PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Brothers In Arms 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=38643)

joolka 03.05.2006. 17:36

Brothers In Arms 3

..preje*eno izgleda

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10504

Panzer 03.05.2006. 17:49

Citiraj:

Autor joolka

Mogu si zamislit kakvu ce to graficku snagu trazit... :(
Citiraj:

Powered by Unreal Engine 3...
Izgleda da ce moja LE-ica morat u mirovinu... :(
Ili necu uopce igrat tu igru, kaj mi se cini jeftinijim rijesenjem... :)

joolka 03.05.2006. 18:16

...ma da da ne bi mjenjao opet graficku,pa sto sam opce igro s njom da mi ne stuca,od oblivina pa nadalje..ne dam pare vise na grafiku jer ovo prelazi sve granice..stavi cu rezu na 640 i gotovo...

Gabre 03.05.2006. 18:18

joolka - ma daj ne trkeljaj gluposti, na grafi, ako je to ta koja ti je u sigu, mora radit na 1024x768...

ja zapravo nijednu igru ne igram ispod 1024x768, jer uvijek mogu igrivo igrati, malo se poslože detalji, i sve ali sve igre su igrive na toj rezi...
pa tako i brothers in arms...

a po slikama, izgleda preyebeno, strava detalji....

iako mi je igra glupa totalno....

joolka 03.05.2006. 18:35

..ma to stoji ali je cinjenica da kad izadje neki hit svi koji su uzeli novije grafe razmisljaju o kupnjama novih nakon sto se razocaraju u performansama,zaku*ac mi 16/6 pipelina kad oblivion ne radi kako treba...nego moram traziti kompromise editiranjem ini fajla ili na razno razne druge nacine...ma na*ijem ih vise

Panzer 03.05.2006. 18:53

Citiraj:

Autor joolka
..ma to stoji ali je cinjenica da kad izadje neki hit svi koji su uzeli novije grafe razmisljaju o kupnjama novih nakon sto se razocaraju u performansama,zaku*ac mi 16/6 pipelina kad oblivion ne radi kako treba...nego moram traziti kompromise editiranjem ini fajla ili na razno razne druge nacine...ma na*ijem ih vise

Bas tak, uzeo sam prije par mjeseci grafu, i full sam zadovoljan s njom. Nebi htio dat opet 1000-1500kn za novu grafu koja je nest bolja od ove, onda opet tak za par mjeseci i tak u zacaranom krugu... Zalosno je gledat kak su igre neoptimizirane... Za oblivionom sam izgubio volju za igranjem kolko je neoptimiziran... :)

Gabre 05.05.2006. 14:17

ma jebo vas oblivion...

napravljen je baš zato da bi budale kupovale NOVU grafičku....

davat 2-3k kuna za jednu igru, koju odigraš za 3-6-10dana?!?!?!!

jebote....

Manet 05.05.2006. 14:28

Mi kupili novi komp. prije 2 mjeseca...A onaj stari trajo 10 god. kakva ta tehnika postaje...:burn: : nuts :

frANZi 05.05.2006. 14:34

Najbolje se ostavit igrica. Igrice su IMHO gubljenje vremena.

Manet 07.05.2006. 15:14

http://filelist.filefront.com/7;/Latest_Videos.html
: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts :

E.T. 07.05.2006. 17:01

Citiraj:

Autor frANZi
Najbolje se ostavit igrica. Igrice su IMHO gubljenje vremena.

Svako ima pravo na svoje misljenje. Ja sam filmofil i gamer i ne mogu se nikako sloziti s tobom. Gledanje filmova je meni pravi uzitak, a igre smatram svojevrsnim interaktivnim filmovima i sjajnom zabavom te ugodno provedenim vremenom...
Sta se tice hardwarea netko nadograduje komp svakih 6 mjeseci, netko godisnje, netko svake 2 godine, netko jos rjede... Ovisno o potrebama i mogucnostima.

