PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   HNL 2005/2006 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=23679)

Jelc 07.08.2005. 12:26

HNL 2005/2006

Evo, da ne postamo po cijelom forumu.
Prošla su tri kola-vrijeme je da se otvori topic:)

Pravila znate:nema politike i j*****a majke ni purgerske ni tovarske a bogme ni ostalih.

Svaki takav ide adminu na listu i cap:D
Nadam se da je sve jasno.

Jelc 07.08.2005. 12:32

Mene je sinoć najviše iznenadio Mathias Chago-bilo ga je po cijelom terenu, oduzimao je lopte, išao u napad i vraćao se u obranu.

I zabio dvije gajbe.:D

Jebiga-svatko neleti nekom:)

Mi smo Osijeku nakon Ajdukove petarde-Rijeka je nama nakon pušione od Osijeka...a Ajduk izgleda još od kobasičara nije došao sebi.

Makar mislim da Rijeka ni u ludilu nije očekivala da će ovako proći.

giga 07.08.2005. 12:39

Evo mozemo krenuti sa jucerasnjom sramotom u Maksimiru...
Ja mislim da je rezultat veci nego sta je trebao biti,nismo bas tako losi bili,ali kada se primi 5 komada nema price.
Sto mislite o novom vrataru Rijeke,Zilicu!? Bas me zanima...iako nakon 5 golova tesko je reci ali mi se cini da je onaj sa vrha sesnesterca trebao obraniti,ali imao je nekoliko dobrih intervencija..
BTW Hajduk!? komentari...Cirine izmisljotine nisu bas dobro prosle,mislimda bi bolje bilo da je Kalea stavio u napad decko je dosta visok pa se mozda posreci...:D
a caho,ja mislim da je to krumpir od igraca,to staje zabio dva gola govori dovljno o svemu.Kada ti tako netko tipa Krunoslav J. ili Gatusso zabije dva komada sto vise reci...Ne volim takve igrace.

Tooma 07.08.2005. 12:53

ja mislin da od lige ove godine mozemo ocekivat manje nego lani
sve to ide u neku stvar

dinamo je dobro igra protiv rijeke medjutim tu je jos poraz od osijeka kojeg je hajduk nadera 6:0. ne samo da je dinamo izgubija nego in ni gol nije moga dat

hajduk najprije ka nesto pobjedjuje a onda pusi dva gola od kamena i to oba (koliko mogu procitat po novinama) greskom obrane. s ovakvom obranom hajduk nema sanse bit sesti a kamoli prvi

o hrvatskom nogometu nema smisla raspravljat dok ga vodi tko ga vodi
kad klubove (cast iznimkama) preuzmu ljudi kojima je vise stalo do samih klubova nego do svog ega i love hrvatski nogomet dozivit ce ogroman uspjeh, a onda i mi mozda budemo imali jednog debrecena

Jelc 07.08.2005. 12:59

Citiraj:

Originally posted by giga
Evo mozemo krenuti sa jucerasnjom sramotom u Maksimiru...
Ja mislim da je rezultat veci nego sta je trebao biti,nismo bas tako losi bili,ali kada se primi 5 komada nema price.

A gle-da je čelavi zabio onda za 3:2 kad je Dinamo bio malo pao tko zna kako bi bilo.
Ovak je pukla petarda.:)

Chago je po meni igrao izvrsno-očito je dobar potez kaj je Kuže došao pameti i stavio ga u momčad.

Takav tip "radnika" treba svakoj momčadi, fizički je u dobroj formi a sad će još dobiti i na samopouzdanju.

Od kad je otišao Agić točno je bilo za primjetiti da nam fali trke i agresije u igri.

Jebeš umjetnički dojam-sjeti se samo kako je Dinamu bila čvrsta obrana kad su igrali "panjevi" kao Jurić ili Tomas.

Zond 07.08.2005. 13:06

Sinoc bolje nije moglo biti, i na tribini, i na terenu.

Nanana nanana Oooooooo Dinamooooo Dinamoooo Dinamooooo Znaj Da Te Vooolim Jaaaa Voooolim Jaaaa ....

giga 07.08.2005. 13:59

Pa i ja mislim da je utakmica mogla otploviti u drukcije vode da je to Pero zabio,a ovako bilo sto bilo.Kada cujes 5-1 rekao ajme,ali ako malo sagledas i nisam bas tako ne zadovoljan...iako odjekuje ono pet komada.
Da ja sam isto za to da svakoj momcadi treba jedan ČAGO ili takav igrac,ali ja ih ne volim...volim zadnje vezne tipa Jerko leko ili tako nestko sa mozgom u nogama i glavi ili Soldo ili Pirlo koji je od zadnjeg veznog dosao do napada skoro zbog tehnike...
Ja mislim da ce ove godine biti zanimljiva liga sta se tice bodova,a utakmice se bas i necemo nekih ljepotica nagledati...

Jelc 07.08.2005. 14:18

A jebiga, neće ti "umjetnici" razbijati protivničku igru na centru ili bliže njihovom golu-nego "šljakeri":)

Ili "umjetnici" i dva bočna koji će cijelu tekmu špartati od jednog do drugog kraja terena- takve je malo teže naći.

Dragon Killer 07.08.2005. 14:21

Citiraj:

Originally posted by giga
Ja mislim da ce ove godine biti zanimljiva liga sta se tice bodova,a utakmice se bas i necemo nekih ljepotica nagledati...
Bar čemo se nagledat hrpu jefntino primljenih golova i gledat kako obrane su svake godie sve gore

Jelc 08.08.2005. 13:33

Ovaj tjedan:

1.
OSIJEK – RIJEKA ned.14.08. HTV
20.45
2.
INTER-ZAPR. – DINAMO ned.14.08.
3.
VARTEKS – CIBALIA
20.00
4.
SL. BELUPO – PULA ST.ČEŠKO
5.
HAJDUK – MEĐIMURJE
20.00
6.
ZAGREB – KAMEN INGRAD

Prognoze?

Zond 08.08.2005. 14:00

Nezahvalno je prognozirati :D

Inace stavio bih domacu pobjedu Varteksa.

Jelc 08.08.2005. 14:40

Mislim da bum navijal za:

Me-đi-mu-rci lepi dečki u široke gaćeeeeeeeee....:D :D :D

Malo me je strah opuštanja Dinama u stilu lako-ćemo...

Zond 08.08.2005. 14:49

Aj najjace je u Varazdinu kad Varteks zabije gol, prvo inferno sample harmonike i tehno varijanta: "Ja sem Varazdinec" :D

Jelc 08.08.2005. 15:00

Citiraj:

Originally posted by Zond
Aj najjace je u Varazdinu kad Varteks zabije gol, prvo inferno sample harmonike i tehno varijanta: "Ja sem Varazdinec" :D
To još nism čuo:D

Zond 08.08.2005. 15:03

Pogledaj koju onu emisiju HNL, opal bus na pod od smijeha.

Mailman 08.08.2005. 15:08

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ovaj tjedan:

SL. BELUPO – PULA ST.ČEŠKO

Prognoze?

utopljenici traže slamku spasa...:D
ružna utakmica, iscjepkana prekidima...
priželjkujem 2.-jku ali ni 0 ne bi bila loša :D

ZX 1 08.08.2005. 16:39

Inter-Dinamo je naj jača tekma to je trebalo biti na TV-u. Inače čista dvojka.
Osijek-Rijeka 0,2.

giga 08.08.2005. 21:20

Osijek x2
Zapresic 2
Zagreb 1
Varazdin 1
Koprivnica 1x
Split 1

Virus7 08.08.2005. 22:41

Citiraj:

Originally posted by ZX 1
Inter-Dinamo je naj jača tekma to je trebalo biti na TV-u. Inače čista dvojka.
Osijek-Rijeka 0,2.

Nebih se slozio da ce dinamo dobit inter u zapresicu kao sto je rijeku na maksimiru,po meni je ovo X!!!!!

Toncek 08.08.2005. 23:41

Inter-Dinamo i je na htv-u

masni 09.08.2005. 00:08

malo sam sad pratio ova 3 kola i mogu reci samo jedno...dinamo se vraca u velikom stilu, a hajduk je najveci bimber do sada...toliko mi ih je zao da se jednostavno moram smijati...a o ćiri da ne govorimo - tip je jebeni klaun, ali je besmrtan...:D:D:D

citam novine dan poslije petarde na poljudu - "da split ima mamića, hajduk bi bio prvak europe"...ček sam malo...

uostalom, dinamo nema isprike za proslu sezonu, ali je hajduk sa jebenih 52% osvojenih bodova osvojio prvenstvo...pa di to ima...??? jedna chelsea je imala oko 95%...to je zalosno...

neznam, kako sad stvari stoje, dinamo ce pomesti pod sa svima, u to ne sumnjam...varteks bi mogao biti dobar, rijeka i osijek su tu negdje...

giga 09.08.2005. 00:51

neznam, kako sad stvari stoje, dinamo ce pomesti pod sa svima, u to ne sumnjam...varteks bi mogao biti dobar, rijeka i osijek su tu negdje... [/B][/QUOTE]

Mislim da to nece ici bas tako.Pa po meni u Dinamu jedino vrijedi mali Bosnjak i mozda Mitu,iako mi je on malo li-la.Pa sada protiv Rijeke je dva gola dao Chago,znas kada ce ih opet dati? Svetog nikada ili mozda opet protiv Rijeke...
Ovo je po meni prvenstvo u kojem nema favorita jer su svi podjednako losi.Odnosno svi su isti osim Dinama i Hajduka koji su se spustili na razinu ostalih klubova po imenima.

Emissary 09.08.2005. 12:36

Abramovič kupuje Varteks

http://www.slobodnadalmacija.hr/20050809/sport01.asp

Jelc 09.08.2005. 14:01

Re: Abramovič kupuje Varteks

Citiraj:

Originally posted by Emissary
http://www.slobodnadalmacija.hr/20050809/sport01.asp
Patka:)

Mljac 09.08.2005. 14:34

Morat će se u Nedjelju na tekmu.
Navijat za Dinamo ali simpatizirati Inter.

Nek onda tekma završi sa 4-4, po bod svakome a puno golova!

Mislim da će ovo prvenstvo Dinamo biti prvi, ali ne baš tako lako kako sada izgleda. Inter, Rijeka, Varteks mogu uvijek iznenaditi a i Hajduk može biti opasan ako uspiju dovući dva do tri obrambena igrača nogolomca (takvi im čini mi se i najviše fale, nema tu agresije). I ako naravno ne prodaju Kranjčara.

Kad smo kod Kranjčara, baš me zanima da li bi sada Ćiro i Igor odbili milju i pol eura koliko su za njega dali?

"Sine, Niko vrijedi 20 milijuna..."!

E budale....

Jelc 09.08.2005. 14:43

Citiraj:

Originally posted by Mljac
"Sine, Niko vrijedi 20 milijuna..."!
Nije sine nego šine:D :D :D

Mene je najviše strah onog našeg "lako ćemo", tak smo došli i u Osijek-mislili samo ak su popili petardu od Ajduka da ćemo ih razbiti...

Pa smo dobili po...

Mljac 09.08.2005. 15:01

Ma to se i ja bojim, u ostalom Dinamo je i prošle sezone bio jači od svih 6 ekipa koje su prvenstvo završile ispred njega, a ostao je u drvenoj ligi.
Po meni sve radi toga "lako ćemo", pa kad su kola krenula nizbrdo više ih ništa nije moglo zaustaviti.

Ma to su balkanske fore, ja sam siguran da recimo Hajduk nebi ni slučajno prošao ovako sramno da je igrao protiv nekog "brand name" kluba. Možda bi ukupna gol razlika bila 5-2, ali siguran sam da nebi bilo 8-0.

Jelc 09.08.2005. 15:21

Ak ništa drugo-barem ćemo koliko-toliko odmorni doći u Zaprasić.

Oni se ipak budu ispucali sa Zvezdom.

Mljac 09.08.2005. 15:25

Citiraj:

Ak ništa drugo-barem ćemo koliko-toliko odmorni doći u Zaprasić.

Oni se ipak budu ispucali sa Zvezdom.

O da...

Nadam se samo da ćemo kak oni vele "sestre da im se naj...!":clap:

Emissary 09.08.2005. 16:36

Re: Re: Abramovič kupuje Varteks

Citiraj:

Patka:)
Vi žderonje mislite samo na perad i druge kopnene životinje :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:06.