|
![]() |
#1 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Idemo igraci sa plavog nam Jadrana ! : goood : Upisite se na listu da pokazemo kontinentalcima svoju snagu :clap: . Upisuju se svi bez obzira na zupaniju, bitno je jedino da je na moru. Evo ja zapocinjem sa listom: zippo61 zippo61_junior Nastavite sa upisom, treba braniti Jadran : goood : ![]() ![]() ![]()
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
zippo61 zippo61_junior Renesis lets kik sam es ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
zippo61 zippo61_junior Renesis stipe |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
zippo61 zippo61_junior Renesis stipe Ranger E.T. Milicija Gemmy Alucard Bakarski Lemur Mymoon DJFearache Marko666 Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 06.06.2006. u 09:03. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() zippo61 zippo61_junior Renesis stipe Ranger E.T. Milicija Gemmy Alucard Bakarski Lemur Mymoon DJFearache Marko666 G0RKI Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 06.06.2006. u 09:03. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
herr Flick
|
Idemo !!! Gdje je mornarica ? Treba braniti Jadran od najezde kontineta ![]() ![]() ![]() Atha, Andeo ostali ? Posaljite mi mail adrese da dobijemo pass na PM @edit Tooooooooooooo decki , svaka cast ! Predlozite izbornika, ja sam za Miliciju. Ostali predlazite koga mislite da bi bio najbolji !
#8 |
Moderator
|
Molim sve jadrasnske igrace da posalju svoj e-mail na mail: cod2_general@net.hr |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kao neslužbeni glasnogovrnik kontinenatlaca poručujem da počnete kopat svoje grobove ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
Izbornik je cod2_general koji svoj identitet ne objavljuje... Ponavljam svi koji bi htjeli sudjelovati u kakvom waru nek posalju e-mail na adresu: cod2_general@net.hr e-mail mora sadrzavati: -vas nick na forumu -vas nick u igri -e-mail na koji zelite primati password/update... Nezaboravite poslije provjeravati e-mail jer ce passwordi i moguci nuzni updateovi biti slani putem istoga... Gorki i zippo nemorate ponovno slati iz e-maila se sve vidi... |
![]() |
![]() |
#12 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#14 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Hmmm... Moramo ih rasturiti prvi fight, inace ako oni pobjede ce misliti da je cijeli jadran njihov i pocet ce harat nasom lijepom obalom(Bakarskom ![]() Zato svi u boj !!!! |
![]() |
![]() |
#15 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
zippo61 zippo61_junior Renesis stipe Ranger E.T. Milicija Gemmy Alucard Bakarski Lemur Mymoon DJFearache Marko666 G0RKI nino5 (Moralna podrshka sa lipog plavog Jadana, ![]() ![]() ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 06.06.2006. u 09:04. |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Revijalni war protiv NOB-a - da. Za ostalo ne mogu pokazati preveliki interes. Btw, tek sam jutros vidio ove dvije teme, nisam sinoc instalirao firefox, vec samo igru, a preko IE ne zelim niti mrtav browseati.
#18 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
#19 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
#20 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Andeo nemoj bit PApOOcHa. Neće nas igrat 100 na 20 kao što misliš. Miješat ćemo članove, rezerve, bit je za***************ancija. Nit ću ja dobit lovu kakvu, a bogme ni ti. Malo da začinimo stvari. ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Moderator
|
Zadnji postovi sve govore. Lista ce u novoj dretvi biti napisana veceras ova rasprava je dalje besmislena. Pozdrav! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|