |
|
|