|
![]() |
#62 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako uhvatim vremena, morat cu i ja naletit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Server is for hi ping players only: Ne, to nije server is for low ping players only, vec greska. Samo napravite reconnect. Meni je to jucer recimo 2 puta izbacilo i tek sam onda usao. Za one kojima trazi skidati neke mape: Udjite u igru, multiplayer options > allow download > no Potreban vam je sam mod sa gornjih linkova kojega trebate smjestiti u \cod2\main i to je to. Nikakva dodatna skidanja i monade.
![]() |
#65 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Ponovno mali problemčić. Kad god se logiram na server (bez obzira koja je mapa) daje mi samo izbore Auto assign i spectator. Nema nigdje Allies i Axis, a to mi je dok je bila šahovnica sve normalno pisalo. To mi je radio jučer navečer kad je bilo par ljudi na serveru i jutros kad nema nikoga tako da ne mislim da je zbog prenatrpanosti servera. Ako kliknem na auto assign onda me opet stavi kao spectatora. U čemu je problem?
![]() |
#67 |
[SW]'V^idO
|
Da ali ne mogu nikako biti u igri nego samo gledatelj. Budem probao ponovno... EDIT: Evo meni sve proradilo ![]() Još da se skupi ekipa i super.
![]() Member of [SW]' CoD2 clan. Join us! Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/ Zadnje izmijenjeno od: Vido. 06.06.2007. u 12:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Odličan vam je server samo ima jedan mali problem - prejaki ste mi. Stvarno neki već fino rasturaju, u sat vremena igranja uspio sam skupit 1 KILL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Moze li mi neko pojasniti kako da igra leti na vise od 75fps. Nisam toliki noob da ne znam napisati com_maxfps xyz. Naime koliki god broj da napise fps mi se zakuca na 75 i ne mrda ni gore ni dole (do graficke sigurno nije jer igram na DX7 modu).
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Meni je server OK. Samo tako nastavite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
probaj urediti svoj config_mp u notepadu, ponekada konzola ne radi baš kako treba. nalazi ti se u ...\COD2\main\players\milentije(ako se dobro sjećam ![]() nađi com_maxfps i odredi broj, sejvaj, pokreni cod i probaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Adrenaline junkie
|
VSync je bio u pitanju ![]() Ali mi opet nije jasno zasto je fps bio sa njim zakucan na 75 (oscilacije su bile 72-75), sada je sve u redu.
![]() |
#77 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
igro sam i ja jučer malo, nick krizma, od danas pa na dalje će bit ovaj s foruma nick, isto se nisam snašo baš, igram cod tek 2 tjedna na netu a jučer prvi put sam zaigro S&D ![]() ![]()
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
eh, vi tek počeli, ja već ostario pa ne znam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
[SW]'V^idO
|
Oprostite ako sam večeras stvarao probleme na serveru. Imao sam velikih problema sa igrom. Ako mislite da znate kako pomoći, problem je opisan ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthrea...667#post739667
![]() |
#83 |
Adrenaline junkie
|
Bas sam to danas komentarisao dok smo igrali ![]() Na kraju ce neki FREEK roditelj tuziti pokretaca ovog servera zbog blood and gore efekata, nakon toga na server ce se moci uci samo nakon uvida u licnu kartu. ![]() BTW Nadam se da vam ne smetaju (ne iritiraju) noobovi poput mene i jos nekolicine na ovom serveru (presao sam na COD sa CS-a pa mi sve ide nekako prebrzo ![]() BTW2 Da li onaj voice chat cuje samo moja ekipa ili cuju i protivnici?(malo glupo pitanje ali Boze moj) GL HF
![]() |
#86 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#88 |
[SW]'V^idO
|
![]() |
#90 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Nije bolje da ostane krekan i nece ostat krekan,zasad je tako dok se malo nesrede neke stvari. Bude nas kako kad,jucer je popodne bilo pa sve do ujutro,danas bas nema ljudi. Sve zavisi al najcesce je od 21 pa nadalje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|