|
![]() |
#902 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#904 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
eo jedno bezvezno pitanje ![]()
![]() |
#905 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() znaci, trulli je takoder obicna nesposobna ocajna kamikaza u obrambenim potezima kroz koliko sezona ono? plus procitavsi ovo tvoje, svejedno je po tebi massa kriv sto mu je hamilton probusio straznju gumu i sebi sjebao spojer? jer je to ocito massina krivica, cim nisi A napisao o postupku hamiltona, ali nasao si slova za massu........ ili je to jednostavno jace od tebe, ma sto hamilton napravio - on je u pravu i ima status ![]() i sta nisi qoutao za kurslus usput s ovim za massu? jer jebiga, to se odnosi na hamiltona, ali kako rekoh - svetac hamilton.......... fanbojist, garant i dinamo je sposoban sve pobjediti, najbolji u cro, balkanska barcelona?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Najbrži LMP1 je oko 6 sekundi sporiji od HRT Coswortha po krugu ![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 07.10.2011. u 17:32. Razlog: krivo sam pogledao, pardon |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 | ||
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
Koliko su LMP1 brži od GT automobila: A to je još jedan i od sporijih (vidi se na početku kako ga prestiže R15 TDI +) ali kako se radi o 5,5l Judd V10, vrijedi pogledati (i poslušati) ![]()
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kako se za F1 bolide ne znaju tocne informacije ali otprilike jedan Mclarenov bolid ima siguno 800 ks i cca 650-700 kg s vozacem. Dok jedan Audi r15 ima 990 kg i 590 ks, jasno je da nista na stazi nema trazit pokraj top F1 bolida cak ni motori koji imaju bolji omjer ks/kg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
momci hvala na odgovorima i videima, valjda me 'zaslijepila' lakoća kojom lmp-ovi obilaze ove iz gt klase ![]()
![]() |
#912 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Dobar kanal za izjave vozača poslije treninga/kvala i utrka. SixtyBuckss |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 | ||
Banned
|
Citiraj:
Zonda R u TG je napravila ~1:09, a F1 V10 (R24) ~0:59 ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Banned
|
Zanimljiva trka, mali incident na startu ali sve u svemu nije bilo previše akcije. Sebastian je opet pokaza da nije neki čovik za akciju (iako mu triba 1 bod, 99% je osvojio), Hamilton 1. put nije bio rasističku kaznu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Steta sta OVO ne pustaju na stazu,zvuci ko F1...I've heard it will actually suck-out pistons and valves from other motors and use it for fuel...da prekopiram jedan komentar ![]() Solidna utrka,bravo Gumbek ![]()
![]() |
#916 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vettelu su danas trebala 2 boda tako da je on osvojio naslov prvaka..Dosadna utrka do 21. kruga, a onda malo začina pred kraj..Hamilton mi je neobjašnjiv, kao da nije vidio Massu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#918 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Sad sam stigao iz Slovenije, utrku nisam gledao, a po komentarima vidim da nisam nista propustijo, osim sto se Amiltonu izgleda suzilo vidno polje. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Osobni opis - pitaj me
|
ne budi lud, pa to nije krivica hamiltona. massi jos uvijek odjekuje poruka prije 14 dana ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0nkZpaD5okg ok, na pocetku progledano vettelu, pa oprosteno i hamiltonu. i cisto da se razumijemo, ovo ja ne gledam kao vrijedno kazne, ali je posteno reci da je hamiltonova greska. pogotovo kada je sam rekao da su krivi retrovizori, ipak se jadni jako drmaju tijekom voznje, jednostavno nije vidio prakticki paralelno postavljenog massu......... ma da. ali nakon jergovicevog opravdavanja hamiltona je on sam ili dijakovic (nisam siguran) tako lijepo nabrojao ovu sezonu incidenata hamiltona i kazni, da se covjek zaista zapita - ko' tu koga?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Banned
|
Djaković. Ima je Hamilton incidenata, ali se jedini i proba utrkivat. Kad san vidio Vettela kako je proba izgurat Buttona, a liku triba 1 bod život mi se smučio. Umisto da se zajebava, jer 99% osvojio WC on opet jebe zid i vozi tako bez emocija... Jednostavno mi se gadi takva vožnja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Osobni opis - pitaj me
|
znaci, samo se on pokusava trkati? jebote, to je jedini izgovor valjda koji se pripisuje hamiltonu, sta, nitko drugi ne prestize na stazi? samo se on trka, jedini on ima DRS? pogotovo u ovoj sezoni u kojoj je dovoljno biti sekundu iza bilo koga, prestizanje je u 99% ostvareno........... ruku na srce, ja priznajem da je hamilton zaista odlican vozac, covjek ima ono nesto sto ga izdvaja u mozda danas najboljeg F1 vozaca opcenito, ali nikako nije fer reci - da se samo on trka. pogotovo ne u konteksu "on je jedini koji se trudi, pa mu se moze progledati/preci preko silnih incidenata. jer on doprinosti atraktivnosti, on prestize". ovo da radi MSC ili nedobog alonso, pljuvalo bi se po njima uzduz i poprijeko, pa cak i da pokazuju jos vecu zelju za utrkivanjem nego danas hamilton. to je realno nazalost, sta god drugi pricali. da je vettel najbolji vozac - ne, nije, to je svakome jasno tko prati formulu unazad par godina. RB je najbolji bolid, da su stavili jednog hamiltona, to bi bilo smijesno gledati, tj jos smijesnije nego sto je cijela sezona - vettel prvi ili drugi, i prakticki svaka utrka je bila njegova. ali da su stavili i jednog petrova u taj RB, covjek bi bio medu prvima, mozda isto prvak. RB je predominantan (barem bio prvu polovicu sezone garant), vettel je konstantiniji vozac od webbera, presjek cijele sezone sto se prvaka tice.
![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Znam da je to trening, ali tata rastura po kiši, skupa s Vettelom ![]() ![]() http://www.formula1.com/results/season/2011/851/6911/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Očekujem Hamiltona i Alonsa u vrhu < 3. Nema tu šta Verrel tražit. MSC u sličaju kiše < 5. ____________ ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 14.10.2011. u 11:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
erm, ugasili i bbcplayer, ima netko ideju kako sada gledati? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Čisto sam zaboravil na trku pa sam gledal tek od 30-og kruga ![]()
![]() |
#930 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Bilo je najzanimljivije na startu i prvih par krugova. Kasnije dosada sa provremenim napadima Alonsa, Buttona i Webbera. Jedva sam se izdrzao da ne zaspem. Zato sam se tek sad probudio, iako sam nocas oderao 9 sati ![]() BBC mi takodjer radi preko Expat Shielda.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|