![]() |
Brothers In Arms 3
|
Citiraj:
Citiraj:
Ili necu uopce igrat tu igru, kaj mi se cini jeftinijim rijesenjem... :) |
...ma da da ne bi mjenjao opet graficku,pa sto sam opce igro s njom da mi ne stuca,od oblivina pa nadalje..ne dam pare vise na grafiku jer ovo prelazi sve granice..stavi cu rezu na 640 i gotovo...
|
joolka - ma daj ne trkeljaj gluposti, na grafi, ako je to ta koja ti je u sigu, mora radit na 1024x768...
ja zapravo nijednu igru ne igram ispod 1024x768, jer uvijek mogu igrivo igrati, malo se poslože detalji, i sve ali sve igre su igrive na toj rezi... pa tako i brothers in arms... a po slikama, izgleda preyebeno, strava detalji.... iako mi je igra glupa totalno.... |
..ma to stoji ali je cinjenica da kad izadje neki hit svi koji su uzeli novije grafe razmisljaju o kupnjama novih nakon sto se razocaraju u performansama,zaku*ac mi 16/6 pipelina kad oblivion ne radi kako treba...nego moram traziti kompromise editiranjem ini fajla ili na razno razne druge nacine...ma na*ijem ih vise
|
Citiraj:
|
ma jebo vas oblivion...
napravljen je baš zato da bi budale kupovale NOVU grafičku.... davat 2-3k kuna za jednu igru, koju odigraš za 3-6-10dana?!?!?!! jebote.... |
Mi kupili novi komp. prije 2 mjeseca...A onaj stari trajo 10 god. kakva ta tehnika postaje...:burn: : nuts :
|
Najbolje se ostavit igrica. Igrice su IMHO gubljenje vremena.
|
http://filelist.filefront.com/7;/Latest_Videos.html
: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : |
Citiraj:
Sta se tice hardwarea netko nadograduje komp svakih 6 mjeseci, netko godisnje, netko svake 2 godine, netko jos rjede... Ovisno o potrebama i mogucnostima. Netko mjesescno placa 1500Kn rate kredita za auto pa kad otplati to krene u novi kredit za novi auto, Plus jos registracija i benzin. To su enormni troskovi. Vise od 2000Kn mjesecno. A vecini ljudi gradski prijevoz omogucuje voziti i do posla i do 99% godisnjih potreba za 250Kn mjesecno (u Rijeci, a studentima oko 100Kn)... A za sva putovanja izvan grada mozda bi potrosili 1000Kn godisnje. No u nasem drustvu rijetko tko auto smatra nepotrebnim troskom. Nerijetko se ulazu i ogromna sredstva u auto muziku. Za onih sat vremena dnevno koliko godisnje provede u autu neko tko se zbilja puno vozi. Meni je to gubljenje vremena i novaca no ljudi u tome uzivaju. Netko tko popije samo jednu kavu i kupi samo jedne novine na dan trosi 360Kn mjesecno. Dakle svaki uzitak je trosak. Samo je pitanje, s obzirom na primanja i mogucnosti, na sta ces se odluciti. Meni auto ne treba. Ja sam informaticar. Moj je studij te sadasnji i buduci posao informatika kao i moji uzitci (filmovi, muzika, igre, surfanje) i ja sve ulazem u to. U racunalo i svoje obrazovanje te sitne uzitke koji mi pruzaju zadovoljstvo. Svako ulaze u ono sta ga cini sretnim. |
Ja nisam dugo vremena odigro neku novu SP igru ni to nemislim zato najbolje odabrat neku MP igru i sredit komp da moze bez problema na nekim dobrim detaljima i rezi to pokretat. I onda samo igras tu igru par godina i niš drugo i to ti je to nemoraš svaki čas kupovat novo
|
Citiraj:
Tak da je to istina, ko ne namjerava cesto mijenjat komp, to mu je najbolje za napravit. MP igeu i deri par ljeta ;) Ima i ljudi koji komponente kupuju da imaju sto veci score u benchmarcima, kaj je meni osobno bezveze... Ali svako ima svoj ukus, potrebe, i ne mijesam se u to. :) |
Jel itko igrao ovu igru?
