|
![]() |
#91 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
::: THE MONOLITH PROJECT - Faza 2 zavrsena ::: Nakon 5 mjeseci, konacno zavrsen mod! Doduse, imam jos par ideja, ali otom-potom. Za sada, to je to. Jedina veca stvar (ostavljena za Fazu 3) je izrada prozora, te bolje osvjetljenje unutrasnjosti, ali kako ne patim bas na kic i hrpu neonki i sl., to ce malo pocekati, dok ne dobijem neku inspiraciju za nesto wicked. ![]() Sve mi se cini da cu prije ici na izradu zracnih tunela za CPU i GPU coolere. Dakle, bez daljeg zatezanja, evo Monolita: ![]() Zadnji pogled na Dark Side of the Case, prije konacnog zatvaranja: ![]() ...i nakon zatvaranja, sve spremno za pustanje u pogon: ![]() ![]() ![]() ...i u svom prirodnom habitatu: ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#94 |
Extreme scratch builder
Datum registracije: Mar 2007
|
sve skupa mi odlican mod, sve osim prednje strane. Po meni ovi prozori napred i svjetleci ventovi ubili dizajn koji je bio savrsen minimalan onakav kakav je bio. al to vec sad ide pod osobni ukus i afinitete. meni minimala rulz ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: plastisha. 09.10.2007. u 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Svaka cast na trudu. Vec sama pomisao na modajne tog case-a (tak ljepog i skupog) je hrabra.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
jako lijepo lord o ukusima se ne raspravlja, ali trud i rezultat je skroz na mjestu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Extreme Air Cooler
|
Jedan detalj sto mi je promakao - unutarnja strana vrata. Prije: ![]() ![]() Jos par detalja interijera i eksterijera: ![]() ![]() ![]() ![]() Ovaj alu 120mm je samo prislonjen na grafu i stoji zaglavljen medju cijevima. To je privremena instalacija, hladi pasivnu Gigabyteovu X1650 Pro. Uskoro upgradeam grafu, vjerojatno na X1950 Pro + AC Silencer S1, na kojeg cu nakeljit tu 120ku.
![]() |
#98 |
Extreme Air Cooler
|
Malo eye-candyja, za kraj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Losa strana ovog moda je, kao sto se vidi na slikama, da je magnet za prasinu. Naravno da mi je dopizdilo ciscenje svaka 2 dana, tako da je sada fino prekriven tankim slojem prasine. Samo filteri na usisnim ventovima se ciste, cca. svaka 2 tjedna. Takodjer, potenciometri stoje svaki u svom smjeru, sto je posljedica meke unutarnje povrsine vrata, koja se deformiraju kad se malo jace stegne.
![]() |
#99 |
Extreme Air Cooler
|
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
pravi Black MeNtal case! \m/oo\m/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#102 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Puunoo truda. ![]()
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Pozz ja sam tek sada dosao i pratio sam postupak moddanja. Zanima me sto si po struci jer koliko vidim imas kako bi rekli "zlatne ruke" ![]() ovaj projekt mi se previse svida,toliko previse da nemogu gledat zavrsne slike samo ugasim,svaka ti cast nemam rijeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
pls procitaj pravila jer zbilja nije bitno dizat temu staru godinu dana samo radi pohvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Extreme Air Cooler
|
Necromancer-post! ![]() MONOLITH SE PRODAJE !!! Zainteresirani, pogledajte thread na Trznici: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=145120
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|