|
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Bmk za grafiku,ut3 je tu,nemore bit loše. Jel sistem naređivanja ostao isti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ako se ne varam da... malo mi je jos sve spetljano ali sve u svemu super! na 1920x1200 sa 8800 640mb ide oko 50FPS-a min 30FPS tako da je igra dosta fluidna i nije u opce toliko jako zahtjevna ![]() grafika je odlicna bas ono detaljna i sve. Stvarno igra mi se jako svida 9/10 sigurno! dobro ja sam fan FPS.a fala bogu neka dobra pucaljka nakon duuugo vremena! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ovako instalirao sam SP3 i nece mi pokrenut nego mi javi ovo: http://img401.imageshack.us/img401/739/errorgh5.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Sve radi savršeno. Još sam na onom tutorialu da se uhodam pošto nisam previše igrao priješnje BIA Reza 1280x960, sve na max bez V-Synca, ide ~30-50 FPSa Bit će malo SSova uskoro
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 08.10.2008. u 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Neradnik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
Ma treba se prvo malo uhodati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 Headshota ![]() ![]() ![]() Nisam ni ja baš oduševljen grafikom, mada je gameplay vrlo dobar, ide jako lijepo, čak i kad padne na 20-25 FPSa, ali ne mogu govoriti o nekoj optimizaciji bar što se tiće frejmova Teško, morao bi to moći pokrenuti Nešto te drugo zeza U readme-u piše da je 7900 podržana Držiš desni klik i naređuješ gdje ce ici i gdje će stati iza zaklona, a držanje desnog klika na neprijatelju se pretvara u onu assault ikonu da ih suppresaju tako da ih možeš flankati Broj 4 je regroup, i to je zasad to, druge naredbe još nemam ![]() Ako je tako bilo i prije, onda da, ostao je isti ![]()
![]() |
#46 |
|
GGun je garand? ![]() Yebiga... .jpg, neide bolje sa njim u tim uvjetima, nije se glava razletila nego krv šiklja, a kak sam vidio u filmićima ima i dismembera (kidanje ruku, nogu od eksplozija) Ako hočeš .bmp od 3 mb možda će biti bolja slika ![]() A ovo za "mutno" ; tako je kad se cilja sa sights up, vidiš samo mali dio, i to ono što ciljaš, sve oko toga bude u nekom bluru
![]() |
#49 |
Banned
|
Bit će ti dosta. Zakon je,naređivanje ostalo isto ko i u jedinici,možeš preskakat skoro svaku prepreku sada,nešto kao u maniri CoD-a kada stisneš space.Borba je nešto najsličnije RS Las Vegas rekao bi,onako zaklanjanje,pucanje iz zaklona i sl.,samo imo puno bolje.Grafika je ok,facijalne teksture ok,a ove pice što seru,zinila guza sad od krize prošli mjesec pa ništa ne valja više ![]() ![]() Dobra optimizacija,osjetim kako se ponekad uspori,ali ja bi rekao od oka kako je to nekih 35 frejmova možda,inače leti na sigurno preko 50,1440x900,sve high. Ono usporavanje kad izvedeš neku majstoriju mi je zakon,onako u stilu Max Paynea,uspori u bullet timeu neki spektakularni headshot,ili kad ih trojicu četvoricu rastepeš s granatom.Možda mi je korištenje granata malo postalo prejednostavno,drugim riječima,granate su sada premoćne.Prejednostavno ih baciš drito na neprijatelja,a 80% zaklona rastepu i pobiju ih. Jel skupljate killroye?Ja sam našao po jedan u ove dvije staze i idu mi na kurac do jaja,mrzim kad natrpaju te bonuse u igru,kao što je recimo Gears of War imao red cogove,Assassins Creed zastavice,ovo ima te grafite ![]() Ono što me zanima jel pri idućem prolazu oni koje si našao ostaju registrirani ili ide sve ispočetka? Da kad si me podsjetio,lik se oće prokinit deranjem kad izdaje naređenje,ali ne,usne ostaju zalivene... Zadnje izmijenjeno od: žile. 08.10.2008. u 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
a što se tiče rastepanja nisam baš skonto neko otkidanje ruku,nogu...jedino kad bude onaj bullet time kad nekog u glavu pogodim bude mu krvava faca,a ako ga ovak normalno pogodim ne bude ni krvi...gore je naravno uključen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned
|
Doslovno ga rastepe,lete ekstremiteti,jednom sam vidio kako ga je eksplozija prepolovila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Neradnik
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Proba i dobro je ![]() Priča je filmska, detalje neću otkrivat, igrajte. Ima par ok caka, kako je već netko rekao za razliku od CoD ovdje je "cover" ključ, cover tipku stišćem više nego fire tipku ![]() Novost je i ikona koja se pojavi iznad neprijatelja, malo sam igrao pa nisam još došao do savršenstva, ali koliko san skužio bijala boja je kad ga iznenadiš, a crvena kad te uočio. I to isto funkcuionira u praksi jer kad je bijal boja skoro pa odma padnu, a kad je crvena dobro se zbunkeraju što me podsjeti na WWI i rovovske bitke koje traju satima ![]() Igra mi pari ok optimizirana i ono dual core 2,6 je sranje. Bez problema radi na 2.0 (zaboravih ga vratit na default, prošlo je dugo toplo ljeto ![]() Evo i jedan SS, ne iz same igre, već iz priče između igrivog dijela ![]() ![]() ![]()
![]() |
#56 |
Premium
|
igra izgleda ok, kako sam i pretpostavljao, probat ću sigurno, ali mi ovaj UE3 engine ide polako na živce sa tim nedostatkom AA i AF. Ovi SS izgledaju "last-gen", ti neispeglani rubovi....barem neki 2xAA da su stavili, to bi bilo sasvim dovoljno. Jedino UT3 izgleda ok sa tim engineom, jer su sa zadnjom zakrpom omogučili da se AA i AF forsiraju iz control panela grafe. Možda i sa BIA3 to naprave, bilo bi dobro. Ovakvu pucačinu igrat bez AA, u kojo treba bit precizan na daljinu....Na sto metara ti je švabo okružen kockicama i gadnim rubovima, stopi se sa okolinom, pa ga ti pogodi kak treba...To pričam iz iskustva sa MoH:A, koji mi se zgadio radi toga (i još nekih stvari), isto je na UE3 btw, sad ne znam jel tako i sa hell's highway. Sve u svemu, gameplay je izgleda još bolji nego prije, tako da, i'll give it a shot ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |||
|
Citiraj:
E da, nisam isprobavao, jel ima blind fire? Pucanje iza zaklona bez dizanja glave? ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ne kažem da ne valja, dobra je, al može to i bolje, kretanje đipova koda je ostalo tam negdje na engineu iz 90-ih, koda ima gusjenice pa onak klizi ![]() NIsam još ušao u hodnik ![]() Citiraj:
![]() ![]() Bit će dobro, samo malo lakše sa detaljima ![]() Prejako mi je ono bilo: "If it screams, shoot it. If it screams in German, shoot it again" ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
|
Zidovi - ovisi A prevrnute drvene stolove i slično, recimo neka kola iza kojih možeš stati u cover, a time i neprijatelji, možeš ih pokositi sa MG-teamom, ili raznjeti sa bazooka teamom, koje često imaš
![]() |
|
|