|
![]() |
#7892 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Ok, nije covjek namjerno, ja sam ga povukao za jezik. Spomenuo sam ios kao usporedbu a androidom. Tu jos puno android mora nauciti. ![]() Premda System cleaner stvarno puno pomogne kod sporog androida.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7893 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
http://s23.postimg.org/sz0s8hr2z/Scr...3_18_44_51.png http://s23.postimg.org/77i0hsl7f/Scr...9_21_56_36.png http://s23.postimg.org/5ef3th00r/Scr...9_21_56_43.png http://s23.postimg.org/ai6dhob4r/Scr...9_21_56_53.png http://s23.postimg.org/txh5as4ez/Scr...9_22_00_51.png Ako nakon toga nevalja onda je do loše antene ![]() Zadnje izmijenjeno od: boris1408. 19.05.2014. u 22:28. |
||
![]() |
![]() |
#7894 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
Ja na V967S nisam nikada skidao taj EPO, u opcijama mi je iskljucen. Dva puta sam pokusao automatski skinut i uvijek javi "Update Epo files failed" i GPS mi radi izvrsno, nikada nikakvih problema locka sve za manje od minutu. Koristio sam ga u Veniciji dok sam hodao kroz one male ulicice u Google Mapsima koje sam prije skinuo offline. ![]() |
![]() |
![]() |
#7895 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Pa, prvo, velika većina njih nije na tržištu, al oni koji mi padaju na pamet su pomp king w99, w88s, jiayu g5, jiayu g4 advanced, neo n003 advanced, tengda n9000, neken n6 advanced, h801+, zopo zp980, elephone p6, hd9000+, umi cross, inew i6000, tengda s4, thl w8s, iocean x7 elite, umi x2, dapeng one s8, tengda q6000, bla bla bla... |
![]() |
![]() |
#7897 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Budem sutra napravio ovo kaj je pokra rekao. Bit ću vani pol ure na mjestu nad otvorenim nebom. Ako nebu bilo rezultata, odustajem od toga. Fakat ne znam do čega to je. Bit će da se to razlikuje od MTK telefona do MTK telefona. BTW, da ne zaboravim, bio sam danas 20 km jugoistočno od Karlovca, ruralni dio županije i imao sam 3G signal i pune barove signala na obje T-Mobile kartice. E sad, jel to bio dobar test za 900 MHz 3G, ne znam. |
![]() |
![]() |
#7898 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Pardon, pogriješio sam, hvala na trudu ![]() Nije valjda sve to iz glave? ![]() ![]() Vjerojatno mi nisu ostali na pameti zbog cjenovnog ranga koji mi nije bio interesantan pa nisam detaljno pratio te uređaje a i zbog same starosti uređaja,... zapravo mi je interesantnije bilo to što Amoi A928W uz te 32 gige prima i micro sd kartice, a i kao što si rekao, velika većina njih nije na tržištu pa se i može reći da je danas rijetkost, barem ispod 200$ ![]() U svakom slučaju, ja mislim da se možemo složiti da je dobra kupnja za 195 baksića ? ![]() Citiraj:
Pardon, pogriješio sam, hvala na trudu ![]() Nije valjda sve to iz glave? ![]() ![]() Vjerojatno mi nisu ostali na pameti zbog cjenovnog ranga koji mi nije bio interesantan pa nisam detaljno pratio te uređaje a i zbog same starosti uređaja,... zapravo mi je interesantnije bilo to što Amoi A928W uz te 32 gige prima i micro sd kartice, a i kao što si rekao, velika većina njih nije na tržištu pa se i može reći da je danas rijetkost, barem ispod 200$ ![]() U svakom slučaju, ja mislim da se možemo složiti da je dobra kupnja za 195 baksića ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7899 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Ali, je li ti omogućen data promet i wifi? Vjerojatno ti je AGPS omogućen, i mob srkne podatke preko podatkovne veze, a to je još brži lock nego preko EPO. Jednostavno prebrzo, nema teorije da dobiš tako brzi lock na hladno bez asistencije. Citiraj:
Ajde pročitaj onaj moj post gore, uključi GPS, provjeri kroz mobile uncle da li je sve potkvačeno što treba. Skini s playa MT GPS, dao sam link i napucaj friški EPO preko njega, on ujedno i permissione postavi na 777. Znači, mob ti mora imati asist ili preko AGPS (podatkovna veza, brži fix, to ti je pokra savjetovao) ili preko problematičnog EPO. Ako ti nakon toga ne radi, onda ili je rom u klincu ili sam mobač. Zgodan ti je GPS status program (plava ikona), imaš scrshot gore, on ti ima i tipku za reset gPS-a i download novih AGPS podataka pa tu vidiš da li je prošlo ili su kinezi u ROMU u configu sje*ali servere. |
||
![]() |
![]() |
#7900 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
