|
![]() |
#752 | ||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Jok. Mse je eol od w8 na dalje. http://windows.microsoft.com/hr-hr/w...&v4h=winxptab1 Citiraj:
![]() Eno ti gore link. ![]() Citiraj:
Ima smisla imho, jer je windef blago rečeno kilav. Ja inače za avg joe usere stavljam comodo internet security sa comodo firewallom i nemam nikakvih problema s reklamacijama po pitanju virusoidnih bakterija na računalima već 2g otkad sam na toj šemi.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
A da uzmeš mbam kojeg ćeš platiti i koji se stalno vrti u pozadini? |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#758 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
ok, to je AV rješenje, pored toga bi trebao imati još SPAM filter, blacklist check, URL check itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 |
Premium
|
Naravno, kompletni paket je tu, imamo uz to i greylisting i caller id i spf (uz standardni blacklist preko popularnih servisa te spamassasin). Sve to dobro radi za spam. Ali antivirus jednostavno ne vidi ništa.
![]() |
#762 |
Premium
|
Kod mene isto AV ima slab postotak detekcije, tipa na 100 000 mailova oko 500 ih je s virusom, jer mi svi drugi filteri prije zablokiraju te mailove pa AV i ne može provjeravati sve. Imaš stranicu za testiranje rada AV programa na mail serverima, pa si zagooglaj malo Eicar test, meni je on integriran u sustav za provjere |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja moram jednu stvar pitati jer očito sam nešto preskočio. Koristim free Aviru evo vec 5-6 godinu kako sam ju instalirao sa tada friškom instalacijom Windows sedmice i updejtam ju ručno samo kad moram stisnuti onaj vrag i to je to. Jednom u pola godine mi veli da mi taj i taj fajl smeta, neki vrag, ja stisnem "Remove" i to je to, pa mi nije jasno šta vi ljudi radite da trebate isprobavati tih nekoliko AV programa i da vam prodje neki virus. Ovo stvarno nije provokatorsko pitanje, jednostavno mi nije jasno.
![]() |
#764 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Oni govore o poslovnom okruženju sa 30, 50, 300 računala/korisnika koji ne znaju/ne žele/nije ih briga što rade jer će IT popravit.
![]() |
![]() |
#766 |
Premium
|
kada im je prvo na dnevnom redu poslati 20 spam poruka sa šaljivim slikama i vicevima, a onda pregledati sve moguće akcije i reklame... Kada vidim što zbilja surfaju padne mi mrak na oči... A ako su dobili milion dolara, to obavezno moraju provjeriti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Premium
|
Da li je sav kreksani av dostupan na peertwopeer mjestašcima defektan ili postoji negdje neki koji u biti nije toliko defektan? if ju keč maj drift komercijalno smo u pregovorima s pos sustavima za prodaju malwarebytesa, cijena se vrti oko 180kn po licenci što mi se čini uredno, jer app je zbilja ok po dosadašnjim testiranjima.
![]() |
#769 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Frendičin laptop - Firefox i Chrome svaki sa 20+ šugavih ekstenzija, toolbarova i fejk adblokera. Ona i frendica mislile da su te reklame normala. Skidaju titlove za filmove ali im imefilma.srt.exe nije sumnjivo ![]() Pogasio desetak servisa, instaliral i pokrenul MBAM i očistil 141 komad smetja. Zakaj to pišem? MSE nakon full skena prije i poslije veli da je sve ok ![]()
![]() |
#770 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ime li negdje na netu KIS 2014 ili 2015, a da je jeftiniji od 2xx kn koliko je kod nas? Nije mi problem dati pare, dapače dati ću i nama, samo me zanima ![]() Godinama sam koristio Nod32, a onda se prebacio na Kaspersky. Bitdefender mi nije legao, a Comodo koristim na poslovnim računalima i radi perfektno, ali sam na svom imao problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#773 | ||
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
http://www.ebay.ie/itm/Kaspersky-Int...item41936c25a5 Mislim da je to ista osoba od koje sam uzeo prošle godine, samo s drugim imenom. Stil pisanja opisa mi je jako poznat. Piše da samo jos jedan dan vrijedi ponuda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#778 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Kakav vam se pokazao Bitdefender free? Svi ga hvale pa sam mu ja dao šansu na par kompova, juzeri onako prosječni neznalice. Prilično je loše prošao: jedan komp je dobio mail od carneta da je PC u botnet mreži, Bitdefender je normalno se otvarao no kad bi nešto kliknuo bi skužio da je smrznut. Drugi komp je danas došao i prošlo mu je par virusa te sve vrvi od reklama (dobro, spyware ni nije njegov posao). Na jednom laptopu je bio instaliran, a vlasnik je par dana nakon toga došao sa policijskim virusom - bitdefender opet mrtav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#780 | |