|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Znam da je 20g. ali mislim da su baklje se mogle probaviti prije 20g. danas je po meni to primitivizam. Šta imaš doći na nogometnu utakmicu i vrtiti baklju u ruci i onda je baciti na teren? vau kako zakon, imam 5 god. pa me oduševljavaju iskrice i dim... Mislim stvarno... Zbog ambijenta nekoga? To je subjektivna stvar, tko kaže da samo dekoracija ne bi bila dovoljna, nego ajmo kao divljaci sve zadimiti i zapaliti. Ja se ne slažem sa bakljadom ako netko navija za klub super to je njegova osobna stvar a to nikada ne bi trebalo isticati ispred nogometa eventualno spomenuti na TV s čime je i to dobilo dosta prostora. Šta hočete vlastitu TV emisiju? Jeli vi navijate za klub iz ljubavi prema njemu ili zato da bi se o vama pričalo? To me tako podsjeća na one ljude koji idu u crkvu samo da bi bili viđeni a izvan crkve su kriminalci.
![]() |
#782 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ok, ovo se najvise na torcidu odnosilo. Prosle godine sam bio na sjeveru i svi im kazu ok, imate baklje zapali te ih ako vam je toliki gušt ali ne bacajte ih odmah, i ništa svi zapale i bace odmah na teren. Koja je svrha toga osim izazivanje nereda?
![]() |
#784 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
evo kako je to izgledalo u subotu: hello2 : http://rapidshare.de/files/16038694/Dimnijada.wmv.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Liga za prvaka: Kamen Ingrad - Varteks 0:1 Dinamo - Rijeka 1:2 Hajduk - Osijek 3:0 Liga za ostanak: Inter - Cibalia 4:3 Međimurje - Slaven Belupo 3:4 Pula SČ - Zagreb 4:1 Zadnje izmijenjeno od: Mailman. 25.03.2006. u 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
ja odbio poziv na tekmu... ako bude dobra atmosfera (a biće) i još dinamo pobijedi, pojest ću se t.j. svejedno ću se pojest... |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Hajduk - Osijek 3:0 Nikica Jelavic - '63 Nikica Jelavic - '66 Niko Kranjcar - '69 Ajd nek je i nama sunce granilo!!!!: sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
za Jelavica se zna po kojoj liniji igra , to ne bi htio komentirati . A htv ovaj mjesec od mene nece vidjeti pretplatu jer stoka jedna - nema prijenosa , kao poteskoce , koja su to stoka , sad nema nogometa , a prosli vikend su me mucili sa jadranskim derbijem - dugo losiju nisam vidio . trenutno 1:1 dinamo rijeka , strijelci etto i rendulic . hvala bogu za radiju |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#793 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pizda im materina lopovska:mad: , već je 1:1 a neće prenositi uopće prvo poluvrijeme: hitthewa Isto radio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#796 |
Premium
|
web radio;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Jadranski derbi je bio za pet samo zadnjih 20minuta . ovo ostalo je bilo uzas . @Thoroughbred B - ak nista otidji do auta i odfrlji radio . ja bi spavao u tvome autu sa obzirom kakav je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() EDIT: s indexa... "I u nastavku susreta nije nedostajalo odličnih akcija i izglednih prilika" : suicide za htv
![]() |
![]() |
#800 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bem ti Bošnjaka....dvaput puca i dvaput ravno u golmana: suicide |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Premium
|
Kako mi je drago yeeeeeeeeeeeee!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
odlica tekma,atmosfera na stadionu fenomenalna kao i navijanje,sjever- navijanje konstantno cijelu tekmu stvarno je bilo jako i bucno 90 minuta, jedino kaj mi je zao kaj dinamo nije iskoristio previse prilika za gol,stvarno je bilo previse propustenih sansi i onda ih je stigla kazna,ali bar je rijeka dosla i odigrala muski makar ih je dinamo stisnuo ja im cestitam na pobijedi vidi se da su dobro uigrana momcad
![]() |
#805 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#806 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jelte tbb ti si dinamovac? loše, jako. mislim znam ja tu još jednoga, ali taj obično je plav kad su utakmice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Premium
|
Citiraj:
Sine,dok sam ja odlazio na zapadnu tribinu ti si se jos u pijesku gore igrao ![]() Inace,brat bio huligan pa me vodio na tekme iako jos nisam znao samostalno hodat ![]()
![]() |
![]() |
#809 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
da bio sam na tekmi na sjeveru,armade nije bilo bas puno mislio sam da ce ih vise doci ali bili su ok,a sad sam tek skuzio da nije bilo prijenosa mamu im j...m,to je hrt namjerno odjebao prvo poluvrijeme,ispravite ako grijesim ali frend mi je rekao da je tek drugo pol. prenoseno,a ja mislim da nisu prenosili zbog koreografije i zbog medijima upucenih poruka s sjeverne tribine, zbog ovih hajki na navijace,znaci ne govorim samo o bbb nego o svim navijackim skupinama ispada da smo mi navijaci drzavni neprijatelji broj 1! eto onda su se izvjesili neki transparenti s porukama i koreografijom prigodnom upucenim njima da odjebu s nepotrebnim represijama na navijace,da se otvore oci i vidi sto se desava u drzavi,uostalom ako nabavim slike stavit cu pa cete vidjeti o cemu govorim,koja su to govna na hrt-u nevjerojatno!
![]() |
#810 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|