|
![]() |
#842 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
ja sam korisnik Visa Web prepaid card-a od OTP banke , izuzetno zadovoljan,na paypalu je prošlo sve bez ikakvih problema! sa tekučeg povučem koliko mi treba na karticu za uplatiti +koju kunu više i zasada apsolutno nikakvih problema i nije me strah da mi neko ne mazne lovu s računa(ili slično) jer se apsolutno nigdje ne vidi broj mog TR,s kojim zapravo kartica i nema veze ,jer se na nju šalje lova,odnosno koliko mi je potrebno. mogu s njom normalno kupovati u bilokojem dučanu,dizat lovu na bankomatu. koristim skoro godinu dana za šoping na e-bayu i ostalim stranicama i sve uredno prolazi,naplata je skoro pa trenutna i odmah vidljiva! izvode dobivam na stranici internet bankarstva,na mail i mjesečno poštom za sve transakcije ,tako da imam maksimalni uvid u sve što kupujem! Uvjet da bi dobili karticu je da imate u OTP-u otvoren tekući račun! http://www.otpbanka.hr/html/g_visawebprepaid.htm
I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 20.10.2010. u 09:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
znam da je ovo potpuni off topic ali mi je jako vazno. Znaci moram uplatit nekom novce preko erste netbankinga i sva polja znam popunit osim model,sto tu trebam upisat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Premium
|
a u drugo polje odma do toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako nemas poziv na broj, stavis datum, npr. 20102010. (vidi datuma danas ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
model: prazno ili 00, broj: datum |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Premium
|
nvm,skuzio sam,model 99,broj nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Može par pitanja, fakat sam tražio odgovore al ne mogu nać. Želim otvorit PBZ žiro (inače imam zaba tekući, žiro, devizni), i dobit debtnu visu electron. Želim otvorit Paypal, i koristit ga za kupovinu preko Ebaya. Problem je u tome što mi boravište (Zagreb) i prebivalište (na osobnoj, putovnici...Samobor), nisu iste adrese. U PBZ mi govore da mi adresa Vise ne može bit ZG (boravište), već prebivalište. Navodno je to problem kod primanja itema odnosno adresa na koju bi primao robu ne bi mi bila ista ko adresa na koju mi je otvoren PP, odnosno Visa, te se u tome slučaju odbijaju transakcije. Mollim malo pojašnjenja, jednostavno ne želim da mi roba stiže u Samobor na adresu koja mi je u osobnoj i na kojoj sam prijavljen, već u ZG TY |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Znaci ti sam broj racuna vezes uz acc na PP i nista drugo. a na PP sam stavis adresu koju zelis |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#855 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ima li sto od hrvatskog paypala i primanja novaca? Ima li bilo koji nacin kako bih mogao primiti novce? Mogu li otvoriti racun u stranoj zemlji i upisati broj svoje kartice? (Cisto sumnjam da bi ovo radilo) Ili da mi bar novac ostane na paypal racunu da mogu koristiti novac preko ebaya ili trgovine koja prima paypal placanja? Moze li bilo koji drugi servis (Alertpay? Jeli siguran?) omoguciti primanje novaca na Hrvatskom racunu? Radi se o donacijama, pa me zanima prima li paypal to ili ne? (Zajedno sa chipin boxom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Inače, koliko se piše naokolo, proradit će i kod nas do polovice iduće godine jer će se "urediti" zakon o deviznom poslovanju građana tako da će nestati sve zakonske prepreke.
![]() |
![]() |
#857 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Da sad ne tražim kroz svih 29 stranica jer mi se ne da ![]() u PBZu koji račun treba imat i koji su uslovi za taj račun da se dobije kartica s kojom se može na PayPal ?
![]() |
![]() |
#859 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#861 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
imam žiro račun u zabi, narančasta kartica, piše visa electron. Idem potvrdit karticu i kaže mi da je kartica odbijena od strane banke ???? Idem podič pare da vidim kaj je, a sve normalno funkcionira ???? E tam di piše card number ide onih 16 brojeva sa kartice ili broj žiro računa ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Dobio sam neka sredstva povratno na paypal natrag,kako se ta sredstva koriste sad?Dali se kod sljedeće transakcije skida prvo s tih sredstava ili moram nešto naznačiti kako bi mi se skinula ta sredstva prva? pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako je bio refund, onda to normalno prolazi i ide nazad na karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Tako je, na računu će pisati "+iznos" što će reći da je povrat sjeo na karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#870 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ima li nacin da se promjeni ime i prezime...napravio sam jednium ljudim paypal na ime od njega, a stavio autorizaicju na njezinu karticu, pa bi ona sad to htjela da sve bude na nju... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|