Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.10.2011., 23:59   #901
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Tu je link na YT za one koji nemaju account na F1.

@Burko

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2011., 17:08   #902
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2011., 14:23   #903
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

niko ništa ne komentira P1 i P2
Staro 07.10.2011., 14:37   #904
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
eo jedno bezvezno pitanje gleda sam prije neku večer na eurosportu neku endurance utrku, pa sam se pitao ko bi dobio utrku na npr. spa stazi, 3 kruga max., neki audiev lmp ili mclaren-ov f1 bolid? i kolika bi otprilike bila razlika po krugu?
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2011., 16:58   #905
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
da, on je samo obična nesposobna očajna kamikaza u obrambenim potezima.

znaci, trulli je takoder obicna nesposobna ocajna kamikaza u obrambenim potezima kroz koliko sezona ono? plus procitavsi ovo tvoje, svejedno je po tebi massa kriv sto mu je hamilton probusio straznju gumu i sebi sjebao spojer? jer je to ocito massina krivica, cim nisi A napisao o postupku hamiltona, ali nasao si slova za massu........

ili je to jednostavno jace od tebe, ma sto hamilton napravio - on je u pravu i ima status , button ne toliko (jer kvragu, nije hamilton), dok svi ostali (a pogotovo ferrari, i to na potenciju) su uvijek krivi (pogotovo alonso)?

i sta nisi qoutao za kurslus usput s ovim za massu? jer jebiga, to se odnosi na hamiltona, ali kako rekoh - svetac hamilton.......... fanbojist, garant i dinamo je sposoban sve pobjediti, najbolji u cro, balkanska barcelona?

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2011., 17:27   #906
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
eo jedno bezvezno pitanje gleda sam prije neku večer na eurosportu neku endurance utrku, pa sam se pitao ko bi dobio utrku na npr. spa stazi, 3 kruga max., neki audiev lmp ili mclaren-ov f1 bolid? i kolika bi otprilike bila razlika po krugu?
Recimo na Spa Francorchamps najbolja vremena ove godine u utrkama kako F1 tako ILMC:
  • RBR (Webber) 1:49.883
  • Peugeot Sport Total 908 (Gene/Wurz/Davidson) 2:05:197

Najbrži LMP1 je oko 6 sekundi sporiji od HRT Coswortha po krugu

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W

Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 07.10.2011. u 17:32. Razlog: krivo sam pogledao, pardon
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2011., 17:36   #907
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Recimo na Spa Francorchamps najbolja vremena ove godine u utrkama kako F1 tako ILMC:
  • RBR (Webber) 1:49.883
  • Peugeot Sport Total 908 (Gene/Wurz/Davidson) 2:05:197

Najbrži LMP1 je oko 6 sekundi sporiji od HRT Coswortha po krugu
Ništa s F1 ne može na stazu LMP možda je brži na ravnici, ali ubrzanja su F1 su spektakularna, ko je bio uživo zna o čemu pričam...

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova

znaci, trulli je takoder obicna nesposobna ocajna kamikaza u obrambenim potezima kroz koliko sezona ono? plus procitavsi ovo tvoje, svejedno je po tebi massa kriv sto mu je hamilton probusio straznju gumu i sebi sjebao spojer? jer je to ocito massina krivica, cim nisi A napisao o postupku hamiltona, ali nasao si slova za massu........

ili je to jednostavno jace od tebe, ma sto hamilton napravio - on je u pravu i ima status , button ne toliko (jer kvragu, nije hamilton), dok svi ostali (a pogotovo ferrari, i to na potenciju) su uvijek krivi (pogotovo alonso)?

i sta nisi qoutao za kurslus usput s ovim za massu? jer jebiga, to se odnosi na hamiltona, ali kako rekoh - svetac hamilton.......... fanbojist, garant i dinamo je sposoban sve pobjediti, najbolji u cro, balkanska barcelona?
Hamilton čim agresivnije vozi ima problema, jer po meni Massa je bio previše defenzivno iša. Svakako bi malo presudio na stranu Masse jer da je Hamilton popusta nikome ništa, iako mi se Massa gadi sa svojom hladnom vožnjom i prosječnosti... Burko u pravu si, ne za sve ali dio s Massom jesi
Staro 07.10.2011., 17:45   #908
Izet Fazlinovic
Premium
Moj komp

Izet Fazlinovic's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
ovolika
Izet Fazlinovic je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2011., 18:25   #909
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Ništa s F1 ne može na stazu LMP možda je brži na ravnici, ali ubrzanja su F1 su spektakularna, ko je bio uživo zna o čemu pričam...
Nije ni koncept jednak iako, prošlogodišnji LMP-i su bili brži - Peugeot 908 HDi FAP 1:57:885. Teoretski, mogli bi se utrkivati protiv ovih koji sjede na kraju grida u F1

