|
![]() |
#7801 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma prebolesno 14 na 14.da je bar svaki dan tak ![]()
![]() |
#7802 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Danas smo prvi puta odigrali čak dvije partije 15 : 15 što će reči da je server bio pun. Za one koji su igrali vani na takvim i večim serverima - oni znaju sve. Za one kojima je to bio prvi puta da igraju sa toliko igrača - to je sad prava bitka - nema primadona. ( sada samo zamislite slijedeče - dimne bombe, svo oružje i bar 50 posto cheatera - tak je to izgledalo prije patcha 1.2 ) Ja sam osobno vrlo sretan da se naguravamo na server i to usred tjedna.: goood :: cheers2: goood :: cheers2 EDIT: Bližimo se 8000-tom postu pa da objavimo top listu 15 največih spamera u ovom topicu: 1. atha 908 2. MisterM 415 3. RAK 364 4. Renesis 321 5. Andeo 317 6. Newbie Pro 273 7. ZED 256 8. AMD 244 9. m4Dm4X 220 10. E.T. 213 11. zippo61 209 12. MadBoY 190 13. Virus7 181 14. Hrconja 175 15. Zmaj000 153
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 06.06.2006. u 01:07. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7804 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
signed dodushe nisam dugo nbio al j bilo ***************eno nego evo bash igro sad na serveru i gledam a ono iam dosta ljudi reko odlichno idemo nabacit koju la sam se rspizdil jer sam 5 zaredom odma na startu riknuo pa je tipkovnica dobila po tamburi ![]()
![]() |
![]() |
#7805 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#7806 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
NASTAVITE SA UPISIMA NA KONTINENTALNU I JADRANSKU LISTU. NILO BI DOBRO DA SPOJITE RIJEKA/BAKAR SA JADRANSKOM. Sorry na caps lock, ali da nitko ne preskoči. Sutra formiramo timove i ostale detalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7807 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() @MM "samo" 11-ti ? Sramim se ![]()
![]() |
![]() |
#7808 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Bacam se na pripremanje servera za odlučujući match. Trebati će mi malo vremena za to ali ću se potruditi da bude do navečer. Za to vrijeme neka izbornici naprave listu igrača i da imaju e-mail svih igrača jer ću u to vrijeme mijenjati pass da ne bi bilo upada. Mislim da je to idealno rješenje. Još ne znam da li će trebati kakav poseban mod za to odigravanje (pokušati ću izbjeći) pa da imamo spremne mail liste za slanje passworda i moda svakome. Samo takvom organizacijom možemo napraviti nešto.
![]() |
#7809 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
evo par shotova iz razdoblja kad smo igrali KO, za neupućene KUNDAK only ova se zove: imam jaku glavobolju u potiljku ![]() slow and painfull descent ![]() Omiljena slika svakog zubara $$ ![]() Malo krvi za Death metalce među nama ![]() 13:13 S&D ![]() isti match ukupno 28!! Ljudi na serveru ![]() kaj se tiče rata mislim da bi bilo OK da možemo SVI gledat iz specatora.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7810 |
Feldwebel
|
U trenucima žestoke borbe sa mrskim neprijateljom sam uočio Gabreovu poruku izuzetno ružnog sadržaja. Promptno sam reagirao sa zabranom igranja od 2 tjedna. Ne budi lijen, otišao pročitati što je to točno napisao: 653:24 sayteam;0;0;.::PcE::. Gabre;ma ***************em ti bombu majke majkine matere Grozno. Užasno. Odvratno. Ali nije ono što sam ja mislio. I ne zaslužuje ban od 2 tjedna. Dovoljno je što sam ga odmah izbacio sa servera. OK. Bana nema ali trebali bi malo kontrolirati što se izgovara na serveru. Ovo je bilo i napisano pa se može reći da je s predumišljajem. Ne želim tolerirati ovakav vokabular.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7814 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
