|
![]() |
#961 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#962 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#963 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
inaće volim st i sw dok nema filmova derem po sw:ja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ovako je to trebalo gorjeti '43. u engleskoj "The only verdict is vengeance; a vendetta held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous" - V ... Edmundo Dantes... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Samo za fanove-večeras, NovaTV 21.39 Texas Ranger i neponovljivi Chuck Norris ![]()
![]() |
#967 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Tvrdo, naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#969 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
taman se stignem nasmijat uvodna pjesma ![]()
![]() |
#970 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Eto, vratih se sa WALL-E-ja. Ja sam inače kronični kritičar, i volim pljuvati pogotovo po filmovima... Ovo je nešto najslađe što sam u životu gledao. Ja se ne sjećam kad su mi se u životu zacaklile oči u kinu od uber-cutenessa, a i kino bi se složilo sa mnom, koje je jedno 10x glasno reklo "Aaaaw!" Svi vi okorjeli mačo muškarčine, mrš gledat wall-e-ja. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#974 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 21.08.2008. u 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Fala bogu da neću gledat sinkronizirane filmove... Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Prekjučer sam pogledao Alpha dog (2006). Onak, ok film, malo mutavi tinejđerski dijalozi, ali sve u svemu mi je bio ok film. Nemre film sa Justinom Timberlake-om biti loš ![]() Danas na rasporedu Kingdom of Heaven (2005). Malo gledam starije filmove, sve kaj sam propustio ![]()
![]() |
#977 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Copy/paste posta sa drugog foruma Cidade de Deus - Top 250: #18 Nema meni do Brazila. Sigurno film u kojem sam se najviše uživio, prejako... bezuvjetna preporuka koja je prešla u tradiciju što se tiče mene i brazilske kinematografije. Najzanimljivije je to što je većina glumaca pokupljena sa ulice i ovo im je prvi susret sa glumom. 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ovako, film je zapravo kao hellraiser a nije. Da pojednostavnim: Znaci film je prikazivala par puta nova tv , naziv mu je bia "hellraiser: illusion of hell " medjutim taj film na imdb-u ne postoji Niti ga uopce mogu igdi nac. Radnja filma je kao neki pandur na pocetku filma spava sa nekom kurvom u motelu, medjutim ode u wc i nadje kocku,zatim je otvori i izgubi svjest na par trenutaka, nakon toga se vrati u sobu i nadje kurvu mrtvu. Zove svog kolegu i njemu namisti da ju je on ubia. I sad kroz cili film on vidi demone i ta sranja, pa se pokusa ubit i opet se stvori u tom motelu s mrtvom kurvom itd.... Ali se hellraiser malo pojavljuje tjekom filma osim na kraju. Sad jel ko gleda taj film i jeli zna kako se tocno zove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0229440/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Jedna stara komedija, ako se sjećaš... Friday i Friday after next(dva nastavka, sa Ajs Kjubom u glavnoj ulozi, meni osobno jedan od najjacih komedija) -> imas na Youtubeu za pogledat u 5-6 dijelova BTW...pogledah maloprije The Invisibile, i film nije loš ![]() ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 23.08.2008. u 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Ako nisi gledo, meni je Kemijski orgazam baš dobra komedija. ![]() Bajdvej nekidan sam pogledo Superbad...Neloše |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Lazljivac sa Jim Carryem
![]() |
#988 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
pogledo Harold&Kumar go to white castle-fora film al mi je Escape from Guantanamo Bay bolji nastavak. Shoot em up - fora film,lik ubija likove i porađa žensku,dobra razbriga. X-men the last stand-"brdo" specijalnih efekata al prekratko i priča mi nije baš neka.
![]() |
#989 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Večeras Harry Callahan na RTL-u. Jedva čekam,taman prije grada ga pogledam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|