|
26.05.2009., 22:13 | #61 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
iskreno: ocekivao sam da ce biti puno vise mailova i zainteresiranih ljudi... cudno sretno svim odabranima Zadnje izmijenjeno od: maX. 26.05.2009. u 23:50. Razlog: ipak to nije moja briga, moja briga je da se natjecem :) |
26.05.2009., 22:59 | #62 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Prvi put da su me za nešto izvukli u životu! a hebiga, da su prekjuče došli kad su točno odgovorili. Nisu nagrade baš tako male a nisu svi useri aktivni na ovom forumu.
Oglas
|
|
26.05.2009., 23:06 | #63 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Znam da se podrazumijeva korištenje Windows sustava za sva testiranja, ali u pravilima to nije navedeno, tj. ne ističe se Windows kao jedini sustav na kojem se vrše sva testiranja. Tak da dok bude neko "muku mučil" s tweakanjem svega pomalo za npr. SuperPi neko se lako more odlučiti za drugi OS koji ne ždere tolko resursa ili se u krajnjem slučaju da podesiti daleko bolje od Windowsa i evo vam veselja. Odvrti se SuperPi 1.5 kak i pravila nalažu, ali je u pitanju drugi OS, jer se u pravilima ne navodi da se koriste isključivo Windowsi i svađe ne nedostaje. |
27.05.2009., 00:29 | #65 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Hoćeš reć da su pitanja bila preteška i da se svako od njih nije moglo zguglat? Citiraj:
Citiraj:
Krešo, definiraj koliko se vrti (glupi) OCCT? U natuknicama je 3h a kroz tekst i dalje 6h. I čemu PCMark pobogu... Dođe netko sa SSDjem/RAIDom i sličnim pizdarijama i nemre ga nitko stić. IMHO ovo je najdebilniji bench za ovakvu vrstu natjecanja al eto nek ostane... I ova zadnja boldana se nebude poštivala, u to sam uvjeren jer jedan kompetišn na balkanu nemože proć da se ne vara na neki način a dokaz koje se hlađenje koristilo za određeni bench ne postoji. Ja sam debelo protiv toga al znam da će bit onih koji će puno improvizirat sa hlađenjem. |
||
27.05.2009., 00:36 | #66 | |
Premium
|
Citiraj:
ja sam ocekivao da ce biti brdo takvih mailova pa sam svoje odgovore poslao vise ko mali kviz znanja za mene osobno. da sam znao da ce ih biti samo 12, guglao bi cijelu noc za odgovorima |
|
27.05.2009., 00:50 | #67 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
27.05.2009., 00:59 | #68 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
27.05.2009., 01:04 | #69 |
-------
|
Vredu, testove koje sam spomenul su mi tak i tak prvi pali na pamet. Tak jasno da se lako odrede oni koji su najbolji pokazatelji kak i sam veliš sposobnosti pojedinca u clockanju. Bez da se sve zatrpa svim i svačim, glavno da se vrti. |
27.05.2009., 01:09 | #70 |
Premium
|
Razumjem te u potpunosti Kad se već "daje" cpu i mbo onda bi bilo logično da 3DM/PCM/AM3 nemaju šta radit tu (osim 3DM06 ali CPU test). To je bilo to, sad čekam Kreša dok vidi što ćemo. Osjećam se ko zadnje govno i zanovjetalo al kad neće nitko drugi da predlaže, moram ja :/ |
|
|
Oglas
|
|
27.05.2009., 01:14 | #71 |
-------
|
Teško da te neko doživljava ko zanovijetalo, jer meni također, (a nemam ni najmani interes za clockanje), nema previše smisla stavljati FutureMarkovu paletu, kad ziher ima drugih i(li) bolji testova. Ovak i onak se na kraju sve svodi na dodijeljivanje i zbrajanje bodova koji su dobiveni na temelju postignutih rezultata, a ako se ploče i procesori već nisu "zaputili" do prvih natjecatelja, lako se pravila malo prilagode. |
27.05.2009., 01:23 | #73 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ekipa, prijedlozi su dani, prijedlozi su uzeti u obzir. Kompromisi su napravljeni, a Futuremark paleta je ubačena iz razloga što će se testirati i performanse upravo čitavog sustava s obzirom da će svi raditi sa istim hardverom, a kasnije smo ubacili i overclocking same integrirane kartice u cijelu priču. OCCT se testira na 3 sata. Također, podrazumijeva se korištenje isključivo MS Windows operacijskog sustava i točno određenih aplikacija i verzija istih. Dakle, nitko neće vrtjeti Pi u MathLabu ili na Linux distrama, hvala lijepa Na kraju krajeva nije fora ako je sve idealno, pri tome mislim na odabir (ne)uobičajenih benchmarka, a OCCT je ubačen iz nekih očitih razloga (kako vidite predajete samo grafove, a ne SS-ove završenog testa). U vezi varanja, znam(o) da ćete varati, nismo ni mislili da nećete, unatoč upozorenju i napomeni...Pokušajte slobodno, nismo ni mi sisali vesla, Bože moj P.S. rezultati će se predavati na kraju, odnosno nečiji se rezultati neće se objavljivati do kraja natjecanja, kako bi stvar bila zabavnija Pravila su definitivna. |
27.05.2009., 16:10 | #77 | |
Premium
|
Citiraj:
Kakve veze ima što je maloljetan ak smijem znat? Paket možeš poslat kome god hoćeš sve dok je adresa ispravna. Neću dalje ni komentirat da nebi na kraju ispalo da sam ja kriv nečemu što velika većina ovdje zna i šuti. |
|
27.05.2009., 16:32 | #78 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Slažem se s Bulletom, na rezultate PCMarka dosta utječu performanse diska, pa onda i memorije. Bolje bi bilo da je specificirano da se koristi isključivo CPU test PCMarkva05. @ Bullet Da, mislim da su pitanja preteška i da se definitivno ne mogu progooglati u sat vremena osim u slučaju da većina odgovora znaš, pa samo želiš provjeriti jesu 100% točni. Također bih rekao da ima pitanja za koja ne postoji 100% točan odgovor odnosno odgovor koji je negdje moguće provjeriti. Ne bi se čudio niti da su odgovori na neka opskurnija pitanja procurili, bilo preko maila, nekog drugog foruma ili jednostavno verbalno. |
27.05.2009., 16:36 | #79 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Kakve veze ima što je ime od nekog drugoga (roditelja, babe, komšije). Bitno da su pitanja točno odgovorena. Nije vrag da se bojite malo zdrave konkurencije? NHF Ja sam isto bio primoren napisati svoju "drugu" adresu jer mi na trenutnu (u zgradi, u ne ulici ) stigne svaka peta pošiljka. Možda je dotični ivan il kako se zove u istoj sitaciji. Što se tiče bana ili ne, pitanja i ostalo je bilo na portalu a ne na forumu...
27.05.2009., 16:38 | #80 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Word. Pogotovo na baljezganja vezana za SuperPi "tvikove", koje smo vec imali prilike iskusiti s Vasionamajstorom...
27.05.2009., 16:47 | #81 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
|
27.05.2009., 17:49 | #82 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ima i više od dva (ne samo on)...ali su ljudi koji su organizirali natjecanje rekli da to nije njihova krivnja jer pravilima nije bilo definirano da banani i oni sa više accounta ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri.
27.05.2009., 18:02 | #83 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
sta treba u pravilima pisat da u nagradnoj igri nemogu sudjelovat banani? malo blesavo sta ne? a zasto onda uopce treba nadimak sa foruma? i zasto nebi maloljetnik mogao dobit paket na svoje ime? a mozda je od onih 12 jos koje "njegovo" ime.... smatram da bi doticni trebao dobit ban i sa nagradne igre, a i sa foruma... |
27.05.2009., 18:14 | #84 |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
Ovo natjecanje je od odlične ideje postala prava farsa... S jedne strane se prijeti moderatorskom palicom za pokušaje varanja banom i diskvalifikacijom a s druge strane je moguće forumaše sa multi accountima i klonovima bananih nagraditi Phenomima... Na žalost, realizacija natjecanja je zasjenila PCE i AMD-ovu odličnu gestu i ideju... Natjecanje još nije ni počelo a muljavine se već otkrivaju... Po načelu dosljednosti bi svi koji krše opća pravila foruma trebali biti diskvalificirani bez posebnih naglašavanja... |
27.05.2009., 18:38 | #85 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
S obzirom da je natjecanje organizirano isključivo za regularne članove PCE foruma, a dodatnom provjerom je utvrđeno da je jedan od prijavljenih članova trajno udaljen s foruma, taj natjecatelj je diskvalificiran. Na njegovo mjesto je random generatorom izvučen korisnik Cele303, a s cijelom situacijom je upoznat i AMD kao organizator natjecanja te je to odobreno i s njihove strane. Molim da se korisnici suzdrže od nepotrebnih insinuacija, cijela stvar je organizirana za članove foruma i PCE portal poduzima sve potrebno da organizacija i natjecanje bude po pravilima i regularno. Svi ste imali jednako šanse i istu mogućnost za prijavu i broj prijavljenih korisnika je stvarno mali, no i u takvim uvjetima dovoljan za regularnost natjecanja. Sve ostalo molim ostavite po strani, totalno je nebitno za ovo natjecanje i od sad nadalje se usmjerite na samo natjecanje i rezultate istoga. |
27.05.2009., 18:59 | #86 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
27.05.2009., 19:25 | #87 |
Premium
|
Ako se ide po pravilima foruma onda se pitam što gospon Anton Bačić a.k.a Vesna Bačić a.k.a Ivan232 a.k.a vservera radi još na listi? Kvejk je mogao izletit a vservera ostaje? Isto tako znam da je dotični smislio jedan, onak.. plan za hlađenje koje bi ga trebalo diskvalificirat odmah ali nek se sam javi ovdje... Očekuje se fer i korektnost od natjecatelja a sranja se događaju prije samog početka i od strane admina. Ne prozivam nikog s ovim al ako je kvejk mogao izletit onda Anton nije po ničemu zaslužio da ostane tu |
27.05.2009., 19:32 | #88 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao što rekoh, ostavite se nagađanja - dotični je odradio ban na određeno i kao takav ulazi u kriterije za natjecanje. Sve ostalo je mašta autora, koja si je dala previše slobode. Što se hlađenja tiče - ako imaš konkretne dokaze molim da mi se predoče. U protivnom, smajli koji značajno namiguje neće napraviti ništa, bar ne pozitivno za tebe I da, zaboravite na bilo kakve nagradne igre ubuduće. Kada nam dođe hardver za nagradne igre jednostavno ga bacimo u Savu. Ove glupe insinuacije i idiotarije više sigurno nećemo čitati. |
27.05.2009., 19:35 | #89 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
27.05.2009., 19:42 | #90 |
Premium
|
Nisam ni sumnjo da će bit rafal na mene nakon ovoga. Čvrste dokaze nemam, "možda" ih netko ima. Uostalom, ne zanima me uopće... Jednostavno sam htio reć da pravila foruma ne dozvoljavaju multiple accounte a jedan član ih ima. Oba aktivna i ne banana. Neću ulazit u daljnu raspravu, na vama je da odlučite što ćete i kako ćete. Žao mi je samo što je najjači konkurent ispao iz igre. |
|
|
Oglas
|
|
|
|