AGPS mi ne radi nikako na ovom mobu. Ali radi na Alkatelu koji je MT6577 dualac kojeg nisam filao sa EPO-ovima. Budem vidio i taj GPS status. No ukoliko i je GPS zdrkan, nema teorije da ga šaljem u kinu ![]() Probat ću još i pobrisat EPO fajlove i probat samo preko AGPS-a. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7901 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Pardon, pogriješio sam, hvala na trudu ![]() Nije valjda sve to iz glave? ![]() ![]() Vjerojatno mi nisu ostali na pameti zbog cjenovnog ranga koji mi nije bio interesantan pa nisam detaljno pratio te uređaje a i zbog same starosti uređaja,... zapravo mi je interesantnije bilo to što Amoi A928W uz te 32 gige prima i micro sd kartice, a i kao što si rekao, velika većina njih nije na tržištu pa se i može reći da je danas rijetkost, barem ispod 200$ ![]() U svakom slučaju, ja mislim da se možemo složiti da je dobra kupnja za 195 baksića ? ![]() |
![]() |
#7902 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
E jbg Sojicu,trebas staviti karticu od Tele2 pa onda napraviti test.Tele2 ima puno vise BS na 900.T-mobile koristi jako malo BS na 900 tako da ti test nije dobar. |
![]() |
![]() |
#7903 |
Antimićanin
|
Nemam tele2 niti bilo koga u familiji tko ima tele2 niti nitko od mojih prijatelja nema VIŠE tele2. ![]() a da bi sada kupovao karticu samo da napravim taj test, nema šanse ![]() Dakok veli da trebam otići van grada, otišao sam. Sad još trebam i Tele2 karticu ![]() |
![]() |
![]() |
#7904 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() http://www.tele2.hr/sim2go/ |
|
![]() |
![]() |
#7905 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Napokon sam natjerao gps na iNew V3 da radi, flashao sa ovim nekim patchem https://mega.co.nz/#!UE1xTSZI!glwttg...DAwhyfrsfc_XK0 i jutros uhvatio prvi put ikad fix ![]() |
![]() |
![]() |
#7906 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7907 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Malo kasnije ću probati isključiti AGPS i napraviti test. |
|
![]() |
![]() |
#7908 |
Antimićanin
|
Frend me pita za OVAJ mob, samo zato jer je očiti klon od Galaxy S5. Osobno mi se čini kao odron, no ako netko ima saznanja o ovoj No.1 marki neka slobodno kaže svoje mišljenje, da nebude suza kasnije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7909 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kao što netko već ranije reče, te klonove bi trebalo naširoko izbjegavati jer su se pokazali gori od markiranih modela (THL, Cubot,...). Ovo je totalni odron - 960x540 na 5,1" ekranu. Ono, pixeli na ekranu su toliko veliki da se mogu vidjeti iz Google satelita.
#7910 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Veća je briga kakav je odron kamera, kvaliteta izrade, trajanje baterije i tako to. Display bi bio i OK. Nisu svi cijepljeni da moraju imati 4K rezu na ekranima iznad 4,5". ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7911 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Ne pretjeruj, nije istina. |
![]() |
![]() |
#7912 |
Premium
|
![]() |
#7913 | |
Premium
|
Citiraj:
http://goophoneshops.net/goophone-s5...-otg-p-57.html Ima i verzija sa 1GB/8GB koja je 30 dolara jeftinija |
|
![]() |
![]() |
#7914 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=4R8vfCyxXZM |
|
![]() |
![]() |
#7915 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Za potezanje po birtijama idealan ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7916 |
Premium
|
To za piksele je glupost.. Nije toliko uočljivo |
![]() |
![]() |
#7917 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#7918 |
Premium
|
Osobno mislim da je to cjepidlacenje.. Ako je ekran IPS onda bi sve to trebalo dati solidno iskustvo za korisnika.. Nedavno sam vidio 5.3 incha na rezoluciji od 800x480 i bilo je solidno.. Da me pitas koja je rezolucija nikad ne bi rekao da je to tako nisko.. Posebno zbog IPS tehnologije |
![]() |
![]() |
#7919 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam ali mozda postoji i neka opcija bez logotipa. Na ovom su se posebno potrudili pa su skopirali sve sto se da ![]() http://www.goophone.hk/product-72.html |
|
![]() |
![]() |
#7920 |
Premium
|
ja mislim da to uoce nije goophone, vec neki bas kopi kopi model. sve goophone koje sam do sada vidio imali su svoj logo. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|