|
![]() |
#91 |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
navodno ce portal biti smjesten u isti "univarse" kao i half-life [2]... mislim da je netko od valveovca reako da cemo u EP vishe saznati o [srhi, prici] postala, dok cemo u portalu saznati vishe o HL prici... nego zna li tko kako funkcionira taj sistem "darivanja" ? [ako netko kupi orange box preko steama, a vec posjeduje HL2 ili EP1, moze ih dati frendu, ako on ima racun??? ili kak?] |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
da portal je u hl universeu navodno ce se portal gun koristit u Ep2 pa su skuzili kaj je to super stvarcia i napravili pravu logicku igru od toga! ugalvnom igra je logicka i jos totalno fun :-) a triler mi je jos bolji
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 | |
dežurno smetalo
|
Citiraj:
![]() nego ce se bilo god koja source mapa moci ucitati u portalu... znaci u principu mozes cijeli HL2+E1+E2+CSS+modovi odigrati sa portal gunom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
nisam mislio da se zamjenit gravity gun. nego da ces se jako kratko sresti sa njime u EP2.
![]() |
#95 | |
dežurno smetalo
|
Citiraj:
krivo si me svatio...nisam ja zelio reci da ce on zamijeniti gravity gun...nego da ce se u portalu [igri] moci ucitati bolo god koja source mapa...odnosno da ces kroz portal moci igrati bilo god koju HL singleplayer mapu, koristeci sva oruzja plus portal gun...pa cak ce se i navodno dati ucitati mape iz CSS-a ![]() ali sumljam da ce se portal gun pojavljivati u epizodi 2... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
dežurno smetalo
|
evo upravo sam nasao na steam forumima nesto sto malo pojasnjava gdje je tocno portal u hl2 universu ![]() ove sve informacije su iz PC Gamera koji su imali priliku odigradi orange box ranije ![]() SPOILERI ISPOD !!!! Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|