Citiraj:
Autor Izet Fazlinovic Pregled postova
Err, samo što tu nema LMP automobila. GT automobili izgledaju kao kante kada su LMP-i na stazi.
Koliko su LMP1 brži od GT automobila:

A to je još jedan i od sporijih (vidi se na početku kako ga prestiže R15 TDI +) ali kako se radi o 5,5l Judd V10, vrijedi pogledati (i poslušati)

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2011., 20:41   #910
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Kako se za F1 bolide ne znaju tocne informacije ali otprilike jedan Mclarenov bolid ima siguno 800 ks i cca 650-700 kg s vozacem. Dok jedan Audi r15 ima 990 kg i 590 ks, jasno je da nista na stazi nema trazit pokraj top F1 bolida cak ni motori koji imaju bolji omjer ks/kg
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2011., 20:49   #911
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
momci hvala na odgovorima i videima, valjda me 'zaslijepila' lakoća kojom lmp-ovi obilaze ove iz gt klase
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2011., 18:40   #912
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Dobar kanal za izjave vozača poslije treninga/kvala i utrka.
SixtyBuckss
kian je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2011., 18:52   #913
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Kako se za F1 bolide ne znaju tocne informacije ali otprilike jedan Mclarenov bolid ima siguno 800 ks i cca 650-700 kg s vozacem. Dok jedan Audi r15 ima 990 kg i 590 ks, jasno je da nista na stazi nema trazit pokraj top F1 bolida cak ni motori koji imaju bolji omjer ks/kg
Nije samo bitno power to weight, bitan je i cornering speed. F1 to ima daleko najviše i sile su neusporedive s ostalima auto-moto natjecanjima...

Zonda R u TG je napravila ~1:09, a F1 V10 (R24) ~0:59 na tako maloj stazi, a auto je "benčmark" za ostale...
Citiraj:
momci hvala na odgovorima i videima, valjda me 'zaslijepila' lakoća kojom lmp-ovi obilaze ove iz gt klase
Tako bi i Formula 1 LMP
Staro 09.10.2011., 09:53   #914
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Zanimljiva trka, mali incident na startu ali sve u svemu nije bilo previše akcije. Sebastian je opet pokaza da nije neki čovik za akciju (iako mu triba 1 bod, 99% je osvojio), Hamilton 1. put nije bio rasističku kaznu , Button je strašan kad triba gume njegovat...

Staro 09.10.2011., 09:54   #915
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Steta sta OVO ne pustaju na stazu,zvuci ko F1...I've heard it will actually suck-out pistons and valves from other motors and use it for fuel...da prekopiram jedan komentar

Solidna utrka,bravo Gumbek
Staro 09.10.2011., 13:07   #916
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Vettelu su danas trebala 2 boda tako da je on osvojio naslov prvaka..Dosadna utrka do 21. kruga, a onda malo začina pred kraj..Hamilton mi je neobjašnjiv, kao da nije vidio Massu
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 15:16   #917
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Bravo Gumbek, ali bravo i MS!
Staro 09.10.2011., 19:16   #918
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Steta sta OVO ne pustaju na stazu,...
Ah ta lijepa vremena i rucni mjenjac.

Sad sam stigao iz Slovenije, utrku nisam gledao, a po komentarima vidim da nisam nista propustijo, osim sto se Amiltonu izgleda suzilo vidno polje.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2011., 19:33   #919
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
osim sto se Amiltonu izgleda suzilo vidno polje.
ne budi lud, pa to nije krivica hamiltona. massi jos uvijek odjekuje poruka prije 14 dana . trebao si cuti jergovica, danas mi je malo premalo objektivno komentirao incident (iako se hamilton povukao na massu) kako je to sportski, tako se to radi po njemu, a kvragu, ovako je to izgledalo:
http://www.youtube.com/watch?v=0nkZpaD5okg

ok, na pocetku progledano vettelu, pa oprosteno i hamiltonu. i cisto da se razumijemo, ovo ja ne gledam kao vrijedno kazne, ali je posteno reci da je hamiltonova greska. pogotovo kada je sam rekao da su krivi retrovizori, ipak se jadni jako drmaju tijekom voznje, jednostavno nije vidio prakticki paralelno postavljenog massu......... ma da.

ali nakon jergovicevog opravdavanja hamiltona je on sam ili dijakovic (nisam siguran) tako lijepo nabrojao ovu sezonu incidenata hamiltona i kazni, da se covjek zaista zapita - ko' tu koga?

