|
![]() |
#1111 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() valjda su normalni taktovi 1998 za memu,576 core i koliko već shaderi..nisam do sad imao 260tku pa ne znam referentne,nit me zanimaju baš dok sve leti ovako.. Overclocking Cranking it up some more from the base 576MHz/1,242/1,998MHz clocks, we managed really push the card to decent levels, topping out at 704MHz core/1,414MHz shaders/2,450MHz memory. Seeing this, we wonder if the same base binning is used on EXO samples, too. Looking back at the ET:QW test at 1,920x1,200 we see that card, at its shipping clocks, scored an average 75.93fps. When overclocked this rose to an impressive 89.7 fps when overclocked, which is the kind of benchmark result a Radeon HD 4850 X2 returns http://www.hexus.net/content/item.php?item=16508&page=1 Uglavnom evo četvrti review čitam gdje je kartica al-pari,negdje i brža 2-5 fps od 4870 1gb. Uz tradicionalno nvidia opty igre,meni dosta. Probao sam GTA IV maloprije,kakav preporod sa 3870x2 na 260 216,čudo. A inače u dosta igara nisu tako daleko rezultatima,ali nvidia opty igre na ATi karticama,jao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Takva je i moja ![]() I ja sam mislija da je klokana EXO verzija, ali nije. Sam je kloknes na taktove exo modela i dobro, iako nisam primjetija neke razlike na stock postavkama i na klokanim, procesor mi je "ne pusta" garant. Instaliraj taj oridjidji far cry 2 i onda imas njihov benchmark koji ti izbacuje rezultate u obliku grafova itd. u HTML formatu ili kako vec odaberes, odlicna stvar. Pa mozemo usporedit rezultate , bas me zanima posto ti imas jaci procesor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Banned
|
Hoću ako nađem vremena,sigurno. ![]() ![]() Baš ću vidjet FC2,imam tri doma originala ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
budući se ja baš nekužim u taj overlock,a ujedno nevolim dirati ono što radi,koliko ima utjecaj procesora na grafu,moj 6750 je na stock od 2,66GHz..znaći nema potrebe uzimati ništA JAĆE OD GTX 260
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
procesor ima dosta utjecaja na grafu, a sta se tice GTX260 posto imas 19" monitor to ce ti biti overkill za tvoj monitor, a sta drugo uzeti kad nova dode 1400-1550kn nasprema GTS250 ili 9800GTX+ koje kostaju 100kn-200kn manje, ak imas para uzmi se 24" nisu skupi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Banned
|
Teško mi je uopće da te savjetujem,pošto sam šibao 6750 neko vrijeme probno i na 4ghz ![]() ![]() Ti čak i sa stock naponima možeš dobiti tih 400x8 bez ikakvih problema,zagrijavanja - stock cooler je sasvim solidan do 3.5ghz,i ostalih anomalija. Ali opet,šlag na tortu..19 monitor,šta reći,2.66 c2d + GTX260 je svakako overkill za 1280x1024 rezoluciju. Tvoja stvar ako ćeš na 22/24 monitor,onda bi svakako za pun potencijal grafičke tipa GTX260 trebalo clocknuti proc na min 3.2 . Dosta toga na tu temu ima po stickyima,pogledaj malo,strah je 99,99 posto neopravdan od OC-a. Ne kažem da nema budala,i na ovoj temi ih je gro,ali pravilo je da se izvuče maksimum uz uvjet stabilnosti i dugovječnosti komponente ako već ideš u OC. 400x8 je frekvencija za tebe i 6750, poslušaj mene,2g sam po njemu raubao,skoro 2g, tj. a uz to sve imamo istu ploču,ja sam OC radio sa 2x1gb dvostranim ballistixima,ti sa kingmaxom tim ili čim već možeš bez beda uskladiti FSB ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Banned
|
Corsair CX400 bi je morao nahraniti bez problema, ako imaš love za malo se rastegnuti onda VX550. Kad smo kod minimalnih/optimalnih napajanja mislim da bi i Fortron 400W PNF odradio posao. Samo ne znam ima li dedicated 6pinac ni CX ni PNF,u biti Fortron nema koliko sam vidio. A za GTX260 trebaš 2x6pina,jedan bi morao ići iz napajanja direkt iz kutije, drugi ćeš iskombinirati kablom koji ide,ili je bar išao uz moju,pa 2x4pin one starije ako poznaješ unutrašnjost svojeg kućišta,konvertiraš u 1 6pin. To je taj drugi. Ja sam recimo poludio na to,jer imam 6pin + 8pin na napajanju,i mislio sam uštekati oba,ali prokleta plastika ne da da spojim recimo 8pinac na 6pin,pitanje dal bi to radilo uopće. Ovako zasad radi bez problema,8 igara sam probao,vrhunska grafička taj GTX260 216. ![]() Uzmi Corsaira VX550 ako ikako možeš novčano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Banned
|
Kategorično,ne.Nikako to ne bi preporučio,čuo sam da Codegen svašta vuče,šta lovačke priče,šta stvarno da je vuklo,ali GTX260 sa 2x6pincem,teško,preteško. Razmisli o ovome,nije 600W kako piše,ali nije ni slabo,kako će neki fanboyi sugerirati,a cijena je zaista fer 349kn. Ima 1x6pin,za drugi se pobrineš kombinacijom kablova. Moralo bi držati,ugradio sam to napajanje na 4850 kartici, bez ikakvih problema sve radi, vjerujem da će i GTX260 216 raditi super. http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.740.021 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Mislim da cca 300kn za jedan Fortron 400W nebi smjelo biti upitno jeduno ako neželiš da nakon par dana "sve prdne u fenjer" i završi u nekom kontajneru, a kao što navodiš da lova nije problem onda još bolje Corsair 400W ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | |
Premium
|
Citiraj:
Šta se tiče overlocka procesora,ako se minja frekvencija jel raste potrošnja procesora u Watima. Jel se mora dizati radna frekvencija od RAM-a ili može ostati na 800MHz tvornička PITAM JEL TE OVERLOCKE NIKAD NISAM RADIA pa sam u neku ruku strašljiv......... ![]()
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Pošteni trgovac
Datum registracije: May 2008
|
U vemilu su dobili Zotac GF GTX260 192p, 896MB DDR3, Synergy Ed, DVI audio, TV-out, DVI za 1299kn...što mislite o toj cijeni s obzirom na 192p ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() ![]() XFX GTX260 216sp za 1400kuna, ja mislim da nema isplatljivije kartice kod nas od ove u GO.! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Pošteni trgovac
Datum registracije: May 2008
|
Ma šta cu cekat...nije razlika tolko velka...a i 100kn ostane u džepu...tj mcdonaldsu : ))) @danc00: Nista od hardwera nije isplativo...a najamanje grafa za 1400kn xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Onda je to itekako isplativo! A i danas nema igre koje bi joj zadavale poteškoće na 22"/24" monitorima uz pristojan proc! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Premium
|
Samo kojeg je proizvodnog procesa grafa 65nm ili 55 nm,odnosno jel postoji mogućnost da se oni rješavaju ovih starijih varijanti na ovim našim tzv.siromašnim područjima
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|