Netko mjesescno placa 1500Kn rate kredita za auto pa kad otplati to krene u novi kredit za novi auto, Plus jos registracija i benzin. To su enormni troskovi. Vise od 2000Kn mjesecno. A vecini ljudi gradski prijevoz omogucuje voziti i do posla i do 99% godisnjih potreba za 250Kn mjesecno (u Rijeci, a studentima oko 100Kn)... A za sva putovanja izvan grada mozda bi potrosili 1000Kn godisnje. No u nasem drustvu rijetko tko auto smatra nepotrebnim troskom. Nerijetko se ulazu i ogromna sredstva u auto muziku. Za onih sat vremena dnevno koliko godisnje provede u autu neko tko se zbilja puno vozi. Meni je to gubljenje vremena i novaca no ljudi u tome uzivaju.
Netko tko popije samo jednu kavu i kupi samo jedne novine na dan trosi 360Kn mjesecno.
Dakle svaki uzitak je trosak. Samo je pitanje, s obzirom na primanja i mogucnosti, na sta ces se odluciti. Meni auto ne treba. Ja sam informaticar. Moj je studij te sadasnji i buduci posao informatika kao i moji uzitci (filmovi, muzika, igre, surfanje) i ja sve ulazem u to. U racunalo i svoje obrazovanje te sitne uzitke koji mi pruzaju zadovoljstvo. Svako ulaze u ono sta ga cini sretnim.

Dawar 07.05.2006. 18:22

Ja nisam dugo vremena odigro neku novu SP igru ni to nemislim zato najbolje odabrat neku MP igru i sredit komp da moze bez problema na nekim dobrim detaljima i rezi to pokretat. I onda samo igras tu igru par godina i niš drugo i to ti je to nemoraš svaki čas kupovat novo

Panzer 08.05.2006. 14:39

Citiraj:

Autor Dawar
Ja nisam dugo vremena odigro neku novu SP igru ni to nemislim zato najbolje odabrat neku MP igru i sredit komp da moze bez problema na nekim dobrim detaljima i rezi to pokretat. I onda samo igras tu igru par godina i niš drugo i to ti je to nemoraš svaki čas kupovat novo

Da, mi smo sad sredili neki LAN, 3 kompa su kod mene, ja dignem server i onda se jos par ljudi prek Hamachija spoji... Vecinom igramo CoD UO s modovima, Stvar je u tome kaj ce u LAN-u ovaj BIA3 moc pokrenut samo ja i frend, ostale konfe su P3 na 1000 i na 667, sa 9550 i FX5700. :)
Tak da je to istina, ko ne namjerava cesto mijenjat komp, to mu je najbolje za napravit. MP igeu i deri par ljeta ;)
Ima i ljudi koji komponente kupuju da imaju sto veci score u benchmarcima, kaj je meni osobno bezveze... Ali svako ima svoj ukus, potrebe, i ne mijesam se u to. :)

Gjurovski 08.09.2008. 13:19

Jel itko igrao ovu igru?
Pise da je izasla 26.8.2008??

TheBEaST 08.09.2008. 14:41

Citiraj:

Autor Gjurovski (Post 1132126)
Jel itko igrao ovu igru?
Pise da je izasla 26.8.2008??

Neznam di si to vidio da je izasla, ak nije...trebala je izaci krajem 8.mj ove godine, ali je odgođena za 23.rujna ove godine...

I igra se ne zove BIA 3, nego BIA Hell's Highway...al dobro, ovo je ionak jako stara tema...

Atrax 09.09.2008. 17:09

grafika je mrak, crysis se može sakrit, izgleda realno ak niš drugo, nema pretjeranih đinđi-minđi i sličnog.
makar, ni prijašnji BIA mi nije baš sjeo, ne znam, ne mogu točno odredit, trudio sam se odigrat ga, al jednostavno nije išlo, nije mi lego baš. nekak mi je sve smrdilo na konzole:Machineg:
al i ovaj nastavak ću probat sigurno, možda se navučem:beer:
:respekt:

žile 17.09.2008. 14:36

Brothers In Arms Hell's Highway Goes Gold

SAN FRANCISCO – September 15, 2008 – Today Ubisoft and Gearbox Software, announce that Brothers In Arms Hell's Highway(TM) for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft and the PLAYSTATION®3 computer entertainment system has gone gold and will ship to stores in North America on September 23, 2008.