I'm proud too. ![]() Bilo je super jucer. Server krcat. Jako dobro se ratovalo... Ima netko screenove? Ja imam, ali doma...pa neka netko umejsto mene okine tih par screenova. MOLIM DA MI SVAKI PRIMORAC ZELJAN IGRANJA VECERAS U WARU gay vs *n00b* POSALJE PM SA SVOJIM MAILOM. NASTOJTE DO 15h neka takodjer netko ucini i za stranu n00bovaca
![]() |
#7817 |
Proud To Be Bakran
|
ono jucer mi je bilo malo bzvz jer je bilo 13 x 13 sd a to je onda obicno napucavanje (skoro pa tdm) kad je manje ljudi vise se taktizira i zanimljivije je... EDIT: poslao podatke i cekam upute za fight ![]() Zadnje izmijenjeno od: Alucard. 06.06.2006. u 08:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7818 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Istog misljenja sam i ja. To sam jucer i E.T.-u rekao. Steta da uopce ITKO bude zakinut za igranje na serveru u odredjeno vrijeme. A nismo nikakav clan da se sada borimo tu i natjecemo. Fora je ovako napraviti bas protiv noobovaca "rat", jer koliko god mi njih sprdali, odlicni su igraci i bratski su nam "klan-sekta". ![]() Povremeno se moze napraviti i nesto sprdancije radi, a neki warovi, lige i slicno pretjerano, nisam za, no nitko vas ne sprjecava.
![]() |
#7819 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Sudjelovao sam u SD i CTF 25vs.25 igrača i mogu reći kako je jako zanimljivo. Problem je u tome što se to ne igra kao kada je 3vs.3. Treba srugačije razmišljati i igrati. Većina vas nije igrala takvu igru. Jednostavno niste navikli. S druge strane sam uživao. Napokon partija s poštenim brojem igrača. I gle čuda, čak mi je i Port krenuo. Valjda je to zato što se tek tada isključi blokada i počinjem igrati kako treba. Na kraju i ne volim čuti kako je to glupo igrati sa puno igrača. Ne vidim koji bi to dio mogao smetati osim lošijeg omjera killova i deadova. EDIT. Na kraju se jedino Riječanima ne sviđa igra s poštenim brojem igrača. Iako su poznati da su skloni kukanju, mislim da je tu u pitanju strah. Mislim da je od početka bija dogovorena partija sa manjim brojem igrača i to 6vs.6 ili 8vs.8 sa izmjenama. A i server je spreman za dolazak igrača. Sve je podešeno za PAM mod da ne bi neki mogli cviliti.
![]() |
![]() |
#7820 |
Proud To Be Bakran
|
pa i meni je bilo ok 13 x 13 samo govorim da je staza bila premala za nas 26 , trebali smo igrat pustinju ili neku vecu mapu... EDIT: ispricavam se radi greske...: cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7821 |
Proud To Be Bakran
|
prije smo par puta igrali rijecani protiv ostalih i bilo je ok , a nismo se nis dogovarali i bilo je bolje nego sad ovo dogovaranje pa nakraju su neki zakinuti za igranje dok bude war a to bas i nije ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7822 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7823 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
meni bilo sasvim ok, kasnije san šal jist, pa gledat tv.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7824 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7825 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Khm..Port...khm...
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7826 | ||
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
pitaj si fischera da kad igramo u igraoni, mogu potuć koga hoćeš... ja sam naučen igrati sa slabim framerateom, a kad dodje novi komp, mislim da bi trebalo ić nabolje. zato stalno tražim snajp, makar mi ni s njim nejde. Citiraj:
![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: terminator. 06.06.2006. u 10:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7827 | |
Spermich Termich
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() meni je to isto ludnica, barem se pošteno nasmijem ![]()
![]() |
![]() |
#7829 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7830 | |
Spermich Termich
|
Citiraj:
Buraz nek igra, ja nebudem
![]() |
|