Pise da je izasla 26.8.2008?? |
Citiraj:
I igra se ne zove BIA 3, nego BIA Hell's Highway...al dobro, ovo je ionak jako stara tema... |
grafika je mrak, crysis se može sakrit, izgleda realno ak niš drugo, nema pretjeranih đinđi-minđi i sličnog.
makar, ni prijašnji BIA mi nije baš sjeo, ne znam, ne mogu točno odredit, trudio sam se odigrat ga, al jednostavno nije išlo, nije mi lego baš. nekak mi je sve smrdilo na konzole:Machineg: al i ovaj nastavak ću probat sigurno, možda se navučem:beer: :respekt: |
Brothers In Arms Hell's Highway Goes Gold
SAN FRANCISCO – September 15, 2008 – Today Ubisoft and Gearbox Software, announce that Brothers In Arms Hell's Highway(TM) for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft and the PLAYSTATION®3 computer entertainment system has gone gold and will ship to stores in North America on September 23, 2008.
Developed by Gearbox Software, Brothers In Arms Hell's Highway brings the critically acclaimed squad-based WWII shooter into the next generation of gaming, with amazing graphics and sound and new cutting-edge gameplay features. Delivering on the franchise's compelling story, unrivaled authenticity and intense squad-based action, Brothers In Arms Hell's Highway drops you into Operation Market Garden, the largest paratrooper operation in World War II. Brothers In Arms Hell's Highway will be available at the manufacturer's suggested retail price of $59.99. For more news and information on Brothers In Arms Hell's Highway, please visit the game's official website at www.brothersinarmsgame.com. Gamershell Brothers In Arms Hell's Highway Brutality of War Trailer Mislim kak o će stalker i crysis brzo bit nabijeni ;) |
prešel sam prošla 2 dijela, i nije bog znaj kaj, onak solidno...
ovaj bi mogao biti dobar... Minimum System Requirements: Processor: Intel Pentium D 3.0Ghz / AMD Athlon64 X2 5000+ Display Card!: NVIDIA GeForce 6800 Series / ATI Radeon X1600 Series Memory: 1024MB Free Disk Space: 8GB Operating System: Windows XP SP3 / Windows Vista SP1 |
Citiraj:
|
|
it's outttt.
|
u procesu kupovine je:D
|
U procesu je nabavljanja, kad nabavim javim dojmove...
|
Di je WWII tu sam i ja, kupujem:)
Jebote zahtjeva:D 2.6 dual core 2 GB rama Di ove igre idu:D Taman kupin rame, ne valjua grafika. Kupin grafičku, fali procesorske snage, kad kupim procesor, grafička će zastarit:D Ma pokrenit će se on na 2.2 GHz mora:) |
Jedva cekam i ja , prva dva nastavka su bila genijalna , nadam se da i ovaj nece razocarati.
A ove zahtjeve sve pokrivam :) doduse mozda grafa bude problem ali vidjeti cemo ... |
Citiraj:
|
Jedan komentar : je** ih vise 2. svjetski rat.Stalno isto sranje bokte kako ne kuze DA NEMOGU NISTA VISE IZMISLITI JER JE TO POVIJEST ????
2659925485 igara na temu 2. svj rata a jbt...Pogl COD4 lijepo imas suvremeni rat i to je to. |
Narucio je i ja, jedva cekam da vidim na sto to izgleda :D
|
Citiraj:
|
Naručeno :)
Javljaju mi da su krenuli i da su poslali čak 17 putnika koji prema meni jure brzinom od 196.6 km/h Pošto je naručeno iz druge zemlje di naravno sutra ne obilježavaju naš neradni dan, rado će mi ga donjeti na prag HDD-a first thing in the morning :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:35. |