|
![]() |
#1081 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
8800gts?
mam napajanje http://www.modecom.eu/product.php?id=421&categoryId=6 modecom 400w Ne znam koliko je to kvalitetno napajanje, uzeo uz novi komp polovno itd, zasad radi bez beda i tiho je. E sad me zanima koliko zahtijeva 8800GTS grafa, i hoce li mi ovo napajanje biti ok za tu grafu. X2 4400+ Brisbane 2x1GB DDR800 SuperTalent 1x SATA DISK 1x DVD-rw pr≈ža Maticna -- Jel uopce ovo napajanje isporucuje tu snagu, znam da sam prije na 350w vrtio x1950pro kojoj je na kutiji pisalo itd po 400-500w. Uglavnom jel ovakva moja kombinacija preporucljiva s obzirom da nemam baš 5 diskova itd da cucla struju, ili novo napajanje. Ili pak može ta grafa raditi na ovom al sa vremenom ubaciti kvalitetnije napajanje.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
uh.. nebi ti bas preporucio tu kombinaciju... Uzmi si fotron 350W za 200kn i miran si |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1084 |
Premium
|
zašto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
8800gts i tv-out
Ovako imam 72cm tv i sad bi htio probat tv-out.Znaci kakva rezolucija ce biti na tv-u da li ce sve biti kockasto kao da je neka mala reza na monitoru kojem je nativna 1680x1050 ili ??? Imam neki kabel gaj ide u tv-out i na scart u tv no kako to da osposobim u nvidia control panelu,nemam te funkcije???Malo sam searcho i vidio kao da 8serije nemaju neku mogucnost tv outa da li je to istina??i da li neko imam kakva slicna iskustva da mi kaze iz prve ruke?? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#1089 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
strujki
imas power led 550w za 300kn evo meni jos radi...i tih je....daje papat struju 8800gts i ovom mom pijancini 6400+ 2x1gb rama 1 hdd i prza dvd |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#1091 |
Bill Gates
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Antec 350W ili MaxPower 400w za Gainward Bliss 8800GTS 320mb
Frend ja kupio graficku, dolazi mu u ponedjeljak. (polovna je) Sad, njegovo napajanje je maxpower 400w a ja imam Antec-a od 350W koje ne koristim. Evo sad citam testove i pise da bi pravo napajanje od 350W trebalo gurat 8800GTS 320mb bez problema. Jel njegov MaxPower bolji od mog Anteca? Jer ako nije ja mu posudim jer mi stoji... Znaci, jel za 8800GTS 320mb bolji Antec od 350W ili MaxPower 400W? Nekako mi se cini da je Antec bolji ali necu ja nista dok mi vi tu starješine-sveznajuce ne kazete tocan odgovor ![]() Jel uopce oni mogu gurat to ![]()
![]() |
#1093 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Antec.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Registered User
|
Mogu gurati da. Svakako bih pustio MaxPowera da vrti GTS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Registered User
|
Oce. P.S. Zavisi ostale komponente koje ima. Daj nam cijelu njegovu konfu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ovisi koji Antec, nema Antec jedno napajanje u ponudi ![]() ako je SmartPower onda iskreno dalje od njega jer crkavaju zbog katastrofalno loših kondenzatora
![]() |
#1102 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ajd ljudi više shvatite, nije poanta napajanja samo jel ono može izdržati ili ne, poanta je da napajanje daje što bolji napon kako bi komponente dulje i bolje radile. Dakle, u napajanje ulazi sinusni signal sa određenim smetnjama, zadaća napajanja je što bolje ispraviti taj sinusni signal, tj. pretvoriti ga u što stabilniji istosmjerni signal. A to nam omogućuju kvalitetni i dobro dimenzionirani kondenzatori i zavojnice. A ova jeftina napajanja ako uopće mogu "držati" računalo živim daju tko zna kakav signal, najbolje je uzeti osciloskop i njime provjeriti. Ako se mene pita, najbolje uzeti slabiju grafu i pošteno napajanje, npr. Corsair, Enermax, Seasonic i sl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ili ak je frka sa parama chiftec, coolermaster, fortron sve od reda kvalitetna i dobra napajanja.
![]() |
#1104 |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Asus 8800GTS 640MB
Evo jedan problem pa da ga podjelim sa vama prije nego iskoristim garanciju na grafu iz naslova. Susjed igra WoW i u pozadini svira winamp koji svakih par sekundi zatroka pjesmu (kao da je CPU na 100%), danas smo kupili TT BT VX i digli E4400 na ugodnih 3GHz ali problem je ostao(Orthos 20min bez greske), testirali smo diskove(Raptor i barakuda) ali i oni rade savrseno. Onda smo pokrenuli 3Dmark 05 i 06 i vidjeli da su rezultati uzasni (6000 '05 i 3200 '06)te zakljucili da grafa ne radi kako bi trebala, eventualno da napajanje nama snage ali radi se o seasonicu S12 430W te napominjem da je vec 10 mjeseci sve u istom obliku radilo pouzdano i kako treba(napomena: grafa na desnom DVI(onom blizem maticnoj) nedaje sliku?!?). Ako neko ima kakvu ideju samo neka puca.............. ![]() Ostatak konfe: Asus P5B E4400 2x1GB Kingmax Raptor 74Gb Barica 200Gb Seasonic S12 430W Asus 8800Gts 640mb Canyon wireless card TV kartica(neka...) 226bw samsung |
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Nedavno je frend prozivljavao slicnu dramu i skuzio da mu se hladnjak odvojio od chipseta na maticnoj. Ako vec nisi probaj izvadit graficku iz utora i vratit natrag, neznam ni sam objasnjenje tog manevra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
pogledaj kako se ponasa komp dok "nista ne radi" u task manageru samo proceorsko zauzece, moguce da je navukao hrpu kojekakvog smeca pa ubije procesor. dalje je moguce da su win otisli do kraja i da oni stvaraju probleme, relativno lako je to provjerit. instalacija jos jedne instance win da drugi disk je relativno bezbolno rjesenje. dalje ostaju hardwareski nedostaci u vidu napajanja i graficke. znam da je dosta ovoga prilicni "long shot", ali vidio sam slucajeva kad su windowsi ili kojekakvi zlocudni softwarei uzrokovali kojekakvih glavobolja.
![]() |
#1108 |
Premium
|
Slazem se s time, trebas ju reklamirati. Ako kod tebe i njega nije radila kak spada te jos i DVI nije radio onda ju reklamiraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Ovako, naki background proces/virus/addon nije 99% jer NOD32 radi posao a i CPU zauzece u IDLEu ne prelazi 2%, Temperature su u granicama normale na svim komponentama(Grafa nema godinu dana pa tesko da je vent crko na njoj). Prasina je debelo u granicama dopustenoga(CM Stacker). Uglavnom grafa ide u subotu na zamjenu u Links jer je ionako bilo pitanje vremena kad ce frendu trebat daj drugi DVI koji ne radi. ![]() Samo bizarno mi je zasto winamp "preskace" zbog grafe (CPU zauzece u WoWu ode na preko 80% a fpsi tesko kad se dignu do 60(max), dok na mojoj grafi iz siga uredno igram na 45-60 fpsa na vecoj rezoluciji nego frend). Inace kad komp nije u 3D aplikaciji(igre 99%) sve radi normalno i trokanja nema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|