|
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
eto da malo dignem temu natrag,sad su ispiti pa je malo strka ali ću za vikend donest sve djelove kući i to sve završit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#68 |
Premium
|
@Shifty Gypsy - u garaži našao,tražio u bauhausu i nisam našao ali vele ljudi da ima @tutix - najkasnije u utorak ujutro,jer sam kreten,zaboravio kabal za digitalac edit:MOD JE GOTOV slike dolaze u utorak Zadnje izmijenjeno od: SetH. 06.07.2008. u 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
fino fino... al jos finije si sakrio nedostatke losim slikama ![]() kako god, lijepi mali strojcek |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
Premium
|
naravno. al ne treba nedostatke sakrivat. pokazi ih i budi ponosan kad ih na sljedecem modu ne bude ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
|
nebi ni morao. ![]() ja 300kn za boje dajem jer nemogu drukcije izvest ono sto sam zamislio bez tih boja. a za tako malo kuciste ko tvoje, mogao bi se provuc za cca 100kn da bude uber |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Super je, ovo sa hardom mi je malo smijesno. Jesi li probo stavit ga dolje na onu spuzvu, ili napravis neki mali kavez i stavis ga stavis na dno kucista
![]() |
#82 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ideja odlicna, izgled super, jedno od rijetkih bljestavih kucista koja mi se bas svidjaju (inace je moj ukus uglavnom suportan od ovog). Izgleda mi ko mala bombica sa super hladjenjem zbog jacih komponenti unutra (dusu dalo za LANove). Sad pokuda: lim za prednji dio je ko da ga je Cigo radio (hm, hm, utjecaj Republike Pescenice je tu ![]() Kako god - mod mi se jako svidja ali prednju stranicu si lose obradio. Ali to se isto da srediti. Ili mozda bolje da je ovako, mozda ce biti vise vremena i novaca za onaj bigtower koji si jeftino kupio... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Problem je u tome da kad preko njih jace stegnes lim, da se lim popiga i stranica ispadne neravna, citaj, slampava ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
|
Odlično odrađeno ![]() rispekt + + |
![]() |
![]() |
|