|
![]() |
#931 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Ljudi, jel tko probao do hrelića bacit oko dal se nudi kaj od starijih cherry tipkovnica za siću? Mislim možda iskoristit keycapse ili dobre stare switcheve ak se nađe ![]() npr. pazite ove pbt dyesubove na ovoj https://deskthority.net/w/images/b/b6/G81_SAY.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#932 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#933 |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Jel netko ima ovu tipkovnicu ili ju je vidio uživo? Zanima me da li je jako glossy ili se toliko ne primjećuje... https://www.logitech.com/en-us/produ...d-k360?crid=27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pošto je pivo završilo Cougaru 200k, gledam novu. Prvotni plan: 300 kn, ali onda updane u oko tema "mehaničke tipkovnice" ![]() Uglavnom našao sam ono što želim, al toga nema i upitno je oće li biti: Logitech G610 Orion MX Brown, HR https://postimg.org/image/s2v4vj8xp/ (slika ukrandena sa posta prije 10 stranica) Tako da tražim alternativu Must have: 1. ISO HR full layout(i slova i veliki enter ) 2. Brown ili slični tiši switch sa taktilnim feedbackom 3. Oko 100 evrića Nice to have: +Wristrest +Ugravirani a ne zaljepljeni hr znakovi +Media tipke Totalno nebitno -Pozadinsko osvjetljenje edit: Više tipkač nego igrač Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 03.07.2017. u 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
PREMIUM
|
Imam ti ja varmilo VA88M ISO s brown switchevima. Imam i kapice sa HR layoutom s wasdkeyboards.com Tipkovnica ma i media tipke, međutim njih nisam stavljao na kapice kad sam naručivao sa wasd-a. No, naravno, možeš pogledat gdje su inače ![]() Javi ak te zanima, iako bi izašlo ipak nešto iznad 100 ojra pošto te custom kapice dosta dođu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Fnatic rush je tu negdje po kriterijima. ISO, gravirani HR znakovi, gravure nisu backlit, fullsize, nema dedicated media tipke, ali ima par function media shortcutova na F keyevima, wristrest, brown switch, okolo 700kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
|
E to je to čini mi se, moga bi se sutra zaletit do Instara provjert jel imaju da vidim uživo. Hvala Chuxonja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#942 |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Htio sam uzet ono MS-ovo jeftino tipkalo al kad sam vidio koliko je to čudo glasno ipak sam odustao. Šta bi bilo neki best buy do max 600kn a da nije toliko glasno ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
mozda Fnatic Rush, 600 KN i free dostava, jedino layout nema hrvatski sto mi je cudno, posto ih u trgovinama u HR ima s hrvatskim layoutom za 100 KN vise
![]() |
#946 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Prije par dana mi se počela tipkovnica blesirati: Razer Blackwidow Tournament 2014. Događalo se da usred igre ostane kao tipka A stisnuta (pomicanje u lijevo). Osim toga, nekad se isto tako CAPS LED nije htio uopće ugasiti, iako je funkcionirao sam po sebi. Problem bi najčešće nestao pritiskom neke druge kombinacije tipki ili ako iskopčam i ukopčam kabel na tipkovnici. Dan kasnije je unatoč odspajanju i spajanju kabla ostao stuck. Pretpostavio sam da je tipkovnica otišla, ali je uzorak problema bio potpuno neuobičajen, pa sam igrom slučaja zamijenio kabel od tipkovnice (ima mini USB na tipkovnici) i stvar već 2 dana funkcionira besprijekorno, nikakvi problemi. Iako je kabel pleten i dobre kvalitete, dugačak je i nema ferit ni na jednom kraju, tako da je vrlo moguće da je do toga došlo do problema. Tipkovnica je ukopčana direktno u matičnu straga. Možda nekome pomogne...
![]() |
#947 |
Premium
|
Evo da se i ja javim, bio u instara, naravno nemaju niti jednu tipkovnicu za isprobat, pa sam naručio za probu switcheve: MX Blue, MX Red, MX Black, MX Brown, Razer Green i Razer Orange. Disclamer: Sljedeća mišljenja su moja osobna! Bio sam uvjeren da želim MX Brown switcheve, al sad sam sigurniji da ne želim. Stvar u MX Brown(i Razer Orange) je da mi se čini kao da su pokvarene, osjećaj je kao da nešto zapinje a ne da je tactile feedback. MX Blue(Razer Green) mi je tactile fenomenalan ali sa zvukom nebi moga izac na kraj. MX Red mi cak nije loš, ali ja mislim da bi mi falio osjećaj da sam pristisnio tipku jer bi ih u protivnom morao bottomat. MX Black je stvarno pretvrd (Pretpostavljam da bi mi i Clear bio pretvrd) I sad pitanje, postoje li switchevi osjećaja kao MX Blue, ali bez clicka? Pa da naručim i te switcheve za probu. Na netu je svagdi pisalo da je to Brown, al blue i brown apsolutno nemaju veze, puno mi je sličniji Red i Brown nego Blue i Brown |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
PREMIUM
|
Citiraj:
![]() https://deskthority.net/wiki/Cherry_MX_Ergo_Clear Imaš i mx white, koji je kao soft click, tiši od blue https://deskthority.net/wiki/Cherry_MX_White Teško je opće reć što bi ti moglo leć pošto ima milijardu switcheva trenutno na tržištu. Zadnje izmijenjeno od: nub. 22.07.2017. u 16:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
OuttaControl, imam istih problema ko i ti. Isto sam mislio da zelim MX Brown nakon sto sam dugo vremena bio na MX Blue koja je savrsena, ali preglasna. Sada sam na MX Clear i nisam jos nacisto dal je to to, pretvrda je, sporije tipkam na njoj nego na blue... Pokusaj sa nekim Topre switchevima. Ja sam isprobao jedne u Japanu i odusevio se, ali se dan danas ljutim na sebe sto nisam kupio tu tipkovnicu jer sad naravno pojma nemam koja je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
https://www.hgshop.hr/proizvod/tipko...sb-crna/211115 ili ima nešto jeftinije i bolje da ima palm rest i hrvatska slova?? https://www.hgshop.hr/proizvod/tipko...sb-crna/216156 100 kuna manje,neki palm rest ćemo iz kine uzet,gledam ovu rocat ali ne vidim cro slova čćšđž??iako piše jezik:HR Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 24.07.2017. u 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Gledam već neko vrijeme da bi uzeo kvalitetniju tipkovnicu. Vidio sam da na massdropu trenutno ima varmilo VA87MR za otprilike 120$. S obzirom na carinu i PDV, je li jeftinije uzeti na massdropu ili negdje drugdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Imaš nekoliko EU opcija, pa baci pogled: Candy Keys, Caps Unlocked.
![]() |
#959 | |
PREMIUM
|
Citiraj:
Možeš uzet va87m ili va88m (to je iso varijanta), i možeš customizirat (keycapse, switcheve). Od davanja naloga za tipkovnicu kakvu hoću do mog kućnog praga je prošlo svega 2 tjedna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Sa Massdropa nema carine, sve ide preko Njemacke za EU |
![]() |
![]() |
|