|
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
is it because the elf? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Running With Scizzors
Datum registracije: Apr 2008
|
Duh > sa P.Swayze i Demi Moore ponovno Izvrstan film svako ko ga nije dosad pogledao neka ga pogleda prepouka svakome, naravno 18g star malo zastarjeli efekt ali nista strasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Running With Scizzors
Datum registracije: Apr 2008
|
I da evo jos malo preporuka ![]() Povratak u Buducnos trilogija (Back to The Future) R: Rob Zemeckis GL: Micheal J Fox Izvrsni filmovi gledao sam ih 10ak puta svaki od njih, jednostavno odlicno, odlicna gluma, zabavno, malo filozofije, sve u svemu 10/10 Gospodar Prstenova (Lord of The Rings) GL: Elijah Wood Znam da ste skoro svi culi za ove filmove, naime svaki traje 3h vise manje, mozda sam minutu dvije fulao, nece vam dosaditi nonstopna je akcija iznimno zabavn odlicna gluma i prica, stoji u tri djela i preporucam ga svakome tko ga dosad nije pogledao Jason Bourn trilogija (Bournov Identitet, Bournova Nadmoc i Bournov Ultimatum[Identity, Supremacy, Ultimatum]) GL: Matt Damon Spijunski trileri o covjeku koji je izgubio pamcenje na CIAinom zadatku i shvaca da je ubijao drzavljane SADa u nadi da ce ih stititi te krece u osvetu, isto tako trilogija, doista napeti filmovi, odgledao ih vise puta, svi odlicni, tek drugi puta potpuno shvatio sve, fenomenalni Matt Damon i ocjena po meni 10/10 za nepredvidljivi film jednostavno preporucam onima koje to zanima i koji imaju zivaca to sve poloviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Gledao jučer What happens in Vegas,onak solidna komedija za ubiti večer 6.4/10
![]() |
#937 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Negativac, onaj princ, izgleda kao da je Wraithima nesto u rodu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 18.08.2008. u 02:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#940 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ili kad mladuncad dodju tokom kasnog termina i pocnu vristat na svaku scenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#945 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Da ![]() Kad neko wine-a "Jao, jao, uništio si mi film, sad si idem rezati žile jer znam šta će biti." ![]() Ja drugima ne volim spoilati, al sa druge strane isto mi je tako svejedno oće'l meni neko reći šta će biti i'l neće, boli me q govori brate niko ti ne brani, meni nemoš film pokvarit ![]()
![]() |
#946 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() ![]() Inače za danas idem iz šprdnje pogledat Batman forever di Jim Carrey glumi Upitnika ![]()
![]() |
![]() |
#947 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() AUuuu, to bi bio problem i pol ![]() Hah kak sam se sad fino nasmijao ![]() Idem pogledat Shoot 'Em Up ![]() Ne očekujem ništa od filma po onome sto sam vidio al ajd, ono lik hebe žensku i istovremeno puca u likove koji mu provaljuju u stan ![]()
![]() |
![]() |
#949 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#951 | ||
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() ![]() bome i ja dok sam pisao ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#952 |
Premium
|
evo pogledao Hancocka, jel neko takodjer promisljao o kojemu bi panteonu mogla biti rijec? ![]() meni su odmah pali na pamet Horus i Hathor ____________________________________________________________________________ btw jos jedna preporuka ljubiteljima Criterion Collection filmova: The Night Porter SYNOPSIS: Thirteen years after World War II, Aldorfer (a former Nazi SS officer) meets Lucia Atherton (a concentration camp survivor who has been tormented by Aldorfer) again; he is now the night porter at a Vienna hotel. There, they fall back into their sadomasochistic relationship. i jedna kultna scena iz filma Cabaret u istom sivo-zelenom tonu jos jedan kultni klasik, ovaj put iz bivseg CCCP-a Idi i Smotri Zadnje izmijenjeno od: Skorn. 18.08.2008. u 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
jedva čekam da pogledam Pineapple express.u filmu glume ona dva murjaka iz superbada.film je dobil ocjenu 8/10 na imdb-u. death race i tropic thunder-8.1/10-imdb bi isto mogli biti dobri filmovi.bumo vidili.
Zadnje izmijenjeno od: BOGDO. 19.08.2008. u 01:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Odgledao Dead Or Alive Film je skroz ok, zanimljive borbe, malo priče, onom koji je igrao igru super, sad ja sam davno to igrao al znam otprilike likove i fora je film. Još jedan fajter movie. 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Premium
|
baš si napravio mega ekstra super sendvič i chappuchino (napiso u žderonjama) i idem gledat The Librarian: Return to King Solomon's Mines prvi dio me oduševio jedva čekam da pogledam drugi dio |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |