|
![]() |
#61 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Montoya je ku.ac od vozača, dovoljno govori i to da je izletio iz F1.. isto kao i R. Schumacher... nije tu bolid kriv... ovdje je sve prepuno pametnih managera koji znaju kakvi je tko vozač... mislim da je ipak više kompetentnijih ljudi u svijetu F1 koji znaju kojeg vozača vrijedi zadržati... ima vozača koji su imali i lošije plasmane od Montoye pa i dan danas voze... ![]() usporedbe F1, WRC, Nascar, i slično, su potpuno smiješne.. onda možeš uspoređivati i boks, hrvanje, K1, Ultimate fight.. a sve su potpuno različiti stilovi borbe.. tako i ove trke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Hvala qrcu da je forum proradio! Utrka po meni dobra, bogata događanjima. Massa se ko njubara izvrtio, to je loše, nije se iskazao bez trekšn kontrola Kimi je krenuo odlično, ali kasnije puno netipičnih grešaka, to nije dobro za aktualnog svjetskog prvaka, ali nadam se da će se u Maleziji iskupiti i da se Ferrari neće kvariti. Hamilton odvezao rutinski, Heikkija mi je jako žao, jer je najprije navukao Kimija, pa ga kasnije odlično pretekao i onda Alonsu odlično postavio bolid i pretekao ali zahebe stvar na ravnini Drago mi zbog Rosberga, iako on i Heidfeld nisu imali puno posla. I jako mi je žao Bourdaisa, taj dečko je dobar vozač ![]() EDIT: http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/...ing-red-light/
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 16.03.2008. u 09:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
jutro...fal Bogu da je forum proradio... gledao tko F1? hebeno je bilo. heben početak sezone. za ferari je bio katastrofa...alfonso 4., polako ali sigurno. najvise mi je žao coultharda kojeg je massa izbacio u mislim 25. krugu u zavoju, nije mu dao mjesta nego se kao namjerno (po meni) sudario u njega. neki novi vozač glock doživio hebenu nesreću, nije mu nis al bolid je skoro pa totalka. heidfeld i rosberg na postolju sa hamiltonom koji je pobjedio... ![]() jos stupid mob nije zvonio u 5h, pa sam propustio start ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ako ovo nije ista situacija kao s Hamiltonom i Alonsom, onda sam ja lud. McLaren je uvijek bio u centru svih afera i više me ništa ne može začuditi kod njih.
![]() |
![]() |
#65 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
fina utrka, ferrari će se malo pitat oko nekih stvari ![]() šteta bourdaisa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
The mighty pirate
|
Odgledao sam napokon reprizu i ako će ovakva biti cijela sezona, meni paše. Žalim jedino što je Kubica morao odustati zbog ludog japanca koji nije čuo za kočnicu. Sve u svemu, jako dobra utrka. EDIT: Nakajima kažnjen s 10 startnih mjesta na Sepangu zbog napucavanja Kubice pod safety carom.
![]() |
#73 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() @doživotni Intelovče Uživaj ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Lika u mom srcu
|
koja debilana za ferrari.. kimi se skrumpirao ko najveći početnik, Massa NIJE ništa kriv, Coultard je ko kreten zatvorio zavoj i sam si je kriv za izlijetanje. a i nije mu prvi put da radi takvu glupost.. i koji k rade onakve grbe na stazi gdje je Glock izletio.. briju na sigurnost nekakvu, a onda onakve propuste imaju na samoj stazi, isto kao lani kad se Kubica zabio u zid koji je praktički pod 90stupnjeva gledao prema stazi u odnosu na kretanje bolida.. baš mi je lijepo vidjeti ove mlade dečke na podiju, sretni, veseli, grle se pozdravljaju, a ne onog pedera alonsa, montoyu, schumachera,kimija koji se neće ni pogledati na podiju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Nije pa D.C. ima svako pravo birati putanju kojom ce ici. Da je Sato bio na mjestu Mase rekli bi kamikaza a kad je neko iz ferrarija onda je kriv ovaj ispred. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
The mighty pirate
|
E Gabre, ti se nešto protiv Montoye, a lik stvarno nema mane. Ako mu je mana to što nije imao dlake na jeziku i svima rekao što ih ide, onda ok. Ja to vidim kao vrlinu. Isto tako nije volio Schumachera i jedini mu se usudio u to vrijeme suprotstaviti i to je radio i predobro. A što se tiče Coultharda, nije čovjek ništa kriv. Massa je prekasno kočio i da Coultharda nije ni bilo, izletio bi Massa van staze. A onakve grbe ima jako puno staza, i ni meni nije jasno što to ne maknu. Ovo je jedan od gadnijih primjera: http://www.youtube.com/watch?v=RoMqjnxCVgk
![]() |
#78 |
The mighty pirate
|
Zašto bi i tražio mjesto u drugoj ekipi kada je nakon prvih par utrka objavio da odlazi u NASCAR prvom prilikom. Čovjeku se zgadilo to što se zgadilo i Alonsu. Samo je u provm slučaju bio u pitanju Raikkonen, a sad je Hamilton.
![]() |
#79 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
In Rainbows
|
Ja sam se isto digao ujutro. OK je bila utrka, ali kad se bolje pogleda, nista spektakularnog jer bas i nije bilo puno duela, samo nekakvi krsevi...Najvise mi je zao Barichella koji se dobro drzao cijelu utrku i konacno je bio u mogucnosti da uhvati malo vise bodova za Hondu, ali ga je Glock sje*o ![]()
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
odlican race danas,,,,,,, Hamilton fino rutinski od pocetka do kraja,,,,, nemogu za Kimija nesto rec WOW sa je napravio kad je s najboljim bolidom na stazi bio iza pa sasvim je normalno da ce ih sve pojest sa je tu cudno? i onda jos more odustajanja i evo ti dobrog mjesta,,,,,, samo zbog svih tih gluposti je i Alonso uopce dosao do 4.mjesta (ok i to sto se Heiki malo zableso na volanu ![]() stvarno steta za Kubicu, Rubensa i ovog novog Rosberg i Nick odlicno,,,,,,, sad je Kimi ako nista drugo bar pokazao kako je zaje**** obilaziti bez TCa i kako se lose prode kad se malcice trave uhvati straznjim kotacem ![]() bilo bi najc da sezona nastavi ovako,,,,, "atraktivno" ali s puno manje odustajanja ovo je strasno stvarno bilo da samo 7bolida citavo dode do kraja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Ex-Gastarbajter
|
nego, jel zna netko šta je bilo sa kovalainenom da ga je alonso onako skinuo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Ex-Gastarbajter
|
ajme štete, al neka, kolko san videl ni hami ni kovalainen nisu radili gluposti po stazi, valjda nece letit previse okolo ko raikonen i ekipa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Coulthard si je sam kriv za sudar, Massa mu je tren prije ulaska u zavoj bio prednjim dockovima preko pola bolida i Coulthard je bio duzan odmaknut se, al ne vald si je mislio ovo mi je 250-i nastup i bas mu nedam, ko ga j.ebe :/ Inace jako zanimljiva utrka, isplatilo se dic rano ujutro, gledo sam i reprizu, al su ju debelo srezali vidim. Raikkonen pushi bez TC-a cini se, pogotovo sa tako dobrim bolidom.. A Prasicko je cijelu utrku bio mješko karte i palio Full Attack Mod ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|