|
![]() |
#1141 | |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Tako je najjednostavnije, a sad ako kupujes preko web shopova, trazi da ti daju tocnu oznaku grafe pa malo proguglaj i onda narucuj.
![]() |
![]() |
#1142 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Nebute bili niš previše zakinuti ak dobite stariji model, ako ima 216sp onda je isto ako uzmeš 65nm ili 55nm, nema razlika u performansama ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1143 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Banned
|
Da 65nm se MANJE zagrijava i BOLJE kloka,zato sto 55nm ima Realtekov kontroler voltaze,preko kojeg nije moguce povišenje voltaze preko softwarea te ima skroz skresan kuler,s manjom povrsinom disipacije i 2 manje heatpipea!!! Tako da bi i ja radije gađao na 65nm. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1145 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Na tim karticama je Volterrin čip za regulaciju napona... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 | ||
Why so serious
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1149 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Banned
|
Znam ali je realtekov ![]() Daj mi sec da najdem... CITIRAM: "The Realtek voltage regulator on the Palit GTX 260 Sonic does not allow that." http://www.techpowerup.com/reviews/P...216_SP/33.html ![]() E sad ko tu koga,neznam ![]() ![]() ![]() JOS JEDAN CITAT: Fortunately, Gainward didn’t go to those lengths to shorten the PCB but the company did use cheaper components, such as Realtek’s voltage regulator, which doesn’t support software voltage changes. http://www.fudzilla.com/index.php?op...2305&Itemid=40 Tako da postoje kartice koje koriste ili Realtek ili Volterru pa pazite kaj kupujete,pogotovo ako vam je stalo do OC-a ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1151 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: Krivo sam citiro sry majo, poruka je namijenjna mom mutavom frendu blue ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Šta si ti napravio sa svojom onom prvom da je grunula nakon 2 mjeseca? ![]() Kako piše po gpu-z moja je 55mm,a po netu na dva reviewa piše da core ide preko 720mhz,šta je dovoljno po meni,memorija se da navući na 2100 sigurno stabilno,i dosta je. DDR3 je to, nije isto baš kao sa DDR4 3870 koju sam imao, to se clockalo ko blesavo,vidio sam po netu 900/2400 bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() Cranking it up some more from the base, we managed to really push the card to decent levels, topping out at just 704/2450MHz memory and 1414MHz for the shaders. Seeing this, we wonder if the same base binning is used on Exo samples too. Point of View's GeForce GTX 260 Premium card is a good example of how to market the underlying GPU because the company does more than shoehorn it into a box and be done with the package. Rather, a competitive price is maintained in spite of having an excellent bundle that comprises of two leading games that would set you back around $60 if purchased separately. http://www.mvktech.net/content/view/4473/1/ Oni kažu 704 za core,našao sam i oko 720. Nisam ju ni clockao majo,zaustavio sam se na čitanju rezultata ![]() @blue - a dobar si bome,dugo je i izdržala kod tebe ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Cemu onda uopce teoretizirati o tome koliko bi se kloknula ako ju vec tako 'otplacujes' i brines se ? Zbog kloka da se garancija ne prizna ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Pošteni trgovac
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Pošteni trgovac
Datum registracije: May 2008
|
yap...ma nije mi se dalo čekat onu od 216...a za tih 100 i nešt sitno kuna sam se lijepo najeo u mcdonaldsu i kupio bon ![]() Isplativo kako god se pogleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Banned
|
Iskreno ovu lako naklokas da bude na razini GTX280,tako da mislim da oko toga opce nema problema,jos malo dignes voltazu i evo prestigo si ju ![]() A stime sto ima 192SP-a bit ce hladnija za koj C tako da mislim da je to super kupnja!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|