Staro 11.10.2011., 20:19   #920
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor kian Pregled postova
Dobar kanal za izjave vozača poslije treninga/kvala i utrka.
SixtyBuckss
Uploudan i BBC F1 - Japanese GP - Forum
kian je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2011., 20:33   #921
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
ali nakon jergovicevog opravdavanja hamiltona je on sam ili dijakovic (nisam siguran) tako lijepo nabrojao ovu sezonu incidenata hamiltona i kazni, da se covjek zaista zapita - ko' tu koga?
Djaković. Ima je Hamilton incidenata, ali se jedini i proba utrkivat. Kad san vidio Vettela kako je proba izgurat Buttona, a liku triba 1 bod život mi se smučio. Umisto da se zajebava, jer 99% osvojio WC on opet jebe zid i vozi tako bez emocija... Jednostavno mi se gadi takva vožnja.
Staro 11.10.2011., 21:03   #922
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

znaci, samo se on pokusava trkati? jebote, to je jedini izgovor valjda koji se pripisuje hamiltonu, sta, nitko drugi ne prestize na stazi? samo se on trka, jedini on ima DRS? pogotovo u ovoj sezoni u kojoj je dovoljno biti sekundu iza bilo koga, prestizanje je u 99% ostvareno...........

ruku na srce, ja priznajem da je hamilton zaista odlican vozac, covjek ima ono nesto sto ga izdvaja u mozda danas najboljeg F1 vozaca opcenito, ali nikako nije fer reci - da se samo on trka. pogotovo ne u konteksu "on je jedini koji se trudi, pa mu se moze progledati/preci preko silnih incidenata. jer on doprinosti atraktivnosti, on prestize".

ovo da radi MSC ili nedobog alonso, pljuvalo bi se po njima uzduz i poprijeko, pa cak i da pokazuju jos vecu zelju za utrkivanjem nego danas hamilton. to je realno nazalost, sta god drugi pricali.

da je vettel najbolji vozac - ne, nije, to je svakome jasno tko prati formulu unazad par godina. RB je najbolji bolid, da su stavili jednog hamiltona, to bi bilo smijesno gledati, tj jos smijesnije nego sto je cijela sezona - vettel prvi ili drugi, i prakticki svaka utrka je bila njegova. ali da su stavili i jednog petrova u taj RB, covjek bi bio medu prvima, mozda isto prvak. RB je predominantan (barem bio prvu polovicu sezone garant), vettel je konstantiniji vozac od webbera, presjek cijele sezone sto se prvaka tice.

Staro 11.10.2011., 21:45   #923
Speedbreaker
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
znaci, samo se on pokusava trkati? jebote, to je jedini izgovor valjda koji se pripisuje hamiltonu, sta, nitko drugi ne prestize na stazi? samo se on trka, jedini on ima DRS? pogotovo u ovoj sezoni u kojoj je dovoljno biti sekundu iza bilo koga, prestizanje je u 99% ostvareno...........

...
Agreed
Speedbreaker je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2011., 08:08   #924
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Znam da je to trening, ali tata rastura po kiši, skupa s Vettelom A i Sutil je u vrhu.

http://www.formula1.com/results/season/2011/851/6911/
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2011., 11:05   #925
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Znam da je to trening, ali tata rastura po kiši, skupa s Vettelom A i Sutil je u vrhu.

http://www.formula1.com/results/season/2011/851/6911/
Uuu preliminarni rezultati, ali čekam makar kvalifikacije i kišu

Očekujem Hamiltona i Alonsa u vrhu < 3. Nema tu šta Verrel tražit. MSC u sličaju kiše < 5.

Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 14.10.2011. u 11:25.
Staro 15.10.2011., 21:18   #926
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
erm, ugasili i bbcplayer, ima netko ideju kako sada gledati?

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2011., 21:24   #927
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
erm, ugasili i bbcplayer, ima netko ideju kako sada gledati?
Expat Shield meni radi, sad sam probao, normalno mogu gledati BBC stream
Staro 16.10.2011., 11:37   #928
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Čisto sam zaboravil na trku pa sam gledal tek od 30-og kruga

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 16.10.2011., 12:16   #929
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Čisto sam zaboravil na trku pa sam gledal tek od 30-og kruga
Nisi baš puno propustio. Nažalost Hamilton i Button su puno izgubili u prvom krugu
Staro 16.10.2011., 13:16   #930
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Bilo je najzanimljivije na startu i prvih par krugova. Kasnije dosada sa provremenim napadima Alonsa, Buttona i Webbera. Jedva sam se izdrzao da ne zaspem. Zato sam se tek sad probudio, iako sam nocas oderao 9 sati

BBC mi takodjer radi preko Expat Shielda.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno