|
![]() |
#83551 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Također. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83552 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
nema više poticaja za fizičke osobe? ![]() sranje, a baš sam mislija ubosti neki električni BYD za grad...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#83553 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Koji BMW voziš? Koji motor, automatik/manual i koliko hp? Moj passat b7 2.0 TDI 177hp ( manual ) isto pije oko 7-7,5l na 140 kmh ( Imotski - Zagreb ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83554 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83555 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#83556 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#83557 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Evo malo da i tu ispusem furstracije sa Holdingom i ZG Parkingom. Znaci Novska ulica uz Savski nasip, neobiljezena mjesta... u zadnjih 6 mjeseci sam dobio 5 dnevnih karti, 2 su stornirali, 3 su jos u obradi iako zadnji mail koji sam dobio prije 3 mjeseca kaze da je legitimno naplacena (auto na identicnom mjesu, na 2 karte pise Novska, na jednoj pise Ulica Vladimira Ruzdjaka). Ja oducim da mi je dosta slanja mailova i zivkanja te odem u Holding na Vukovarsku rijesiti to u zivo. Lik koji je zaduzen za reklamacije je slijepa osoba, covjek na kompu otvori slike i pita mene "sta vidite na slikama?". Ja mu odgovorim da je to moj auto na neoznacenom parkingu i dobijem odgovor "ja vama vjerujem, al ja tu sad ne mogu nista". I nemre nikoga pozvat jer oni to tak ne rade. A ovi vani na salterima vide sve isto, ali oni rade samo naplate, oni ne storniraju. A do ovih koji na mailove (ne)odgovaraju se u zivo nemoze doci jer oni ne primaju stranke. I sta sad dalje, kontaktirat medije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#83558 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Tragikomedija :D Vjerojatno je slijepa osoba i naplatila parking na neobilježenom mjestu :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#83559 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#83560 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@Igorr Točno. Poticaji su samo za EV i vozila na vodik. Vjerojatno zbog toga jer je natječaj samo za pravne osobe. Očekujem da za fizičke osobe budu i PHEV vozila.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#83561 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83562 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Volkswagen Boss Criticizes Pop-Out Door Handles: 'Terrible to Operate' No shit, Sherlock EDIT: službeno predstavljeni Omoda i Jaecoo. Cijene su vrlo prihvatljive. 25k za Omoda 5 koji je SUV B klase. https://omodajaecoo.hr/
![]() |
#83563 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|