|
![]() |
#841 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Najvjerojatnije prije 2mj. kreću ostali proizvođači poput Asus, Msi i ostali
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Moguće, ima smisla računica. Što bi rekli 200$ u USA je u europi u hardveru 200€. Koliko nešto što je u đermaniji 200€ kod nas skuplje - to je ta cijena otpilike (veći porez, marže i sl). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Nego jedna stvar mi nije jasna... Svugdje pise da MSI Gaming 970 ima u OC modu boost na 1279mhz, ukljucujuci i njihov site, a meni na istoj kada igram, afterbuner a i msi gaming app izbacuju 1393mhz? Nije da se bunim, ali mi nije bas jasno, jel moguce da oba grijese? ![]() EDIT: ja naravno nisam OCao jer apsolutno nema potrebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Prvoklasni Krkan
|
Ne razumijem te, grafa ima 3 moda, silent (navodno referenti klokovi), gaming (standardan nacin rada mrvu podignuti klokovi) i OC mode (jos malo vise podignuti klokovi). Na nijednom rivju site-u se ne spominje 1393mhz, naprotiv, ekipa ju hvali da je super sto se moze rucno OCat na 1,4-1,5ghz. Ili mi zelis reci da MSI ima u sebi neki OC mode, koji ako mu temperature dozvoljavaju dize klok cak iznad Boost-a? EDIT: kad smo kod toga, nisam jos vidio da je GPU dosegnu 70 stupnjeva, mislim da je 67 max, ali svejedno nije ni blizu 50ak stupnjeva na staroj koju sam hladio Termalright Shamanom ![]() Zadnje izmijenjeno od: Disco. 17.01.2015. u 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
MSI gaming app je OC software prakticki. Prvi mod je stock a druga dva su OC, visi i manji(ili kak vec, nebitno). Vec je to neko vrijeme vani, jos od 780 gaming i nema razloga da bi to netko koristil u recenzijama. Makni to i imas normalne taktove ak smeta. Ja sam maknul jer nije bilo bas stabilno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Te grafe imaju nekakvu temp protekciju, i na određenoj temperaturi grafa počne smanjivat gas ![]()
![]() |
![]() |
#848 |
Prvoklasni Krkan
|
Ma sada sam skuzio da, ne smeta mi sto se tice stabilnosti(nit se grafa grije, niti sam imao ikakvih problema sa stabilnosti, sve radi ko podmazano) i OK mi je da npr kad igram FC4 GPU bude na tih 1393, ali vec neko vrijeme igram ONI (igra iz 2000-e, posto je meni dobra igra uvijek dobra igra, rado odigram i prastare hitove, HINT: moj avatar ![]() ![]() Evo skrinsot, nevjerovatno kako su je fino prilagodili za 16:9 (moddana jogurt verzija), cak ni HUD nije izoblicen: ![]() Zadnje izmijenjeno od: Disco. 18.01.2015. u 10:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Vršni visioc
|
Ja sam testirao 4 GB G1 gaming 970 i SVAKA stock je imala drugaciji boost. Neke cak za 50tak mhz vise od ostalih ![]() Ovo sto je kolega napisao, kod nas ide tako. Dodate jednu nulu na dolare. 300$=3000kn ![]()
![]() |
#850 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
http://wccftech.com/nvidia-geforce-g...radeon-r9-285/ Kao što link kaže prvi neslužbeni rezultat gtx 960 kartice. Koliko para toliko muzike ali mi prejadno izgleda ova 960 tj benchmark. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
A sam info kaže startna cijena 179 eura i još brža od prethodnog modela. Jedino čekam navalu modela i kvalitetnog reviewa.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
![]() Viš viš ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Nažalost, nijedna x60 kartica osim eventualno 460ke nije prošla dobro i zapaženo na tržištu. Istek Ti kartice su pokazale nešto, tako da vjerujem da će i ovdje biti takav slučaj. Da će neka kartica od tih biti best buy, vjerojatno neće. Al jbg, eto ja čekam da izaže i neke normalne cijene i vjerojatno budem uzeo.
![]() |
#856 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
http://wccftech.com/nvidia-gm206-ana...er-gtx-960-ti/ Još novosti...U svakom slučaju za svakog tko treba kupit novu karticu( i ja) zanimljivo razdoblje gdje se nudi sve i svašta a i nova AMD 300 serija nije baš tako daleko za koju kruže glasine da bi trebao bit popriličan skok performansi vs trenutna AMD serija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
660 Ti je nudio blagi pomak sa smanjenom potrošnjom. Ali cijene su prešle preko 2000kn
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Extrema Thule
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Guest
|
Ako je cijena ista kao kod 280X ja bi ipak prednost dao AMD-ovoj kartici. Zbog više memorije. |
![]() |
![]() |
#865 |
Premium
|
Da, cini se da je tako, ja sam nedavno uzeo 285-icu, namjeravao sam cekati 960 ali bio sam nestrpljiv ![]()
![]() |
#867 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
I ja imam 660Ti i potpuno se slažem s tobom...moja žvače sve što joj bacim na 1200p (a bacam zahtjevne stvari)....a sad ako se i mora nešto spustit u postavkama (da bi "letilo") ne utječe na kvalitetu prikaza značajno...ako i uopće.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Terror Absolut!
Datum registracije: May 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
i5 4670k, gtx 970, 8 giga rama, ne baš bajni rezultati ili sam u krivu?
Bok momci, ovak, imam gore u opisu navedenu konfiguraciju pa me zanima sljedeće. Far cry 4, crysis 3, watch dogs i ostale igrice ne rade kako spada ili ja nisam normalan i to na 1680x1050 rezoluciji. primjerice, watch dogs igram na nativnoj rezoluciji monitora ali ostali detalji su sve na LOW da ne može bit manje i ponekad osjetim da tu i tamo zaštuca. Zadnji updejti su instalirani od igre te od grafičke kartice (driveri) virusa nema na kompu sve čisto ko suza. Far cry 4 mi je sve na ultra ali ako ukljucim anti-aliasing iliti MSAA igra dosta šteka, a ne da govorim za crysis 3.. Otvorio sam ovu temu iz razloga što sam vidio da je pcekspert bacio review za gtx 960 pa su napisali da je ta grafička namjenjena za full hd rezoluciji i MAX detalje + mogucnosti ukljucivanja MSAA i ostale kerefeke. Pa mene sad zanima koji je moj problem? Jer je gtx 970 dosta jača kartica od 960, enivej da li suovo OK rezultati (mjerio sam sa fraps programom) Evo link: http://pastebin.com/fwRt7g48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
uključi si ograničenje fps-a u drajveru grafičke (v-sync na 60Hz odnosno fps) |
![]() |
![]() |
|
|