|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
a da nemaš trojana on ti guši vezu ![]() meni je zbog njih veza pucala |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
FREEK
Datum registracije: Oct 2005
|
Imam ADSL vech skoro godinu dana i kaj rechi nego: SOLID AS A ROCK: goood : veza mi je pukla brijem dvaput, shto je zanemarivo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni puca svakih par dana.... Dosta mi ih je više!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#100 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
P.S. Pardon, pitaj tatu sto pise unutra ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#102 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#104 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma stvar je takva da mogu ja zvat u ZG dok ne svisnem, a oni će svaki put poslat dva lokalca koji će pametno ustvrdit da mi je problem u kompjuteru. A da malo moderniziraju centralu staru 30 godina, a ne da samo zakelje DSLAM na nju bilo bi puno bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Bitno je da su oni 'najbolji' i 'svaki osmijeh im je bitan'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Glavni, jedini, osnovni, elementarni, jedinstveni, glavni_krivac_za_sve (iznimke potvrđuju pravilo naravno) razlog je smeće od routera koje Hitler telecom isporučuje korisnicima. u poslijednjih godinu dana sam promijenio 3 (sve u jamstvenom roku na sreću, Siemens c10, KASDA i ZyXell) ethernet routera/modema kako ga Tgamad voli zvati i tek sa ZyXellom je sve proradilo kako treba i veza mi uopće ne puca... Ako imat problema sa konstatnim pucanjem, (ili s uploadom s kojim sam ja imao groZZnih provblema) jednostavno nazovite T-debilanu za korisnike i tražite novi router... Doći će u roku od 24 sata i ne košta ništa. Najjednostavniji način da vidite ako je sve ok jeste baciti ga u router mod i vidjet ćete da li vam pouca veza (jerbo ako pukne router se zblesira i treba ga hardverskom metodom resetirati, čitaj štekerom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Negeje u ovom topicu su moji problemi koje sam imao pocetkom godine.. i nije bio problem ni u modemu ni u mom kompu.. i to je ustvrdio odmah prvi "serviser" koji je dosao pogledat kod mene doma. Covjek mi je dao svoj broj da ga nazovem ako se to ne rijesi preko vikenda da se promijeni port na centrali (bio je petak i taj dan bas nikako nije mogao dobit ove koij rade na centrali da bi odmah promjenili port). Veza je radila kako treba 3 dana (znaci do utorka) i onda je opet pocela srat... i taman kad sam ih mislio zvat da se nista nije promjenilo, veza je prestala pucat i od onda nikakvih problema. Doduse, vise se ne moze dobit prikljucak na ADSL u nasoj selundri.. ali zaboli me.. ja sam ga dobio i sad radi kako treba ![]() Jedino sta me uzasno zivcira ovaj osnovni paket... je*o ih ja škrtave, neka vise povecaju te pakete.
![]() |
#110 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#111 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Naravno to se sve odnosi na cable vezu, ali svejedno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
ovo sto si gore naveo je lokalana mreza tj. mreza izmedu kompa i modema\routera kojoj ti mozes odredit staticku adresu da se nikada nemjenja ili mozes ostaviti da mrezna kartica svaku puta sama dodjeljuje novu ip adresu. ona nije vidljiva svima tako da je za gore navedeni problem nebitna.
![]() |
![]() |
#113 |
Ex-Gastarbajter
|
Ja jedini problem sa vezom imam tu i tamo sa cod2, iako mi je i to nakon nekih mojih intervencija smanjeno na minimum... da mi je veza baš pukla, NIKAD. jedino što mi je specijalac iz t-coma krivo skrimpao kabel, a ja pogubio živce dok nisam skužio šta je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ja sam zvao t-gamad i mijenjali su mi poziciju na centrali 3 (TRI) puta i opet sranja. download se usporio, ping je ogroman... da zovem da opet mijenjaju te pozicije? jesu to ti portovi o kojima pričate?
![]() |
#115 | |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Moram se pohvalit , od 1,11,2005 kad sam se prvi put spojio , pa do danas , ne sjecam se da mi je veza pukla sama od sebe (a da nije zbog onog 24h u komadu) imam siemens a-100 i generalno sam zadovoljan s njim , samo me zivcira sto svaki put kad restartam komp prvo moram cekat da one strelcie pozelene , pa da budu svjetlo zelene , tek onda se mogu spojit ?!? al dobro nije to bitno .. e i da namjestio sam negdje u postavkama da se automatski spaja na net prilikom startanja windowsa osjecam se ko da sam zakupio stalnu vezu ![]() šta je miševiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii "nisam kriv sto sam ziv sto me vole zene ljubomorci ljubomorci ne mrzite meneeeeee ma neka me mrze to znači da vrediim i u ratu i u miru ja uvek pobedim" : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
meni danas katatsrofa, spro očajno! puca vako malo, nemrem koristi mail klient, skype neupotrbljiv, zovem iskon tip sve pogleda i sma veli kod nas je OK, ak ste u Zagrebu zovite HT i recite da smo va sposlali jer nam se ljudi iz ZG nonstop žale.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
ovo je moje poimanje internet konekcije na Bejbu, btw. Previše pričam.... ![]() (Bejb je moj komp) on topic - sve u redu sa netom inače. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
ja imam onaj neki ADSL Router (combo uredjaj, moze se spojit i prek USB-a i prek LAN-a) i spojen mi je na LAN i nikad ne sere veza... barem za sad... nis ne provjerava, samo kad se tek upali onda prodje jedno 5sec dok ne zasvjetli ADSL lampica i to je to, al to zasvijetli prije nego windoze podignem...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|