![]() |
Puca li Vam adsl T-Coma
Evo, meni vec tri puta puklo u dva sata. Nesto skidam od 20 mb, dodje mi do 9 mb i pras. :fuming:
|
Re: Puca li Vam adsl T-Coma
Citiraj:
|
Stvarno vrlo rijetko
|
Re: Re: Puca li Vam adsl T-Coma
Citiraj:
|
Meni također nikad nije pukla veza.
Imam onaj Elconov modem, one novije što dijele. |
Ja sam osobno ful zadovoljan uslugom. Ok zapravo zna se desiti da im nes ispadne pa mi onda skoci tlak na 200 no uglavnom se dosta brzo rijesi.
Sada da je cijena malo bolja bio bi stvarno u potpunosti zadovoljan... |
Citiraj:
nekad se desi da se malo veza uspori ali za 10-tak sec. bude opet ok |
Takodjer imam elconov. Za se desit da i deckima u mojoj ulici takodjer puca. Sto je valjda do centrale. Ma, kada je i Sesvete prenatrpano adsl korisnicima. Ima ih vise nego u nekom manjeg gradu. :D
|
Volio bih cuti ostale korisnike adsl-a iz Sesveta, kako kod njih stoji veza???
|
Moram napomenut... to sam primjetio da veza puca, bas kada nesto downlodam. :confused:
|
Da, zadnjih mjesec dva relativno često, čak nekad moram reinstalirat drivere da bi proradilo...modem santis 100...
|
Kad je već ovakava tema pa da ju iskoristim, dal je netko bio na netu (t-com DSL) u petak oko 4 ujutro, il je imao problema?
|
Pa skini si download manager...
|
U 7-8 mj kolko imam dsl veza je pukla možda 3-4 puta.
Modem siemens c010-I Zovi službu i reci da dođu provjerit |
Citiraj:
A taj modem c010. Nesto kao da pucketa u njemu, jel da? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hmn pa evo bio sam spojen jedno 3 mjeseca u komadu i uredno mi pukne nakon 23h i 59min DAMN!!!! :D :D :D :D :D
|
Eto, meni redovito puca ili jednostavno nestaje veza vec 10-ak dana... trenutno spremam zadnji ispit na faxu, ali kad to rijesim preksutra, zvat cu ih i izdjelit im sve po spisku. Mjesec dana je ADSL radio ko urica, i onda je pred kraj 1. mjeseca poceo zajebavat. I dan danas tako zajebava. Cesto mi se cak i spoji, ali nece nista skidat..i onda pukne nakon minutu-dvije. Ili radi 5-10-15 minuta i onda jednostavno nista nece skinut..i tako do kne pukne...
Uglavnom, pocet cu ih davit s tim ovaj tjedan..mozda proradi kako spada. Vjerojatno problemi u centrali buduci da sam jedan od prvih tu na mom brdu koji je uzeo ADSL.... P.S. Evo, upravo je "umrla" veza dok sam ovo pisao... P.P.S. Modem je onaj novi Combo ElCon |
Nije do modema, nego definitivno do providera. Ja sam cca godinu i po dana imao normalnu vezu (reset svakih 24h), a u zadnjih mjesec je za ispalit. Nekad svakih 10 sati, nekad svako pola sata. Uglavnom, mislim da dnevno imam 5-6 "pucanja" veze.
|
Citiraj:
|
Pa to mu je i svrha!!
|
Citiraj:
|
uzmi Get Right download manager sad je izasla verzija 6. Odličan program i imaš ga na svakom Bug-u.
|
OK. Hvala! :)
|
Eto, spojio se prije 15-jestak minuta, i vec veza pukla. Mislim hebo dsl. :fuming:
|
Citiraj:
|
Imaš u get rightu pod options negdje da ga postaviš i za firefox. Trenutačno ga neman instaliranog, al prije kad sam skida koristija sam ga sa firefoxom
|
Nema veze stavio sam nesto drugo!
Hvala |
znam da u zadnje vrijeme se naveliko žale ljudi sa adsl wirelles routerom,nama u firmi kod frenda drugog frenda,bloka,ne otvara stranice,pa se mora resetirati ili restartati,meni moj usb lan adsl modem dorbo fercera
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17. |