|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
I mene to zanima da ne bude da su sve finte samo za trailere. Razočaravajuća grafika naizgled :S Mislim barem su pušku i ruke mogli napravit high res kad ih stalno gledamo ispred sebe ![]() Inaće izgleda bar na youtube-u odlično borba i sve što uz to ide . I eksterijeri super izgledaju. Prožvakat ćemo mi to uredno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Hmmm, ja sam to drukčije skužio, bar mislim da sam dobro čuo kad je u tutorialu rekao ako je crveno onda pucaju slobodno i dobro ciljaju Ako je bijelo onda su supressani i ne mogu izvirivati da pucaju kako hoće, i kad je bijeli krug onda je idealno za flankanje ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | ||
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Pozicioniraš ih (slika1), a potom narediš da pucaju po ljudima ili zaklonu (slika2) ![]() ![]() A evo i grafita ![]() ![]() ![]() Inače sve ove naredbe su dosta praktične i jednostavno i odvijaju se sa 2,3 tipke, tako da je dosta jednostavno i praktično čak i dok meci zuje oko tebe ![]() Citiraj:
![]() Kad je crveno onda si uočen i deru po tebi, kad je bijelo onda su zbunjeni i iznenađeni. I ustinu to u prakis i funkcionira ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Lako za taj na slici,tutorial grafit ![]() ![]() Iritantni su mi oni dijelovi bez timova,zapravo vidiš koliko si inferioran u usporedbi sa AI-em ![]() I mogli su malo bolje napravit ono kad te oštećuju,zacrveni ti se na svaku pizdariju,nemožeš znači da se ne zacrveni,a na kraju se ispostavi da uopće nisi oštećen nego eto tako malo zajebancije.Pa jeboga il sam pogođen il nisam pogođen ![]() ![]() Blind firea nema,a jel ima kundaČenja? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Torrent freek
|
![]() |
#67 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() Ali još nešto, kad su crveni, ne znači nužno da te vide? Ili vide? Jer mi se par puta dogodilo da ja njih vidim i crveni krugovi nad glavama ali oni i dalje šeću i uopće ne pokazuju da su me vidjeli (da se skrivaju i to). No dobro, manje bitno ![]() Ja sam sad na onoj misiji kad trebam očistit mašingan gnjezda, tek počeo, umro par puta, i ugasio ![]() Kasnije cu igrat ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
|
Space. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
Sto je zapravo i megaglupo A shift mjenjanje oružja ![]() Ja shift stavio za sprint, al sprint je mutavo napravljen, skrečeš ko podmornica FFS -.-
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Banned
|
Da,ja ću komande stavit na shift jer su komande u jedinici bile na shiftu,a tab je bilo oružje. A trčanje,katastrofa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
http://www.sendspace.com/file/az4h0u to kopiraj u C:\WINDOWS\system32 pokreni igu i trebalo bi raditi ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Torrent freek
|
![]() |
#76 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ovako ja sam to napravio, kad sam stavio paste u system 32 on me pitao ono copy yes or yes to all, ja sam stisnuo yes to all... Ali ipak nece, opet ona poruka... Inace koristim nvidia drivers 178.13 i instalirao sam AGEIU koja je bila sa igrom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo riješio sam problem, puno ti hvala xGAME! http://www.whatwasithinking.co.uk/20...how-to-fix-it/ Tu sam nasao kako rijesiti problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Igrao ali da sam preodusevljen nisam, jednostavno mi se nesvidja to sto timove moram bacat vamo tamo , nisam igrao prijasnje serijale ali opcenito mi se nesvidja. Vjerovatno cu ju preci ali kada to je pitanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
kad moram igrat sa timovima super sve 5 mozes uvijek flankat i napadat sa bocne strane ili sa leda... fora... kad si sam ko pas tesko je ajmeee.... docepo sam se snajpera odlicna stvar samo mi fali sto se snajper ne mrda ko u drugim igrama uzasno je precizan i sve zivo pogada iz prve... to je jedini nedostatak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Neradnik
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja odigrao jucer par levela, dobra igra ok za ubiti vrijeme ali pretjeruju sa animacijama filmicima i malo je PRElinearna... Ocijena nekih 7.5\10
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Banned
|
Ja sam imao sjebane boje,na samo jednoj misiji,nemam pojma kako se zove,ona s benzinskom pumpom.Onako kao zelena maglica da mi se pojavljuje po ekranu.A za crashove,nemam pojma,nije mi ni jednom se skršila igra.Je zapravo,jednom,al sam alt-tabao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
P.E.B.K.A.C.
|
Meni se nije niti jednom skrsila (jos ![]() ![]() Jedini bug koji sam ja primjetio je Depth of Field, kada se meta nalazi na malo vecoj udaljenosti 30-50 metara zna zablurati da ga nevidim uopce ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Banned
|
E da,na toj sam sada,da da.Imam i ja te anomalije,blur,prozirne kamione i sl,nemožeš igrat uopće. Evo,izgleda da ćemo pauzirat par dana ![]() http://gbxforums.gearboxsoftware.com...ad.php?t=69810 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
P.E.B.K.A.C.
|
Po tome bi meni trebala raditi bez beda ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BIND SOFT d.o.o.
|
Ja sam malo zatecen losim oruzjem. Pucam sa thompsonom na cca 10m od zrtve i ne moze ju ubit. Drugi problem je zamucena slika na vecoj udaljenosti tako da je tesko raspoznat sta se nalazi npr na otvorenom polju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Banned
|
Jeste primjetili kako ima i bug da neprijatelj uopće ne reagira na vaš suppresion?Tim ih supressa bez problema,ti možeš sasut šaržer po njihovom zaklonu,ubit jednog od njih,a kolut se neće ni smanjit ![]() U jedinici je pogibija jednog u rovu značila trenutan suppresion. Malo ti je tako baš velikih prostora,uglavnom je urbana borba.U jedinici su opet pretjerivali s tim otvorenim terenima,a ovdje opet druga krajnost. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|