Developed by Gearbox Software, Brothers In Arms Hell's Highway brings the critically acclaimed squad-based WWII shooter into the next generation of gaming, with amazing graphics and sound and new cutting-edge gameplay features. Delivering on the franchise's compelling story, unrivaled authenticity and intense squad-based action, Brothers In Arms Hell's Highway drops you into Operation Market Garden, the largest paratrooper operation in World War II.

Brothers In Arms Hell's Highway will be available at the manufacturer's suggested retail price of $59.99.

For more news and information on Brothers In Arms Hell's Highway, please visit the game's official website at www.brothersinarmsgame.com.

Gamershell

Brothers In Arms Hell's Highway Brutality of War Trailer

Mislim kak o će stalker i crysis brzo bit nabijeni ;)

xGAME 17.09.2008. 17:26

prešel sam prošla 2 dijela, i nije bog znaj kaj, onak solidno...
ovaj bi mogao biti dobar...

Minimum System Requirements:

Processor: Intel Pentium D 3.0Ghz /
AMD Athlon64 X2 5000+

Display Card!: NVIDIA GeForce 6800 Series /
ATI Radeon X1600 Series

Memory: 1024MB

Free Disk Space: 8GB

Operating System: Windows XP SP3 / Windows Vista SP1

BeroVK 17.09.2008. 20:44

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1139898)
prešel sam prošla 2 dijela, i nije bog znaj kaj, onak solidno...
ovaj bi mogao biti dobar...

Minimum System Requirements:

Processor: Intel Pentium D 3.0Ghz /
AMD Athlon64 X2 5000+

Minimum athlon 5000x2 cudno!!!!

žile 28.09.2008. 11:03

Izašao je za Xbox i dobio solidne ocjene.
Review.

PC verzija izlazi 7. listopada.

demetrius 07.10.2008. 18:11

it's outttt.

xGAME 07.10.2008. 18:19

u procesu kupovine je:D

Daten 07.10.2008. 18:21

U procesu je nabavljanja, kad nabavim javim dojmove...

Mr.Ex.President 07.10.2008. 19:22

Di je WWII tu sam i ja, kupujem:)

Jebote zahtjeva:D
2.6 dual core
2 GB rama
Di ove igre idu:D Taman kupin rame, ne valjua grafika. Kupin grafičku, fali procesorske snage, kad kupim procesor, grafička će zastarit:D
Ma pokrenit će se on na 2.2 GHz mora:)

Router 07.10.2008. 19:33

Jedva cekam i ja , prva dva nastavka su bila genijalna , nadam se da i ovaj nece razocarati.
A ove zahtjeve sve pokrivam :) doduse mozda grafa bude problem ali vidjeti cemo ...

Daten 07.10.2008. 20:23

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1157314)
Di je WWII tu sam i ja, kupujem:)

Jebote zahtjeva:D
2.6 dual core
2 GB rama
Di ove igre idu:D Taman kupin rame, ne valjua grafika. Kupin grafičku, fali procesorske snage, kad kupim procesor, grafička će zastarit:D
Ma pokrenit će se on na 2.2 GHz mora:)

Nadam se da ce moj 2.0 GHz pokretat ;)

JuiceBox 07.10.2008. 21:27

Jedan komentar : je** ih vise 2. svjetski rat.Stalno isto sranje bokte kako ne kuze DA NEMOGU NISTA VISE IZMISLITI JER JE TO POVIJEST ????
2659925485 igara na temu 2. svj rata a jbt...Pogl COD4 lijepo imas suvremeni rat i to je to.

Gemmy 07.10.2008. 21:36

Narucio je i ja, jedva cekam da vidim na sto to izgleda :D

Neo-ST 07.10.2008. 21:50

Citiraj:

Autor xulos (Post 1157462)
Pogl COD4 lijepo imas suvremeni rat i to je to.

Ne brini se, COD5 će biti u 2. svj. ratu :)

hammer_of_thor 07.10.2008. 22:37

Naručeno :)
Javljaju mi da su krenuli i da su poslali čak 17 putnika koji prema meni jure brzinom od 196.6 km/h
Pošto je naručeno iz druge zemlje di naravno sutra ne obilježavaju naš neradni dan, rado će mi ga donjeti na prag HDD-a first thing in the morning :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:35.