|
![]() |
#751 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Global?Meni je 450. |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
meni je sve pod number of connections 40. nemas koristi stavljat vise. samo koljes vezu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Za početak.... Win SP2 i SP3 imaju ograničen broj konekcija na 10. Triba skinit patch i ručno to dignit na neku veću vrijednost. E sad, nema neke univerzalne formule, triba istraživat, ja san skužija da mi sve do 600 paše pa san dugo vrimena drža 600 ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 15.02.2009. u 18:00. Razlog: tipfeler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Premium
|
Half-Open konekcije se po defaultu zatvaraju svakih 7-8 minuta, zato Vam je potrebno preko 100 max half-open konekcija da bi Vam internet radio dok seedate torrente. Bit će Vam dovoljno par nakon što u registryu napravite sljedeće : Start>Run>"Regedit" HKEY_LOCAL_MACHINE>>SYSTEM>>CurrentControlSet>> Services>>TCPIP>>Parameters Desni klik mišem NEW>>DWORD Value Nazovite ju "TcpTimedWaitDelay" (Bez navodnika ofc...) , dvoklik na novi DVORD te pod "Base" odaberite decimal i upišite 30 ( Upišete li slučajno manje od 30, ja se ograđujem od posljedica ). Nakon što napravite to više nećete imat problema sa internetom dok seedate bez obzira na HO konekcije ![]()
![]() |
#756 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Thx, baš sam se pozabavila zadnjih dana s uTorrentom, patchala i kopala, i neće pa neće. Umjesto da mu dam da diše, zadavila sam ga i metnula umjesto njega BitTorrent koji već out of the box radi ko urica i ne guši niš onsim ionako prezagušenog PCE-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Stvar je čist jednostavna. Previše konekcija guši ostale net programe. Napisatću neke osnovne smjernice. Ako imamo 50 torrenta koje seedamo dodijelimo 2 upload konekcije, a ukupno po torrentu 3. Znači da će maxsimum konekcija biti 150, ali u stvarnosti je to manje od 100. Za normalno surfanje kod 2 mbitne veze ne stavljati upload veći od 18 kb/sec. Ako mislite skidati full brzinom zaboravite na surfanje netom. Riješenje je kvalitetan router sa QoSom. ![]()
![]() |
#758 | |
Premium
|
Citiraj:
Znas li koja od te tri konekcije je limitirana by windows, koja se koristi kad se veza sa peerom uspostavila a koja kada se pokusava uspostavit? Ja mogu imat 30 perova spojenih na sebe, limit na 10 half open konekcija i net ce mi radit savrseno, tako da ti ovo da nemos seedat 50 torrenta i ic na net bas ne stoji.
![]() |
![]() |
#760 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Setup - Advanced setup - Web access protection - HTTP - Web browsers - staviti (crveni) x na utorrent.exe. Tako sam ja rjesio moj problem, sad sve radi ko podmazano, seed ide 40kb/s i surfam normalno ![]()
![]() |
![]() |
#762 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#763 |
Premium
|
![]() |
#764 |
Moderator
|
![]() |
#765 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() NHF, nezelim ulazit u raspravu. Objasnio sam sta se treba promijenit u registryu, te nakon toga nemoras limitirat upload.
![]() |
![]() |
#766 |
Premium
|
Za one koji neznaju, ovdje mozete pogledati sve trackere koji su ocijenjeni po kategorijama sadrzaj, brzina i pretime te overall ocjena. http://tinyurl.com/27s488
![]() |
#768 |
MadModerator
|
Pa onda regaj nick /msg nickserv register PASSWORD EMAIL i trebao bi na mejl dobit neki kljuc kao za potvrdu, kad dobijes onda napravis /msg nickserv identify PASSWORD i isto tako svaki put kad se opet spojis na irc.
![]() |
#769 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Ma ne bum ja niš ograničavala upload i download, onda mi se ratio ne podiže dovoljno brzo kad seedam, sad fino pičim na 450, a ja mogu normalno surfat, predivna stvar. Jel mećeš enkripciju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Decki kako rijesiti ovaj problem sa refreshanjem ratia na demonoidu? Probao sam sve sto pise na forumu ali nista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Taj brojac uopce ne radi. I ja sam tako uploadao dosta pa se nije ni pomaklo. Nemoras se obazirati to kada ne kaznjavaju zbog loseg ratia tj. demonoid je obican no-ratio tracker. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Demonoid je "polu-privatan tracker" skidaj koliko hoćeš, seedaj koliko hoćeš, a statistiku zanemari ![]() Eh...zakasnio...
![]() |
![]() |
#774 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
ok ty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ulogirao sam se na TL, kliknuo na Chat i preko Jave ušao na IRC.
![]() |
![]() |
#776 |
MadModerator
|
Ukljucio sam ju, ali nisam primjetio nikakvu razliku u odnosu kad je ugasim.
![]() |
#777 |
Torrent freek
|
![]() |
#779 |
Torrent freek
|
![]() |
#780 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Optima je ubrzo nakon sto su ponudili relativno jeftin Traffic paket preko T-Comove infre pocela throtlati p2p promet. I nisu pomagale enkripcije i ostale finte, nego je bio jedan kineski programcic koji je funkcionirao. Mislim da taj paket nije dugo drzao. Vise se ne sjecam je li bio full flat ili je bila neka caka. To je bilo prije vise od dvije godine. Sjecam se da isto tada jedan manji ISP alturisticki ponudio jeftin flat, isto T-Comov reseller, ali raspalo se to isto jako brzo, samo sto oni nisu throtlali p2p nego komplet gasili accounteve ![]() ![]() edit: Ha! Sjetio sam se! VM Mreže. Kao zadnja vijest na sajtu im jos uvijek stoji ovo: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|